Én annakidején, amikor még szinte újdonságnak és túl drága "luxus"-nak számítottak a DVD-írók, akkor elhatároztam, hogy akkor fogok venni, ha majd annyiba kerülnek, mint a CD-írók (akkoriban).
Nos, azt - a csak magamnak tett - ígéretet be is váltottam és kábé egy hónapja vettem 12eFt-ért egy LG GSA-4163B-t. Alap firmware van rajta - bár frissíthettem volna, de nálam szabály, hogy ha valamivel nincs gond, akkor minek bolygatni (az alaplapi BIOS-frissítésekkel is így vagyok). A 8x-osan írható DVD-R lemezt gond nélkül írja (eddig még csak ilyet használtam, mert nem mindenki DVD-je ismeri a DVD+R-t).
Szóval csak annyit akarok mondani, hogy én nagyon meg vagyok elégedve a vassal, és azóta a baráti körömben többeknek is írtam már DVD-t és mindenki meg van vele elégedve. Sőt, az egyikük huga kint él Németországban, és mivel kint ritka a magyar cucc, hozzá is került egy film. Már tőle is kaptam pozitív visszajelzést.
Én csak ajánlani tudom az LG GSA-4163B-t. Az olcsóságának semmi köze az "olcsó húsnak híg a leve" mondáshoz.