FF VII 2 !!!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Jaj Istenem nem ugy ertettem 😊

De hat szerintem akkoris valaki meg kene hajjon. Vagy mitomen de balaset kene legyen es aztan irja ki hogy mitomen 5 ev mulva mivan 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CHEAPBOY_GA
Naaaaaaaaa mier pont Barret?

Szvsz Cloud haljon meg (nem celzas Cloud😊 ) aztan ugy lenne uber a katarziselmeny meg mittomen😊

Persze inkabb senki ne halljon meg😊

Csak legyen kurvajo azt csá..

Aztan ki ne deruljon kacsa az egesz😊

barret

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Szerintetek mi lesz a mese? Regebben meg 1999-ben volt egy mese es leiras hogy milyen lehetne a masodik resz. En szerintem ott kene folytatni pont ahol az elsonek vege van hogy lezuhannak a highwindel 😊 Szerintem valaki meg kene hajjon. En ugy csinalnam hogy barret hajjon meg es mindeki mas tuleje. Majd kiderujon hogy Sephiroth nem halt meg es folytatodjon tovabb a mese. Meg a vilagot sem valtoztatnam meg hanem raknek meg varosokat es falukat. Jaj de tudnam elvezni 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Na igen, Sephiroth az isten!!! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

d.t.f!

irtozatosan jó lessz !!
Dante.....

Let\'s rock BABY..!!!!...

cloud.strife
Kötelezõ!!! 😊

www.digimomentsvideography.com

Sephi
Feneket! De az milyen lesz? Bazzzz... ugyanolyan kis monitoros dolog?

CHEAPBOY_GA
Lehet hat😊

Hát akkor lehet gyüjteni egy PSp-re!
Rincewind
Teljesen logikus döntés, még akkor is, ha ez nekem is, mint PS2 tulajnak kissé fájdalmas. De kell egy nagyon nagy név a PSP indulásához, amivel kicsalogatják a szûkséges dollárokat a játékosok zsebébõl és erre az FF VII-nél jobbat el sem tudnék képzelni. Esetleg egy Gran Turismo PSP verziót, bár szvsz lesz olyan is. Nekem meg PSP-m... 😊
CHEAPBOY_GA
De ha igaz en is oromtuzeket gyujtok remelem uberkiraly lesz😊

Sony jol taktikazik ha az FF7 2vel aakr PSP hiveket szerezni.. ugyes, barcsak a Nintendo is okos lenne neha:/

CHEAPBOY_GA
Jegyeket hol lehet venni a musorhoz?😄D

Sephi
De mijaz hogy Ps2 helyett PSP?????

Sephi
A Final Fantasy rajongók legnagyobb örömére készül (egyelõre folklór útján terjed az ige, hivatalos megerõsítére még várni kell) a várva várt hetedik rész folytatása. A Sony azonban összekötötte a kellemest a hasznossal, így rávette a Square-t, hogy a nagypapinak számító PS2 helyett egy PSP-vel összekötött tojáson trónolva költsék ki a Chocobo madárkák a játékot.

O Istenem!!!!!! Ha ez igaz en a vilag elott leszopom magam!!!!