acdc#1651
ezt a tipúst pontosan nem ismerem de a márkás verbatim,tdk,ricoh,fuji,philips,memorex ezeket tuti irja a megadott sebbeségen legalábbis valószinű mert amilyen nekem volt toshiba az ezeket irta de a nonameket ilyen arita meg hasonló azt nem tudta azon amilyen fel volt tüntetve sokat csak sokkal lasabban tudta amig nem találtam egy orosz oldalon egy modositott frimwaret
utánna már mindegy milyet tettem bele irta rendesen de ez még szerintem a tiednél 1-2-3 generációval elöbbi mert direct volt mert a toshiba ilyen nagy érdekeltségbe tartozik és nehogy má olcsó lemezt tudjon valaki jól használnia és egyet se rontott rengeteget írtam japán:) egyedül az miatt váltottam nec 3540a-ra mert ez mindenben sokkal gyorsabb ez se piskóta ennek mindegy milyen lemez alap frimwarevel is sőt ez még márkást pl. verbatint gyorsabban is ir mint amilyen ez is egy negatívum nem tudja a bitsettinget alap frimwarevel de már van modositott amivel igen de nem érdekel mert minden lejátszóba szuper a + is
mégegyszer a toshibával miután frimwaret cseréltem mindegy volt milyen vagy 15 fajtára tuti irtam mindegyik jo volt és ez az nec is mindegy milyet és milyen sebbeséggel