Nekem a következő probléma fordul elő, kb. 3 hónapja vettem a gépet, és a dvd író másolás közben néha hibát ír ki. Változás történt a fájlban vagy valami hasonlót,nem is másolja tovább a fájlt,ha megszakítom a másolást, akkor a dvd író eltűnik a sajátgépből is. Eszközkezelőben a hardverváltozások keresésére kattintva újból látja a gép. A konfig: Gigabyte MA 790X DS4 alaplap, AHCI-Sata módban, Lg GH20Ns15 dvd író, 2x2 Gb ram, X64 Vista.
Átállítottam nativ ide-re, akkor is megszakadt a másolás, de a sajátgépben akkor megmaradt a dvd meghajtó. Dvd-ket rendben megírja, asztali lejátszó is gond nélkül viszi a filmeket. De a hiba előjött eredeti audio cd-nél is.
Volt egy 8 gigás Kingston pendrive-om, ott is előfordult már ugyanez a hiba. Akkor felraktam az xp-t, ott normálisan működött, majd kipróbáltam a 64 bites xp-t, ott szintén nem lehetett másolni a pendrive-ra-ról. Most nem volt kedvem ezért ujratelepíteni egy másik rendszert.
Ha valakinek lenne ötlete, megköszönném!
Miközben írok ide, meg is adta magát, nem adja ki a tálcát sem, de holnap erős fizikai hatásra kifogja. :) Úgyhogy csere lesz, mit ajánlanátok? Eddig se szerettem az Lg-t,csak amikor a gépet vettem nem volt a boltban más márka. :)