ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • dav
    Szerintem a verziószámok nagyon össze-vissza vannak kavarva. Az eredeti orosz verzió talán 3.0.1 volt, amihez kiadtak egy patch-et 3.0.2 verziószámmal. A nemzetközi verziók mintha ezt a patch-et már alapból tartalmaznák, ettől függetlenül a verziószámuk továbbra is 3.0.1. Amit nem értek, hogy miért van egy 3.0.1 verziószámú hotfix az angol verzióhoz? Én megpróbáltam azt feltenni, de nem is ment fel rendesen. Azóta újratelepítettem a játékot, és látom, hogy alapból 3.0.1 verzióm van. Lehet, hogy az én verzióm már alapból tartalmazza azt a hotfixet is. Akkor viszont kéne lennie 3.0.0-ás angol verziónak is. Franc se tudja már követni.

A lényeg, hogy nálam a 3.0.1-es angol verzióval vannak láthatatlan falak és eltűnő útszakaszok is. Az utóbbit még megértem, mert csak 1 GB memóriám van, biztos nem tudja elég gyorsan betölteni a játék az adott útszakaszt. Ha várok egy kicsit, vagy kimegyek a menübe majd vissza a játékba, akkor általában megjelenik és folytathatom az utam. Itt egy videó a jelenségről:
    http://www.youtube.com/watch?v=WhAYOQhU67Q
    A videó végén a láthatatlan fal is megfigyelhető. A videót nem én készítettem, másnál is előfordul a hiba. Az angol verzióra többen is panaszkodnak, de azt hallottam, hogy a 3.0.2-es patch-el az orosz verzió is ugyanilyen bugos. Szóval logikusnak tűnik, hogy a 3.0.2-es patch-ben van a hiba, amit a nemzetközi verziókba már alapból beletettek. Lehet, hogy a német verzió mentes tőle, de valószínűbbnek tartom, hogy egyszerűen szerencséd volt és még nem futottál bele. Én például legutóbb gond nélkül elmentem Oxnardból Mercedbe, majd onnan Palmdale-be. Aztán amikor Palmdale-ből mentem Los Angelesbe, már háromszor találkoztam eltűnő utakkal. Aztán mikor Los Angelesből indultam Oxnardba, akkor belefutottam egy láthatatlan falba. Mások is erre az útszakaszra panaszkodtak a hivatalos fórumon, szóval itt érdemes tesztelni, hogy a te verziód is tartalmazza-e a hibát vagy nem.