5158
  • Grave Digger
    hejesírás powaaaaaaaaaa
  • Rincewind
    Amint elkezdtem játszani ezzel a játékkal egyből beindult a fantáziám... :D
    Ha nem gond, akkor le is írom:

Szóval szerintem jóval több lehetőség rejlik ebben a műfajban, mint amit ez a játék most nyújtani tud. Ez persze nem azt jelenti, hogy rossz, de egyelőre szerintem még kiforratlan, talán kicsit arcade, kicsit meg kidolgozatlan. ;)
    Képzeljétek el ezt a játékot úgymond "nagyban":

- Sokkal részletesebb grafika, egyrészt a környezet megvalósítására, másrész a kamionok - főleg a belső tér - kidolgozottságára. Képzeljétek el, ahogy mentek a koromfekete úton, az eső veri az ablakot, az ablaktörlő ütemesen kelepel, égnek a kis fények a műszerfalon, lengedezik a felakasztott kabala és mindez szinte fotorealisztikusan megcsinálva. Ma már ez nem nagy dolog és egy ilyen megvalósítás nem is kerül igazán nagy gépigénybe, de a látvány egy ilyen fajta játékon ÓRIÁSIT tudna dobni pozitív irányban.
    - Sokkal hosszabb utak, de sokkal részletesebbek is, hogy ne fulladjon monotonitásba a vezetés. Legyenek látnivalók, kisvárosok, útszéli motelek, nagy hírdetőtáblák, tehát IGAZÁN változatos helyek!
    - Rendes rádió adók, mint a GTA-ban. Óriásit dobna a feelingen, ha úgymond "rendes" rádióadókat hallgathatunk vezetés közben. Ki ki stílusához mérten.
    - Kis aljátékok, amik színesítik a játékot. Mittomén például le lehetne fényképezkedni a híresebb turisztikai látnivalóknál és ezeket összegyűjteni egy albumban, meg hasonló kis baromságok, amik színt vinnének a játékba. :)
    - Differenciáltabb térkép, tehát nemcsak nagyvárosok, hanem kisvárosok is, ahová szállítani lehet.
    - A rádiózás nagyobb kiaknázása. Picit több lehetőség, de ami a legnagyobbat dobná a hangulaton az néhány egyedi stílussal rendelkező vezető kidolgozása. Mennyire király lenne már, ha Johny útban Memphis felé épp bőszen ecsetelné, hogy tegnap elhagyta az asszony és milyen szar a kedve... ^.^

Na most hirtelen ennyi jutott az eszembe, de a lényeg, hogy szerintem rengeteg kiaknázatlan lehetőség rejlik a stílusban. Remélem a közeljövőben ezt felismeri valami nagy cég és csinál egy igazi amerikai kamionszimulátort! ;D
  • Fefe
    Köszönöm

Carlos:Bocs,hogy nem válaszoltam csak jáccotam
  • Grave Digger
    bazze, mondom magamnak megnézem a configot:D traffic "0", visszamentem a játékbe, erre forgalom sehol:D Lehetett ám széguldozni ezerrel, deak az volt a bibi, hogy egy idő után unalmas lett:D
  • Hmuda
    Az én szemem fénye:

Atomerőmű :DDD

Városi csendélet:

Mondjuk kicsit gáz, hogy mióta a peccs fent van egy darab viharral nem találkoztam, csak néha besötétült az ég de ennyi. Meg kicsit több a freelancer kamionos, de az a kis ablak, ahhol a kamionjuk látszik, mindig egy kék járgány !ÁLL! aluminimuos rakománnyal zöld füves háttérrel. Lehet hogy tényleg újra kell kezdenem, hogy rendesen működjön?
  • Carlos
    Hehe... :)
    Jól nyomod...bár énis így száguldozok...
    Csak ki ne lötyögjön a tej...
  • Carlos
  • antijedi
    nm :P
  • Carlos
    Köszönöm!!!
    Isten vagy!!!
  • Carlos
    Nos, ez nálam is volt... :)
    Nekem megállt a kép, és asztán bűvös hármas után kékhalál.
    Ti4200, 98SE.
    Nekem Winfos reinstall legújabb driver segített!
  • antijedi
    nem kel semi crack vagy akarmi, csak felnyomod a patchet es mar megy is
  • Carlos
    Valaki tud valamit a patch-ről???
    Kell crackel buzerálkodni, vagy megy crack nélkül is???
  • Charly
    5 és egér
  • SAX
    rehali
    na, nem tudtok mondani tobb dealert? :) Kene meg... nemigaz hogy csak 4 fele kamiont lehet venni... van 200.e++++ lovem es nemtom mire kolteni :) Na, segitsetek. Ja, amugy ha veszel fel embereket, akkor a truck listnel a felulrol szamitott 3. helyet celszeru szabadonhagyni, nemtudom miert de a progi azt valami berelt kamionnak tartja fennt, azert nem lehet neki adni kulon sofort. Ha a 4. be veszel kamiont, minden gond nelkul lehet 2 embered is, es igy tovabb... :) En mar 2 emberrel porgetek, durva :)
  • Fefe
    Azt nem tudja valaki hogy külső nézetben hogy lehet (ha lehet) forgatni a kamerát?
  • Hmuda
    Bemész egy cég udvarába, és amelyik szállítmány tetszik, ahoz odatolatsz és T gombbal rákapcsolódsz. Ezután megjelennek a bal felső sarokban a cucc adatai és ott fel is van tüntetve, hogy hovy kell vinni.
  • Grave Digger
    A free modban én hogyan tok cargo-t felvenni? Mert az emberemnek be van állítva, hogy szépen megy egy jó nagy kört, de én magamnak nem tom ezt megcsinálni. Lehet, hogy láma kérdés, de én nem jöttem rá:)
  • Hmuda
    - small "1.1" for version number displayed in lower right corner of the Main Menu screen

Ez a kedvencem. :DDD

Remélem nem kel törésekkel bajlódni.
  • Grave Digger
    ezexerint hamar jött a javítás:DDD
  • Fefe
    Tőltsétek gyorsan mert sok újítás van benne.
  • Fefe
    KAMIONOSOK FIGYELEM!!!

Megjelenz az 1.1 Patch ami ezeket javítja ki:

Here is a changelog for the 1.1 patch so far:

Change log for 18 Wheels of Steel Across America version 1.1:
    - the new version will open the old saves fine, however save game files created with
    the patched game are not going to work with the original version of the game!
    - improved truck light decal placing
    - fixed light switching off inside truck cabin after upgrading the truck
    - jukebox track resumes after unpause, notebook close, game menu close
    - added traffic density option
    - weather behavior improvements
    - added Show Room to main menu
    - cheats working again, slightly different though:
    cheat {money, dealers, drivers, stars}
    - truck windows made a bit more translucent
    - slight rebalance of the economics in the game
    - fixed very rare crashing bug
    - mouse should be more responsive in Main Menu and Notebook with low framerate
    - Main Menu camera now offers better view of the trucks
    - fixed wheels sometimes disappearing for trailers
    - on High Detail, other AI drivers will user better quality wheel models with chrome
    on trucks and trailers
    - more signs added into the map to warn about Weigh Station nearby
    - speed limit signs added in some places
    - fixed graphics corruption on the Truck Dealer marker symbol
    - moved the marker for Repair a bit towards the road on both-sides highway fuel station
    - improved tanker trailers to work better with chrome shine
    - many small tweaks to get rid of small visual glitches in the map
    - small "1.1" for version number displayed in lower right corner of the Main Menu screen
    - SCS Software and ValuSoft clickable icons in Main Menu for access to company websites,
    should remind people to check for news on game updates from time to time!
    - camera in Main Menu tweaked to offer better view of the truck
    - increased speed for low-end trucks
    - fixed interior fuel/brake gauges mixed up in some trucks
    - fixed trailer shaking
    - improved downshifting with automatic transmission
    - improved steering on low-end computers
    - improved weigh station handling
    - fixed a truck dealer becoming discovered on the map near Miami when it shouldn't
    - the game now stores the state of mirrors in the save game file
    - Trucks page in Notebook: buttons help texts changed to better differentiate between
    replacing an existing truck or buying an additional one, also a better explanation
    in the warning box that no suitable driver is available when trying to buy a truck
    - Graphics Options screen reworked, there are now Low, Medium and High buttons
    there to globally affect all detail settings, each setting can then be tweaked
    individually
    - Nvidia TNT graphics driver glitch workaround: chrome should now work in both
    OpenGL and DirectX, may need to use "Set HW Defaults" button in the quick
    graphics setup window when launching the game to re-detect graphics capabilities
    - Graphics Setup command from Windows Start menu -> 18 WoS AA will properly
    launch the utility now if the user previously selected "Do not show this dialog next time",
    was not working as intended before
    - the "!desc.def" file for truck and trailer skins now recognizes keyword "author", so that
    skin names can come complete with the signature of their creator displaying in
    Show Room

Patch letöltése: 1.1 Patch
  • Fefe
    Hát én találtam már vagy 3-at de csak 1-et jelez a térképen
  • Grave Digger
    és még csak 13-ban mentem:DDD
  • Grave Digger
    Száguldás powaaaaaaaa:DDD
  • Charly
    Sziasztok a hc-ra talált valaki megoldást a mentésen kivül??
  • Carlos
    Köszi!
  • Hmuda
    Tudom. De még ez is hibás, mivel én rögtön Miami-ban keztem, rögtön nyomás a dealerhez és nemcsak azt jelezte ki, hanem a Seattle-it is.
  • SAX
    San Francisconal belul van a varosban, a belso uton, ami atmegy ahid alatt...
  • SAX
    Kosz a Seattle-t
  • SAX
    De lehet latni, csak elobb fel kell fedezni oket. Asszem legalabbis...
  • Carlos
    Ha már megtaláltad őket, akkor láthatod... :)
  • Hmuda
    Azért kicsit gáz, hogy a notesz térképén ki van rakva, hogy lehetne látni a truck dealereket, de mégsem.
  • Carlos
    :)
  • Grave Digger
    Egyértelmű, hogy onnan vettem. Grave Digger powaaaaa:DDD
  • Carlos
    Van egy seattle-nél és New York-nál is... :)
    Amúgy én meg a San franciscot nem találtam meg!!!
    Miami-nál pedig csak egyet... :)
  • SAX
    Hali! Kene egy kis lamasupport :) Szal az a problemam, hogy ezeket a Truck dealereket baromi nehez megtalalni, legalabbis nekem nem megy valami flottul. Eddig 4et sikerult talalnom, 2t Miami mellett, egyet Houston-tol nyugatra az autopalyan, ill. egyet San Francoisco-ban. Gondolom, minnel tobb ilyen dealert talalsz meg, annal nagyobb lesz a kinalat, es kizartnak tartom, hogy ennyi lenne mindossze. ha tudtok segitsetek plz! Thx
  • Carlos
    Figyeltétek mi vagyunk a harmadik legnépszerűbb téma... :)
    Süti.
    De csak azért, mert HARD TRUCK POWER RULEZ!!!
  • Carlos
    Süti!!!
    A neved (Grave Digger) mintha ismerős lenne a Monster Truck-ok világából. Onnan vetted, vagy csak keverem valamivel???
  • Grave Digger
    Telepítés suxxxx. Norton Ghost powaaaaaaaaaaaaaaaa.....
  • Grave Digger
    Nagyon lol, elkezdtem forgalommal szembe menni:D Az elsőt egyből telibe kaptam, de a második (látta a balesetet) kikerült:DDD. viszont volt olyan is, hogy egy bogáron átmentem mint a szar:DD. És le sem esett a szállítmányom:DDD