505
Szal vaaazz!!!!
-
Ramza #110 Teljesen felesleges, az interneten nicsenek játékleírások.
Amit belikeltél is csak hamisítvány! -
szerintem se,de azért keresni lehet nem? -
ff7 végigjátszás,magyar! -
Ramza #107 Á, interneten ne is keress ilyesmit, úgysem lesz.
Az interneten ilyenek nem szoktak lenni! -
nemtom, 576 konzolban van nehany titok. most pl kurva happy vagyok eljutottam gold saucerba es ezer lehetoseg. istencsaszar ez a jatek:) a 8ban is annyi kisjatek van mint a 7 ben meg a 9ben? mert a9 el 20 perc alatt 3 kisjatekkal nyomtam -
Ramza #105 Á, szerintem ilyen nincs sehol!
Miért lenne az interneten ilyesmi? -
ize, nincs vmi leiras vhol, hogy hol vannak titkok, brutal fegyverek, materiak ilyesmik? -
Válalkozo kedvű fiatalok figyelem !!!
Ha szeretnéd magad kiprobálni egy újságnál mind leendő tesztelő,
És ha érdekelnek az efajta dolgok ne habozz küldj egy:
KB : Egyoldalas tesztet az általad kiválasztott játékról!
Ha megfelelsz üdvözlünk a csapatban !(Ez most komoly nem hülyeség !!!)
Email cim :[email protected]
Dante........ -
Már letöltöttem!:) -
Engem egy eletre meghatott a FFVII es nem feledem el. En megiscsak azt akarnam hogy jatek legyen :) -
Azt a mondatot Davidusnak szántam csak nem volt kedvem két hozzászólást írni:)Egyébként nem gyárban van hanem egy mako reactorba:)Most megint neki álltam az FFVII-nek annyira megjött hozzá a kedvem de egyszerűen olyan könnyű,hogy az már fáj.Most nem rég jutottam el a tenger alatjárós részig amit elméletileg elég nehéz lenne megcsinálni erre fullosan nem kell aggódni..csak mentem előre és lőttem mint az állat és nyertem:)Jah azt már hozzáse teszem,hogy most már megszereztem az összes matériát a szigetekről amit arany csokival lehetett elérni.KOTR + Quadra magic meg ugye alapból megkönnyíti a játékot.Rájöttem,hogy ezért tartom gyengébbnek ezt az FF-t mint a VIII v. X.Sajna túl könnyűre sikeredett és sajna a történet sem pörgős annyira,hogy ezt ellensúlyozza izgalommal.Szal inkább érdekesnek mondanám mint izgalmasnak.
Nos ezt csak azért írtam le mivel ,hogy alapjában véve itt ugye egy remakeról lenne szó.Nade minek?Nem hinném,hogy azon kívül sok mindent tudnának rajta javítani,hogy beletesznek egy - két magyarázó részt. (Mondjuk Vincentről akinek sztem elkapkodták a dolgait)Zackről mondjuk jó lenne több infot tudni.Pl.:Hogyan ismerkedett meg Aerissel v. Clouddal.Sepritoth is jó lenne ha benne lenne kiegészítésnek.Viszont ha mindezeket belevágják akkor is ott van az,hogy már túlsokszor látta az ember a dolgokat meg minden.Szal én most már nagyon remélem,hogy ez csak film lesz és nem kell hozzá megvenni a játékot se semmit. -
Jah nem láttam,hogy már beírtad:)Egyébként fullosan nem visszalépés csak sztem a kép szar.Rosszabb nem csak jobb lesz:) -
Rövid,tömör,lényegre törő,értelmes hozzászólásokat várunk el tőled:) -
Egyébként most úgy néz ki ez lesz!A játék mellé adják mint DVD filmet.Legalábbis nem hiszem,hogy 60percet magába dobálgatnának:)Egyébként az 576 oldaláról már egy kézikamerás videó letölthető:) -
Vannak egész hosszú monologjaim is, bár azokat csak akkor lövöm el ha belemászom egy témába !
Igyvolt ez a 576-nál is (mármind a forumon : )
És ha akarod igylesz ez ittis,csak szolnodkell !
Dante........ -
SŐT, a filmet a játék mellé ajándékozzák normális áron persze!:) -
Jó megoldás!:) -
Én meg azt mondom csináljanak filmet + játékot is:)Akkor boldog leszek:) -
Dante neked van 20 betunel nagyobb hozaszolasod?
Ramza en nekem is nagy a gyanun hogy ez nem muvi lesz. Figyej eloszor is kicsit furcsa lenne filmet csinalni mert nagyon csalodotak lennenek az emberek. Egy uj FFVII2 jatek szerintem sokkal jobb lenne :) -
FÉLÉVEL KÉSÖBB :
HAHAHAHAHAHA ! : )
Dante...... -
Ramza #90 Megnéztem az 576-ról letölthető részletet. Két dolog fogalmazódott meg bennem:
1. A FF múvihoz képest technikailag óriási visszalépés
2. Még így is szebb minden másnál...
Szerintem lesz itt még meglepetés, valamit nagyon maszatolnak ezek... (lehet, hogy fél év múlva röhögni fogok a hozzászólásomon, de akkor is leírom: szerintem nem film lesz ez) -
Hogy hogyan azt kereded? Siman de en nem kaptam ki... ez meg az egyik gyraban van nemde? pont az elsoben aszem :) -
egy ilyen skorpió akármi:)de az ellen nem tudom ,hogy hogyan lehet kikapni -
Az FF VII akkor is a kiraly! Hogy hogy az elso? Az ki is? Mar nem is tudom :)))) Pedig kivurol tudtam vazz. -
Nah az elsö fömonszter szerüség le is nyomott:) -
Relatíve a legjobb:)Nekem especiál a X jobban bejött:) -
50 perc múlva ér le az install disc:) A többi már lejött. Valami miatt az install disc jött a leglassabban....
Végre nyomhatom a gémet:))) Végignyomtam a FFV/VI/VIII-at és pont a hetet nem ami állítolag a legjobb:) -
Én szívesen elolvastam volna:)Természetesen ha jól fogalmaztad meg csak akkor -
Arra csatlakozz aminek a legkisebb a pin-je:)Akkor fix meglesz gyorsan.Egyébként tök mindegy melyik szerveren vagy asszem. -
Szal enm 7x nyomtam vegig de mar a 7-ediknel kivurol tudtam mindent :))) Volt olyan hogy mar a parbesedeket is :)
Miert en peldaul annyira tudtam a sztorit hogy elkezdtem megirni az egeszet wordba csak abba hagytam ott ahol megleltek nanakit mert mar a 120-as oldalnal voltam es kicsit sok lett volna es ugyse olvassa el senki :) -
én 3x nyomtam végig de,lehet hogy négyszer is?... -
Szerintem egyszer kell csak vegig nyomni a FFVII-et es maris tudni fogod miert ez eddig a legsikeresebb RPG :)
Ne ijedj meg a grafikatol!!!Sokan azert nem jaccak mert megszoktak az newage grafikat! -
különben:) -
Külömben minden ok csak kell találnom valami jó servert. De már értem:) -
Ja de gondolom nincs meg minden serveren a game:) Szal nem mindegy melyik serverhez csatlakozok. -
Csatlakozol ->keresőbe beírod a linket->Enter és megy a letöltés:) -
Majdnem minden világos:) De mi az hogy bemásolom az emuleba? Elöbb csatlakoznom kell egy serverhez nem? -
már leírtam ebben a topicban. -
Kösz már csak rá kell jönnöm hogy mit kell vele csinálni:) Leszedem az edonkeyt aztán valami lesz:) -
Ez film lesz nem game. Szal asztali DVD lejátszóra jön nem konzolra. Bár ha van PS2-t ad is lejátsza:))