ramses#2497
Én vettem egy 1670-es benq írót. Olyan lassan olvas, hogy hihetetlen. Régebben azt mondták, hogy ez lesz az utolsó közös benq - philips gyártásban készülő író, aztán kiderült, hogy az elsö, ami nem (benq DQ60 se de ezt hagyjuk) Írás szempontjából erős középkategóriánok tűnik szerintem, de a lassú olvasás miatt nem ajánlom. Én hulye továbbadtam a benq 1640-emet (plextor PX-740A) a 1670-es érkezése miatt :( A Benq fő oldalán ujabb írók is megjelentek pl.:1800 (18x-os írás), 1810 (u.e.+lightscribe), 2000 (20X-os írás), 2010 (u.e.+lightscribe). Jó lenne ezekről is tudni valami bővebbet, addig is mig ide nem érnek (legalább egy év sajnos, ha egyáltalán ideér). Az mindenesetre pozitiv, hogy támogatja a solidburn-t ugyanis a 1670 még ezt se...
Vettem egy Optiarc (nec) 7173-ast is, ez olvas mint a disznó, ez jó, viszont olyan iszonyatos hangokat képes magából kiadni, amikor kinyilik a tálca hogy megáll bennem az ütő ! Nem hiszem, hogy sokáig fogja bírni a huzamosabb igénybevételt, de majd meglátjuk. Olyan künnyű mindkét író, hogy azt hittem semmi sincs benne... Vétel szempontjából úgy látszik marad a plextor 760 két év garanciával, annyi idő alatt, ha szerencsém van megfekszik, és a körforgás megy tovább... Lövésem sincs mi lehetne a legjobb vétel. Benq 1640 BÉKE PORAIRA :(