Szal...
-
"Daemon-Tools-al bemountolom a fájlt, és DVD másolással írom ki Neroban"
Szerintem ezzel van itt a gond, ha a játék Standard Iso-ban van erre nincs szükséged, egyszer nekem is volt dolgom egy .nrg kiterjesztésű fájlal ami a Nero egy speciális képfájla és azzal az íróprogrammal amivel írni akartam nem támogatta ezt a fajtát, erre én átkonvertáltam .iso- ba, mondanom sem kell persze hogy nem indult el a játék (vagyis elindulni elindult, csak töltésnél lefagyott). Tudom ennek semmi köze ehhez, de a képfájlok "manipulálása" (szerkesztése, moutolása) nem egy szerencsés ötlet. Egyszóval, ha sima .iso-ban van a játék akkor egyszerűen írd ki. A FIFA 07-et ImgBurn-nel így írtad ki?
Mert ha igen és nem megy akkor lehet, hogy a lemez a baj, de nem hiszem. Sokkal inkább a PS2 a gyanús, hogy miért azt nem tudom. Sajnos ez így szokott lenni, hogy meg kell találni a DVD író program, a DVD író, és a lemezek megfelelő kombinációját, amit a PS2-őd szeret. Én is anno minimum 10 lemezt elhasználtam erre, de végül megtaláltam a megfelelő dolgokat és azóta nincs gond a DVD írással.