Szal vaaazz!!!!
-
Azt a mondatot Davidusnak szántam csak nem volt kedvem két hozzászólást írni:)Egyébként nem gyárban van hanem egy mako reactorba:)Most megint neki álltam az FFVII-nek annyira megjött hozzá a kedvem de egyszerűen olyan könnyű,hogy az már fáj.Most nem rég jutottam el a tenger alatjárós részig amit elméletileg elég nehéz lenne megcsinálni erre fullosan nem kell aggódni..csak mentem előre és lőttem mint az állat és nyertem:)Jah azt már hozzáse teszem,hogy most már megszereztem az összes matériát a szigetekről amit arany csokival lehetett elérni.KOTR + Quadra magic meg ugye alapból megkönnyíti a játékot.Rájöttem,hogy ezért tartom gyengébbnek ezt az FF-t mint a VIII v. X.Sajna túl könnyűre sikeredett és sajna a történet sem pörgős annyira,hogy ezt ellensúlyozza izgalommal.Szal inkább érdekesnek mondanám mint izgalmasnak.
Nos ezt csak azért írtam le mivel ,hogy alapjában véve itt ugye egy remakeról lenne szó.Nade minek?Nem hinném,hogy azon kívül sok mindent tudnának rajta javítani,hogy beletesznek egy - két magyarázó részt. (Mondjuk Vincentről akinek sztem elkapkodták a dolgait)Zackről mondjuk jó lenne több infot tudni.Pl.:Hogyan ismerkedett meg Aerissel v. Clouddal.Sepritoth is jó lenne ha benne lenne kiegészítésnek.Viszont ha mindezeket belevágják akkor is ott van az,hogy már túlsokszor látta az ember a dolgokat meg minden.Szal én most már nagyon remélem,hogy ez csak film lesz és nem kell hozzá megvenni a játékot se semmit.