Az biztos, ha elkészülne egy ilyen "játék", inkább egy vérbeli kamion szimulátor és lenne benne minden féle teherkocsi (nem csak nyergesre gondolok...), akkor azt már nem is kéne modolni. Lenne egy komoly netes háttere (co-op fuvar stb.), akkor aztán ütne, de attól még Tyson is padlót fogna.
De nem értem... Microsoft Flyght Sim is azért egy komoyl szimnek nevezhető (vannak érdekes landolási bugok, de azért akárki nem tud benne földre tenni komfortosan egy Boeing-et) és mégis játszák azért. Szóval nem hinném, hogy egy ilyen, vagy még jobb minőségű kamionos szimulátornak ne lenne tábora... Hát így, ezen az oldalon kapásból tudnék 5-6 embert (nem sokmindenkit ismerek).
Ilyenkor lenne jó, ha pl. lenne ilyen közvélemény kutatás, hogy a játékosok mit szeretnének. Illetve lenne BETA teszt változat, ahol olyanok lehetnénak csak teszterek mint mi, akik ilyen SZIMULÁTORT szeretnénk (játék szót asszem el kéne felejteni). Okés, hogy ez egyfajta megkülönböztetés, de a kamion szimulátorok rajongói állandóan várnak valamit, ami végre valahára valami igazán angy.
És várunk 5-6 évet és kijön a rig n roll, amitől én kib. sokat vártam és nzem a videókat... Hát bocsi, de nem hogy ne veszem meg, de ilyen fizikával még letöltésére is sajnálom az időt. Bosszantó nah! Nem ezt érdemeljük, szerintem! KOTR volt a csúcsa talán ennek a kategóriának, ugyanúgy, mint a Porsche 2000 az NFS szériának, azóta csak ilyen 1-2 hónapja leköt JÁTÉKOKAT kaptunk.
Bocsi, hogy hosszúra sikerült, asszem ezt ki kellett magamból adni.