Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
  • air23
    nulb :) ja nekem is elegem lett abból hogy bszogattak az észak nyugati kocsmában :)

egyébként még mindig töbk bejön. biztos végig lehet játszani 8órában is de én már 1 hete játszok vele folyamatosan és még midnig tetszik és még midnig nincs vége..

3db level 10 es srácom mellé gyors felvettem egy wizard ot (eddig 2fighter és 1sorcerer volt) és tényleg izom frankó tárgyakat készíteni vele :) közben feltápoltam 8. szintre és már a harcokban is hozzá tud szólni vmit :)

kérdés. gondolom van olyan hogy főszörny meg minden, az merre? szerintem eléggé bejártam már midnen szintjét a templomnak, lenyomtam 3 guardiant is, meg a banditák táborát, stb. szal ott lesz az lent csak még én nem találtam meg?

egyébként meg a legjobb tolvaly a sorcerer meg a wizard az invisibe és a knock varázslatukkal :)

hmm mi is még..ja igen.. van valami soul hammere a törpémnek és már somott vele 76 ot. nektek mennyi a csúcsotok?

meg azt a rohadt familiart hogy lehet meghívni, benne van az inventorymban, iq ja 20 as a wizardomnak, cons a kb 17 es, suggestion varázslat meg van de még nem jöttem rá hogy hogy mi haszna neki. help?

na további jó játékot :)