Ok, a kérdés most az, hogy mikor jelenik meg a 18WoS PTM. Hagy tisztázzak valamit azok számára, akik újak a mi kis virtuális kamionos közösségünkben és azoknak is, akik már elfelejtették, vagy mással foglalkoztak az elmúlt időkben.
Sabre és csapata eddig igazán jók voltak hozzánk, vagyis a beígért megjelenési dátum ideje körül a játékok ( 18WOS és a 18WOS AA ) kaphatóak voltak.
Amikorra meghírdetik a kiadás dátumát, a Valusoft ki is adja a 18WoS PTM-t, előszőr az Államokban, pár hét múlva pedig Kanadában is.
Tudom, hogy az újoncok majd azt kérdezik, hogy hol lehet majd megvenni a 18WOS PTM-t. Tíz az egyhez, hogy cakúgy mint a 18WOS-t és a 18WOS AA-t, a 18WOS PTM-t is meg lehet venni a Wal-Martban illetve egyéb boltokban. Hogyha más online boltban szeretnéd megvenni a játékot jól nézz körül mielőtt a megjelenés előtt megrendelnéd az árút. Azt mondják, ha náluk veszed akkor a megjelenés előtt megkaphatod a játékot, és miután megrendeled a játékot a megjelenés előtt azt modják, hogy ők mégse forgalmazzák a játékot. Ilyen már megtörtént.
ha elfogadsz egy tanácsot: jól nézz körül mielőtt megrendelnéd a játékot. Nézz körül több online boltban is, különös tekinetettel fordíts figyelmet az ott közzétett megjelenési dátumokra. Ha nem teszed, úgy jársz mint én, megvettem a játékot egy netes boltban és néhány hét múlva a boltokban olcsóbban lehetet megkapni.