• zserrbo
    Hát sok rosszat hallottam a Nero 7-ről és mégis sok embernek az van. Még nekem is, de nem először csinál olyan hibákat, hogy na. Volt múltkor egy olyan, amin még a szakik is csodálkoztak. Régen nem volt ilyen gondom a 6-os Neroval.
    1.) A Nero 7-nél más is tapasztalt olyat, hogy a telepítőnél egyéni telepítéskor az egyes modulok (pl Showtime ... ) méretére olyan elképesztő nagyokat ír, hogy az már hihetetlen. Eleinte a nagyobbakra pl képszerkesztő, videó konvertáló 4-5 Mb, de legutóbb az egyikre kapásból rávágta az 1600MB-ot a telepítő. Miközben jelenleg nero mappa 312 MB-os.
    Ezek a mappák vannak benne:
    Adobe\
    Core\
    Nero\
    Nero BackItUp\
    Nero CoverDesigner\
    Nero Fast CD-DVD Burning Plug-in\
    Nero ImageDrive\
    Nero Mobile\
    Nero Recode\
    Nero ShowTime\
    Nero StartSmart\
    Nero Toolkit\
    Nero Vision\
    Nero WaveEditor\

Szóval nem raktam fel mindent. Mielőtt vennék egy új írót felrakom mindenképp a Nero 6. Ultrát, ami régen is fenn volt.

2.) Milyen lightscribe-os DVD írót tudtok ajánlani?
    Én az LS mellett szavazok jelenleg. Szerintem elég negatívum az, ha csillog, nem minden szögből látható a lemez és még negatív hideg érzést is kelt az LF. Nem mondom, hogy az LF rossz, de egy hangyabokányival jobban kedvelem az LS-t.
    Az LG-t mellőzném, bár, amit kinéztem annak alapja meg az LG 4166 írója. Ez a HP 840i író lenne. Találtam egy helyet, ahol 9800 Ft-ért tudnám beszerezni. Legalábbis ennyi volt múltkor most levették az árlistáról. Megkérdeztem van-e még. Ma mondták még 1 utolsó van. Ha nem találok jobbat azt veszem.

3.) A Samsung íróknál ezt a furcsaságot találtam:
    "Firmware Live Update
    Az újabb médiák folyamatos támogatása és automatikus frissítése az Interneten keresztül a legújabb firmware verzióval."

Ez marha rossz szerintem. Gondoljunk bele. pont akkor frissítené az illesztő programot mikor épp áramszünet van és szinte biztos, hogy tönkre is megy akkor az író. Most biztos mondaná valaki, hogy akkor is lehet áramszünet, mikor én manuálisan frissítem. Ez igaz, de mondjuk honnan tudja a gép, hogy épp odakint vihar tombol és összeérhet 2 villanyvezeték vagy akármi =áramszünet.

Tudna valaki mindháromra válaszolni?

Előre is köszönöm.