1028
Greyhawk, AD&D... Újra egy igazi CRPG a Baldur\'s Gate sorozat után?
  • ollie
    köszi!
  • Methylisocloro
    Hommlet mellett keleti irányban -->>.
    Egyébként csak oda lehet menni ami már megjelent a térképen?
    Nem lehet össze-vissza mászkálni mint a Fallout térképen?
  • pinehead
    Hol a gyíkban van az elején az OLD MOATHoUSE???
    Azt mondta az öreg, bejelölte a térképen-nem látom...
    Thx!!
  • Methylisocloro
    Egyébként teljesen korhű Bards Tale clone jó grafikával és szuper zene+hangeffektekkel. Csak a kezelőfelület kicsit ódivatú mert pld. nincs egérkezelés. De bagyon jó oldschool rpg hangulata van.
  • Methylisocloro
    Devil Whiskey home page

itt van info + a demo most már gyorsan letölthető
  • ollie
    Honnan?????? És mi ez a Devil Whiskey?????
  • Methylisocloro
    A Devil Whiskey nevű feldolgozás most jelenik meg október végén, a demo már letölthető.
  • ollie
    Télleg lesz Bard's Tale??? Az állat lenne!
  • M.A.D.
    micsoda??? vannak itt öregebb gémerek is? :)))

most meg a Bards Tale...ami kijön majd 1 év múlva
  • ollie
    eh, nekem ilyen csalódásaim a divine divinityben voltak
  • ollie
    jaja, az király volt!!!!
  • FreddyHawk
    Nagyon jó volt. 3 komplett részes saga, ott tanultam meg angolul olvasni ( szótár, jegyzetelés, satöbbi... ), nagyon szerettem.
    Meg a Pool of Radiance, Curse of the azure bonds satöbbit is.
  • air23
    !! spoi.. !!

király :) engem az keserített el hogy a főszörnyet az első körben sikerült paralizálnoom aztán meg alig van némi hp ja amit le kell verni :)
  • air23
    az király, azért kíváncsi lennék hogy mit terveznek kijavítani (időm nincs most elolvasni)
  • Methylisocloro
    ToEE patch confirmed
  • Methylisocloro
    Késziti a patch-et az Atari/Troika
  • air23
    az a level 10 es kovács nem? nekem még sosem ugrott nekem. ellenben én lenyomtam mert az istenér sem akart elszakadni a csapatból :) a home town ban nem bántott engem.
  • air23
    egyébként meg fére ne érts, nem fikázom a game-t, nekem tök bejött. szerintem mai szinvonalú grafika, frankó char generálás, varázslatok, tápos fegyverek, jó nagy és változatos templom (mármint az elemek része :)

lehet hagyom azt a főszörnyet és körbenézek hátha van még valami feladat amit elvállalhatnék :)

egyébként csak nulb (meg az ahol a királybékát kell lenyomni) meg a templom (templom toronyn vagy mi a templom mellett) van az otthoni városon kívül (moathouse jaja de az nemszámít :) ?
  • air23
    hát 12 évesen még hosszabbnak tűnt :))
  • Methylisocloro
    Mi volt akkor? Talán hosszabb és nehezebb volt a Krynn sorozat?
  • air23
    heh hát ez könyebb votl mint gondoltam :)) gohul touch powa :) szegény főszörny.. meg szegény én hogy vége a játéknak :/

bezzeg az én időmben.. champions of kyryn .. death knights of kryn
  • Kryn
    De hisz az illegális!
    Tessék elmenni és megvenni.
  • Falabu #678
    kár! És akkor honnan tudnám a játkot lehúzni valaki egy linket esetleg ftp?
  • Falabu #675
    Nemmintha kötözködni akarnék, de a játék az D&D v.3.5 kiadású rendszert használja! Lehet hogy már mondták! Akkor bocs
  • Kryn
    Az obermöccét elég körülményes megtalálni.
    Anélkül, hogy spoilereznék itt ügyesen, a templomtól északra lévő toronyban keresgélj, ebből továbbvezetve már könnyű belebotlani.
  • Methylisocloro
    Állitolag még plusz 400 Mbyte-t le kell tölteni a regisztrálás után. Tehát nem hiszem hogy feltörték.
  • air23
    nemismerem a trialt
  • Falabu #671
    Hi all!
    Ha a trialt letöltöm a kazaaval aztfellehet törni valamivel?
  • FreddyHawk
    Nekem is finom a tolvajom, nagyon aranyos. Félszerzetet indítottam, az helyből okosan lopakszik. Ám a weapon finesse a mérete miatt sajnos csak tőrre müxik. Egye fene, a hátbaszúrása miatt így sem nagyon sebez 10 alatt, és aranyos, mert pici ! :D

Csapatom jelenleg lvl4 :

Karel Gott - ember harcos, Fegyver fókusz Bastard Sword-re, BAB +8

Sukk Drumberblingrel - Törpe Pap Air/Earth. Pajzs, buzogány

Oz - ember varázsló -Enchantment/evocation. Okos, ügyes, 190 cm magas

Bhugdain Lackhatus - félszerzet tolvaj - kétkezes harc, weapon finesse tőrre, +2k6 hátbaszuri, magas spot-search-hide-move silently

Sakanganda Ragadun - Félork Barbár, kétkezes bunkóval ( egyenlőre ) ha valakit megüt, akkor az meg van ütve.

• air23
    ja igen. meg a clave re gyúrjatok a hahrcosokkal aztán meg a greater clave ra :)
  • air23
    huh .. rányomhattam volna egy spellcheckinget. a legdurvább a tolvaj volt :))
  • air23
    nulb :) ja nekem is elegem lett abból hogy bszogattak az észak nyugati kocsmában :)

egyébként még mindig töbk bejön. biztos végig lehet játszani 8órában is de én már 1 hete játszok vele folyamatosan és még midnig tetszik és még midnig nincs vége..

3db level 10 es srácom mellé gyors felvettem egy wizard ot (eddig 2fighter és 1sorcerer volt) és tényleg izom frankó tárgyakat készíteni vele :) közben feltápoltam 8. szintre és már a harcokban is hozzá tud szólni vmit :)

kérdés. gondolom van olyan hogy főszörny meg minden, az merre? szerintem eléggé bejártam már midnen szintjét a templomnak, lenyomtam 3 guardiant is, meg a banditák táborát, stb. szal ott lesz az lent csak még én nem találtam meg?

egyébként meg a legjobb tolvaly a sorcerer meg a wizard az invisibe és a knock varázslatukkal :)

hmm mi is még..ja igen.. van valami soul hammere a törpémnek és már somott vele 76 ot. nektek mennyi a csúcsotok?

meg azt a rohadt familiart hogy lehet meghívni, benne van az inventorymban, iq ja 20 as a wizardomnak, cons a kb 17 es, suggestion varázslat meg van de még nem jöttem rá hogy hogy mi haszna neki. help?

na további jó játékot :)
  • Kryn
    Jóreggelt!
    Tudom, szerettem a Tormentet...
    De asszem ott nem volt gonosz befejezés.
  • ollie
    Dehogynem, a Planescape: Torment-ben olyan gonosz lehettél, amilyen csak akartál.
  • Kryn
    Ismét kiemelném, hogy a bugoktól elvonatkoztatva írtam mindezt.
  • Kryn
    Nem tudom ki hogy van vele, de nekem végeredményben csak egyetlenegy bajom van a játékkal. (a bugokat leszámítva)
    Mégpedig az, hogy Hommlet meg a Templomos rész között nincs egy akkora bebarangolható terep mint pl. a BG1-ben, erdőkkel, falukkal, mocsarakkal, stb. Ennyi hiányzik és pont. Így sem túl rövid, de olyan szabad kalandozós élményt eddig számomra csak a BG1 nyújtott. Nem hiszem el, hogy ezt csak én érzem így, hogy hiányzik minden rpgből a szabadon bejárható terep.
    Ha ez meglenne, azt mondanám, hogy a játék kapirgálja a tökéletesség szintjét.
    A szabályrendszer implementálása ötös, jó/rossz lehetőségek tárháza szintén ötös (ami eddig nem nagyon volt sehol), harcrendszer remek, hangulata kitűnő és utolsósorban a grafika is szerintem egy élmény.
  • Kryn
    Amúgy annyira hosszú a játék amilyen hosszú akarod hogy legyen... Tény és való, hogy ha a templomig eljutsz, akkor mindenféle harc, egy kardcsapás nélkül is végigjátszhatod akár...
    Kíváncsi vagyok hány olyan crpg létezik, ahol a végén a főgonosz oldalára lehet állni.

Egyébként meg ki lehet pucolni minden szintjét, van sok npc, csata, stb.
  • lwb
    Nekem jobban teccik ez a game, mint az NWN akármelyik modja. Szebb is sokkal, meg "okosabb" is.
  • ollie
    He? Akkor inkább beizzítom az Temple of elemental Evil modot amit letöltöttem az NWN-hez. Miért érzem úgy, hogy nem fogom megvenni ezt a játékot???
  • Kryn
    A templomban van vagy 5 szint...
    Jut eszembe, akkor mivan ha a high priestet a legalján én úgy megzúztam, hogy nem tudta Iuzt segítségül hívni? Azért nem hiszem hogy ez hiba, mert a tőle lútolt kulccsal a mögötte lévő ládákban lévő templomi költségvetési összeget is gondolom elvitelre szánták. De akkor most mi a végcél, kipucolni az egész templomot?