• [Jakuza]
    Hat akkor hajra, de azert ideirok egyket szemelvenyt PPeter megjegyzeseibol, aki a http://www.cdgrab.hu oldalt uzemelteti es aki az egyik legnagyobb szakertoje a CD es DVD iroknak magyarorszagon.

Idezetek HWSW forum (kepekkel illusztralva tobb helyen):

"Úgy tűnik a 3520A megint egy olyan NEC meghajtó, ami a firmware finomítással ragyogó íróvá válik majd, de az olvasási képességei enyhén szólva is megkérdőjelezhetők. Már a 3500-as is pengélen táncolt a nagyon (túlságosan is) gyorsra hangolt olvasási stratégiával, de a 3520 ezt megpróbálja még megfejelni."

"Olvasással nem vagyok elégedett, ha max. sebességen megy akkor hangos és hajlamos kiakadni, írott lemezeken az elérési idők a legszarabbak amit valaha láttam, de íróként nagyon biztató."

"Mivel nemcsak egy példány van itthon és más 3520A tulajokkal is csevegtem, azt kell mondjam, ez az író nagy általánosságban nem jó olvasó, lesz akinek megfelelő, lesz akinek nem, ugyanúgy ahogy a 25xx széria."

Tehat a konkluzio az, hogy ha van mellette egy DVD olvaso, akkor gondolkozas nelkul megkell venni, mert irasi kepessegei nagyon jok, de lemezolvasasi kepessege erosen megkerdojelezheto, amit csak az korrigal nemikeppen, hogy az I-O Magic FW-vel ez a kepesseg valamelyest javul.