Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
"Egyébként nem vagy semmi, Traxdata DVD..."

oké nem szidtad<#worship>....de ez nem túl hizelgõ egy olyan lemezre ami veri az általad preferált Philips lemezt...méghozzá jó magasan....
okés, én is befejeztem..

üdv

http://pspfilez.extra.hu/

PoisonChihuahua
"Általad szidott"????????? Görgess már lejjebb ember és olvass!! De én itt befejeztem.
öregharcsa
Philips dvd? grat! jó szar lemez! akkor inkább az általad szidott Traxdata...simán veri minõségben!
de ha igazi minõséget akarsz akkor Verbatimot használj!(nem a hamisra gondolok)tayo-yuden alapanyaggal!!!

http://pspfilez.extra.hu/

PoisonChihuahua
Kedves Jaszy, tényleg nem akarok errõl vitatkozni, én nem azt akartam kihozni ebbõl, hogy a Traxdata szar vagy nem márkás csupán leírtam, hogy én mit használok,mit ajánlok, ezután már mindenkinek szívejoga eldönteni milyen lemezt vesz.Pont.
jaszy
Ez érdekes....azthittem a régebbi gépek nemviszik az RW-t. Gondolom a géped 50004 es !! 😊

ezt sasoljátok meg:

haverom kiírt egy ps2 game-t(god of war 2 demo) egy Verbatim DVD+RW-re és tökéletesen müködik neki, sõt hozzám is áthozta és tökéletesen müködik nálam is pedig neki 1 éves slim gépe van, nekem pedig 3 éves vastag gépem van és a chip is más benne, neki Matrix nekem meg valami gyengébb.erre csodálkoztam hiszen úgy tudtam h a +os dvdket nem szereti annyira a ps, sõt nem is indítja el ezért soha nem is írtam arra😊 megkérdeztem tõle hogy mióta írja így a játékokat??? asszondja h ezt a DVD+RW-t 6 hónapja vette és azóta arra írja.kiírja letörli stb....
ehhez mit tudtok mondani???ez kb a 12ik game amit ugyanarra a lemezre írt ki😊

jaszy
jaaaa. Egyébként a Traxdata is márkás. Attol hogy valami márkás lehethogy sz@r. Pl : Philips Cd !

PoisonChihuahua
Ki mondta, hogy rossz a Traxdata? Én csupán azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy olvasási problémák esetén (meg amúgy is) elõnyben részesítem a márkás DVD-ket.
jaszy
Rossz a Traxdata??? Nemond már !!!

PoisonChihuahua
Nekem is van pár Ridiscem, de ha lehet akkor inkább TDK, Philips esetleg Verbatim-ot használok. Nem rossz a Ridisc se, de hosszú távon nem kísérletezgetnék vele...
És mi a véleményed a Ridisc dvdröl én azt használom filmhez játékhoz és eddig még semmi bajom nem volt vele.
PoisonChihuahua
Helló Haxley!

Hányszorosan ítad ki õket (ImgBurn)?
Egyébként nem vagy semmi, Traxdata DVD...
Bátor ember vagy! Ne érts félre, nem baszogatásból írom, de a gép élettartamának csökkenésével fordított arányban ajánlott megválasztani a megvásárolni kívánt DVD lemezek minõségét.
Alcohollal én is sok játékot megírtam már és eddig nekem sem volt velük bajom.Egyébként a netröl letöltött játékokhoz is nagyon jó mert kezeli az ISO fájlokat is.
Sziasztok! Gondoltam megírom nektek mit tapasztaltam.
Eddig IMGburn-el írtam a játékokat, és töltésnél sokszor lefagyott a játék. Újra kellett inditani. Most kipróbáltam az Alcoho120-at, már tíz játékot írtam vele, és még egy sem fagyott le! (Traxdata, 1-16X, -R) Ki érti ezt? Hangsúlyozom, nem az IMGburn-nel van baj. Szerintem az olvasófejem lestrapált. (Két éves slim gép) De úgy látszik az Alcoholos játékokat jobban szereti.

Meg tudnád mondani honnan és milyen chipet kellene hozzá szereznem hogy mûködjön?Ja és kb mennyibe kerül?Elõre is köszi.
Amikor kinyitom a tálcát.Próbáltam már ps1 játékkal és eredetivel mûködött.
Aramir
Szerintem olyan chip van a gépedben, ami a lemezcserét nem támogatja.
Amint kinyitod a tálcát, onnantól kezdve nem ismer fel semilyen lemezt, csak ha újraindítod a géped.

Szevasztok valaki tudna nekem segíteni kód cd-t szeretnék használni de amikor kéri hogy tegyem be a játékot nem indul el.Tud valaki valami jó megoldást?Elõre is köszi.
Köszönöm szépen a választ, nagy segítség volt. Mégegyszer köszi.
Aramir
Ideje volt. Nemrég tettem fel elösszõr ismerõs gépére, de az istennek sem találtam ezt az opciót 😄

Al Age
OMHG, a hónap legjobb híre. :-))))))))))

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

evid
Most már az ImgBurn-el is lehet iso lemezképet csinálni, mint anno a decrypter-rel : KATT

Al Age
Nem kell mappákkal variálnod, nem kell kicsomagolnod.
A lényeg, hogy ha a játék sok kicsi rar fájl formájában jön le, akkor az elsõt megnyitod winrarban és kicsomagolod. Ekkor kapsz egy nagy fájlt, aminek az ikonja úgy néz ki, mint egy tömörített dokumentumé, de a kiterjesztése már ISO. Ez az, amin belül vannak mappák és fájlok, de ez maga a képfájl, tehát ezt már nem kell kicsomagolnod.
Imageburn felsõ menüjében a Mode menüben kiválasztod a write-ot.
Ezután a kis nagyítós ikonra bökve megmutatod neki, hogy hol van az elõbb emlegetett képfájl.
Ezután a nagy lenti ikonra kattintva elindítod az írást.

Ne haragudjatok, én biztos nagyon hülye vagyok ehhez, de nekem nem megy. Ha ezzel az ImgBurn-nel akarom írni, a mappákban nem mutat semmit, nem tudok hozzáadni, mert mindent csak megnyitni akar, és ha nem a mappát akarom hozzáadni, hanem pl.: az Archive fájlt, akkor azt írja ki, hogy invalid or unsupported image file format.
jaszy
Pontosan ahogy az elõttemlévõ leirta, Ajánlom az ImgBurnt ! Ingyenes iró progi.

Al Age
Amit letöltöttél és kicsomagoltál, az maga a képfájl.
Tehát nem kell kicsomagolnod és azt kell kiírnod képfájlként.

Sziasztok fiúk. Én lány vagyok, ezért kérlek titeket, hogy segítsetek nekem. Nem játsza le a netrõl letöltött játékot a PS2. Pedig chipes a gép. Most itt olvasgattam a beszélgetéseiteket, és én úgy csináltam, hogy a letöltött becsomagolt játékot kicsomagoltam, így lett egy pár mappám, meg fájl-aim. Ezt Nero-val Adat DVD-ként kiírtam, de nem jó. Itt beszéltek valami ISO-ról, ami nem tudom, hogy micsoda, meg azt sem tudom, hogy miért képfájl-ként kell kiírni, mert próbáltam Alcohol 120-szal is, de nekem nincs ilyen képfájl egyik mappába se, meg sehol se. Valaki elmagyarázza nekem?! Köszönöm elõre is.
köszi
Aramir
Persze, elvégre írott lemez lesz.

még nincs chip-elve a gép, akkor is kell a progi hozzá? az a helyzet hogy megnézni sem tudom mert egy haveromnak kéne külföldre.
jaszy
Én próbáltam már az SMS playert. Egész jó. De van ezzel a témával foglalkozó topik ! Ott tuti jobban értenek hozzá.

Aramir
Ha teszel mellé egy lejátszóprogramot, akkor igen.
Pl egy ilyesmit (nem próbáltam, de sok szerencsét hozzá):
http://sms.ps2-scene.org/eng/index.htm

A lejátszóprogram azért legyen azon a lemezen, amire a filmeket írod, mert sajna vannak olyan chipek, amik nem érzékelik a lemezcserét, így nemtudod kicserélni a lemezt a lejátszóprogram elindítása után.

sziasztok. totál hülye vagyok a dologhoz, szal nem cikizni ha totál baromságot írok: az lenne a kérdésem hogy ps2-vel le tudom-e játszani azokat a .avi filmeket tartalmazó dvdket amiket adat-dvdkén írok meg vagy csak a dvd-video formátumot használhatom?
PoisonChihuahua
Nekem 30003-as gépem van (igen, 30003-as!) és még MÛKÖDIK!!
Egy fél éve vittem szervízbe mert semmit sem olvasott be, mondták, hogy fejcsere, de én inkább csak tisztítást kértem és azóta is tökéletesen mûködik! Egyébként is a 30003-asokban már nincs is értelme a fejcserének... (Ja, és TitanSX chip van benne, nekem megfelel sosem volt panasz rá, de úgy látszik ez a fajta nem viszi a DVD-RW-t)
Aramir
Szerintem meg még gépfüggõ is lehet, az enyém pl viszi, 50004-es mezei matrix vagy miféle chippel.

Balyy
Nekem nem vitte de havernak meg igen! Sztem ez chip függõ!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

jaszy
Sajnos RW-t nemvisz a ps2 😞

PoisonChihuahua
Üdv Mindenkinek!
Ezúton szeretném megköszönni Aramirnak a linket, mert sikerült kiírnom a CD képfájlokat DVD-re úgy, hogy mûködjenek a PS2-õn. Kösz mégegyszer!
Illetve szeretném megkérdezi a hozzáértõktõl, hogy a PS2 tud-e DVD-RW formátumot olvasni, mert nekem nem vitte, de csupán kiváncsiságból kérdezem.
Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat a PS2-re kiíráshoz.A DVD Decrypterrel sikerült a Call Of Duty is és a Rayman RR is. Mindegyik egybõl indul, nem szaggat a köztes rész !
jaszy
Valószinü olvasófej. A 30004 esek csoda hogymég mennek.😊))

üdv mindenkinek,
annyi lenne a kérdésem hogy nem tudja valaki hogyan kell kiírni ps2-s ISO-t dual layer lemezre???milyen progi kell e hozzá esetleg???
speciell a dvd9-s god of war I-t kéne ami 6.76 gb

Aramir
Sajnan még mindíg nem egy a válaszfunkció a privátokra nálam (lehet frissítenem kéne a böngészõt 😄 ) 😞

A Memorex lemezekre lentebb mintha fújtak volna, és nekem is szar tapasztalataim voltak vele még a 4X-es korszakból. Én kipróbálnék másik fajta lemezt, legalább egy próba erejéig.

Sephi
Gyors kerdes.

Az ismeros gepe 30004-es es szejelszedven rajottunk hogy MXL chip van benne. A problema az hogy amikor bekapcsolja akkor nem vesszi be a jatekot. Van amikor 7-8 probalkozas utan nem aggya be a piros kepernyot es akkor beveszi a jatekot ami megyen is rendesen.

Kerdesem az hogy ez miert van? Szar a olvaso mar? Roszul irtam meg a DVD-et? Esetleg a CHIP-et kell mashogy elinditani?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

evid
Bakker, ide bebírtad írni, hogy imgburn, a goole-ba már nem? Ezt sose értettem… fõleg ha egy kicsit is olvasgattad volna az elõbb belinkelt oldalt, ott a linkek alatt van egy oldal a burn.hu, ahol szintén megtalálható… mondjuk ehhez megint olvasni kellett volna.

google a barátod 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Jah és hol tom leszedni az imgburn-t? Lécci egy linket. Kössz
Kösz szépen.
ps2info.extra.hu

Tényleg ki kéne már rakni ezt a linket a fejlécbe. Teszek egy próbát a modoknál...

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

evid
Miért nem lehet egy kicsit is visszaolvasni? Mindenre levan írva a válasz ezerszer...

Sziasztok!

Aki le tudná írni hogy hogy kell ps2-es játékot dvd-re kiírni hogy mennyen is(meg van chipelve) az segíthetne. MSN: [email protected]

De ide is leirhatja aki tudja. Olyan játékot szedtem le ami egy nfl.street.3.pal.r0 ... r12 és van még egy rar fálj is. Ezt hogy kell megcsinálni és milyen progival? Elõre is kösz.