-
Amint elkezdtem játszani ezzel a játékkal egyből beindult a fantáziám... :D
Ha nem gond, akkor le is írom:
Szóval szerintem jóval több lehetőség rejlik ebben a műfajban, mint amit ez a játék most nyújtani tud. Ez persze nem azt jelenti, hogy rossz, de egyelőre szerintem még kiforratlan, talán kicsit arcade, kicsit meg kidolgozatlan. ;)
Képzeljétek el ezt a játékot úgymond "nagyban":
- Sokkal részletesebb grafika, egyrészt a környezet megvalósítására, másrész a kamionok - főleg a belső tér - kidolgozottságára. Képzeljétek el, ahogy mentek a koromfekete úton, az eső veri az ablakot, az ablaktörlő ütemesen kelepel, égnek a kis fények a műszerfalon, lengedezik a felakasztott kabala és mindez szinte fotorealisztikusan megcsinálva. Ma már ez nem nagy dolog és egy ilyen megvalósítás nem is kerül igazán nagy gépigénybe, de a látvány egy ilyen fajta játékon ÓRIÁSIT tudna dobni pozitív irányban.
- Sokkal hosszabb utak, de sokkal részletesebbek is, hogy ne fulladjon monotonitásba a vezetés. Legyenek látnivalók, kisvárosok, útszéli motelek, nagy hírdetőtáblák, tehát IGAZÁN változatos helyek!
- Rendes rádió adók, mint a GTA-ban. Óriásit dobna a feelingen, ha úgymond "rendes" rádióadókat hallgathatunk vezetés közben. Ki ki stílusához mérten.
- Kis aljátékok, amik színesítik a játékot. Mittomén például le lehetne fényképezkedni a híresebb turisztikai látnivalóknál és ezeket összegyűjteni egy albumban, meg hasonló kis baromságok, amik színt vinnének a játékba. :)
- Differenciáltabb térkép, tehát nemcsak nagyvárosok, hanem kisvárosok is, ahová szállítani lehet.
- A rádiózás nagyobb kiaknázása. Picit több lehetőség, de ami a legnagyobbat dobná a hangulaton az néhány egyedi stílussal rendelkező vezető kidolgozása. Mennyire király lenne már, ha Johny útban Memphis felé épp bőszen ecsetelné, hogy tegnap elhagyta az asszony és milyen szar a kedve... ^.^
Na most hirtelen ennyi jutott az eszembe, de a lényeg, hogy szerintem rengeteg kiaknázatlan lehetőség rejlik a stílusban. Remélem a közeljövőben ezt felismeri valami nagy cég és csinál egy igazi amerikai kamionszimulátort! ;D