Szal...
-
turho #1654 Eladó Philips HDD100 (use google) zeneszerszámom, szép külső állapotban (a hátlap karcos de nem nagyon), frissen upgradelt akkumulátorral (a gyári speckója 8 óra játékidő a gyári akksival, ezt tudta is a készülék, de lecseréltem egy vadiúj IPOD akksira, neten talált tuning, így csupán 18 órát szól egyfolytában). Nagykijelzős, inverz, többsoros grafikus monochrome display. Tudok adni mellé DRM hack programot, melynek segítségével minden zene átmászik a lejátszóra (HDD playereknél van jogvédelmes marháskodás ugyanis többnyire). Plusz kiváló gyors 15 gigás háttértárnak is. Rögzíteni is képes a készülék, optikai toslink bemenete is van!!!, illetve line in. Ezenfelül beépített mikrofon, diktafonfunkciókra. A töltője 230 voltos, de a honi 230-as aljzathoz való dugó+hosszabbítókábel lett ráépítve. Hangban igen jól teljesít, szépen szól, a gyári fülesével is, és eddig minden mp3-at lejátszott amt rátettem (cbr, wbr, joint stereo, wma-t is visz asszem) . Eladás oka: nincs kihasználva, megvettem kéztől, de hallgattam max 40 órát. Doboza megvan.
Irányára: 32 k (alkudj)
(adom a régi akksit is, visszatehető ha úgy alakul, forrasztással, az is kifogástalan.)
[email protected] ill. privi
Itt is látható a jószág... (tényleg fasza, de még a melóhelyem is 10 perc gyalog, nem használom...)