skymiller#1213
Samsung TS552B-t kaptam, akkor éppen az volt. Azzal kezdte, hogy az újrairható CD-t és DVD-t nem irta, de törölte. Ezt a Nero 6.3.1. verziójával művelte. Kaptam hozzá egy CD-t, azt hiszem Pinnacle szoftver volt rajta, amikor fölment, csak 863 Mb-ot foglalt, és az addig nem betegeskedő XP Prof rögtön fagyott, ahogy valamelyik iróhoz hozzá akartam férni(van egy régi LG cd-irom is), utána pedig el sem indult. Nem vagyok teljesen hülye az ilyen problémák megoldásához, ezért leszedtem, a probléma megszűnt. Próba ismét a Nero-val, DVD-RW irása sima DVD-ként. Hibaüzenet a harmadánál. Próba CDRW-vel CD-ként, megy. Újabb próba DVD-RW, format InCD-vel, hibaüzenet, káromkodás, anyázás, stb. Másnap vissza kereskedőhöz CD-stől, készséges, kicserélteti. Egy hét el, gép szétszed, iro be. Inditás, próba, tapasztalatok dettó. Káromkodás, töprengés. Gyanú, talán nem jó hozzá a Nero 6.3.1. Fel a net-re, keresés, 6.6.0.1. letölt. Telepit, és lőn csoda: Format megy, irás megy, törlés megy. Hmmm...
Annyi azért még hozzátartozik a meséhez, később visszamentem a kereskedőhöz az ottfelejtett driver CD-ért, és a WSH-xxx modellét (szintén Samsung) adta tévedésből. Ezen a Nero volt, igaz 6.3-as, de seriallal, legalább jogtiszta, és frissithető. Azt is el kell mondanom, hogy a minap próbáltam vele egy ISO-képet felirni CD-re. Elindult, lefutott, de végén hibaüzenet várt. Nézem a CD-t, oprendszer szerint nincs rajta semmi, nézem fizikailag, tényleg üresnek néz ki. Át a másik iroba, processz ua., érdekes, az felirta. Hát ennyit a Samsung TS552-ről. Nem antireklám ez, de én többet Samsung kütyüt nem veszek, hacsak ingyen nem adják, megjártam már HDD-vel, kamerával is.