Vetel \\ Csere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
Ps3 165000ftért eladó.

Fullos 60gigas modell, amerikai. kb 2 het.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

jaszy
Playstation 2 höz keresek gyári játékokat. Minden mennyiségben. Írj privátot.

nincs budokai budokai

Cuore Sportivo - Alfa Romeo

Eladó Nintendo DS játékok dobozban,füzettel :New Super Mario Bros 6500Ft,
Super Princess Peach 6000Ft,Wario Ware 5000Ft,Tetris Ds 6000Ft,Mario &Luigi Partners in Time 6500FT.Érdeklõdés mailben:[email protected]
Na srácok!

Nincs meg akkor senkinek se a budokai valamelyik része?

Törölt felhasználó
Gyári sony PSP fülhalgató 4K-ért eladó!
Eladó GCre MortalKombat😄eadlyAlliance 4000ért és DSre Mario&Luigi:partners in time 5500ért,a játékok jó állapotban vannak,van doboz,füzet meg minden.
Ha érdekel valakit akkor privát.
Jahhh idõ közben rájöttem 😄DD
Seth
talán mert nem neked írta...-_-

PSN ID.: Beegabor

Sry de nem jött meg!!!! Írd le ide ha akarod v próbáld elküldeni még1×
jaszy
Irtam emailt !!!

Eladó Xbox!!! Karral,játékokkal pl.: Call of Duty 3, NFS Carbon, Dead Or ALive 3, Fifa Street 2 stb.... érd.: 06-70-3787431
Borgi
én jáccok psx-eset, tessék azt tenni mindenkinek. mer az jó.

porki fagyok fállalon

engem érdekelne a joy...már küldtem privit...

de jó lenne már valami bumm....

brodix
Ja,és nincs chippele.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Play station one 10k-ért.
Nem hiszem,hogy akárki is játszana vele,de gyûjtõknek jó lehet.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Eladó egy vastag,ezüst,chippelt ps2 hibásan(nem lehet túl nagy hiba mivel mindig vigyáztam rá)ha kell adok hozzá másolt játékot is!15000ft/van egy 360-am ugyhogy nem akarom megjavitattni érthetõ okokból,de max. 10be fájhat megjavitani szoval sztem megéri!/
[email protected]
Még mindig eladó egy gameboy advance sp 8000ft-ért 5db játékkal!!
/[email protected]
sziasztok...szeretném megkérdezni h nincs e valakinek eladó kontrollja ps2 hö....jo lenne ha az analóg nem lenne meghalva...thx

de jó lenne már valami bumm....

adam first
Eladó Ps2-es gammák a következõek:
Getaway: Black Monday -3000Ft
Tekken 5 -4000Ft
Silent Hill 4 -6000Ft
Ha valakit érdekelnek ezek a gém akkor írjon privit vagy keressen meg a következõ e-mail címen [email protected] játék PAL-os,karcmentes DVD-k,kisfüzet,borító.Esetleg cserében is benne vagyok Silent Hill 2-re vagy Shadow of the colossusra.

Petyus_
Angol nyelvû (borító, kézikönyv is), karcmentes Saints Row hasonló paraméterekkel rendelkezõ X360 játékra cserélhetõ... ami érdekelne: Splinter Cell, Tomb Raider, Dead Rising, GoW, Just Cause. F.E.A.R., Prey. Bp. vagy Debrecen.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sony PSP Value Pack, kitünö állapotban, dobozában, minden papirjával, hackelt FW- el (3. 02 OE😎, 2GB- os Sony Memory Stick Duo- val, Logitech müanyag tokkal, 1 db UMD filmmel, 20dvd- nyi ISO játékkal eladó. A kijelzö fóliázott, és pixelhibamentes. A gép inditja a PSone játékokat is a PSP ISO- k mellett. Ár: 60000, -

Érd: [email protected]

CHEAPBOY
Egy ket embernek irtam privatot, emailt most sajnos nem tudok😞

CHEAPBOY
Engem is érdekelne pár játék.

Privi ment.

[email protected] e-mail címen lehet jelentkezni!
Eladó egy Gameboy Advance 9000 ft-ért(vörös)
5 játékkal(TOCA,FIFA'05,+3amit adtak hozzá)
Elado még:
-Killzone(3000)
-Splinter Cell: Chaos Theory(3000)/nem platinum egyik se!!!/
baggins
Eladó PS2-re egy darab FF7😄irge of Cerberus játék, tökéletes állapotban, kb. 2x volt a gépben. Ára 7000 Ft (+postaköltség), érdeklõdni a [email protected] címen, vagy priviben. (A játék angol nyelvû)

testerlnx
Ezek érdekelnének:
Metroid prime 1-2, Star Fox Adventures, Burnout 2, MGS Twin Snakes
Tudsz rá árat mondani?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Ps2 Logitech Driving Force Pro kormány 1 éves nagyon keveset hazsnált eladó tökéletes állapotban kéréesre képeket is küldök.
22.000 az ára. fél postát állom. VAgy személyesen Debrecenben és környékén. Adok hozzá még 1 PS2 hordtáskát is 3x,ha volt használva.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

CrucifX
Nem akartam annyira letaglózni :\

jaszy
Szerintem sokatis mondtál 😞

CrucifX
Nem akarlak elkeseríteni de ennyi játék ide vagy oda, ezt 40-en felül az életben nem adod el. GC-k önnmagukban 8-9kért fogynak.

Eladó egy másfél éves rendkívül keveset használt Gamecube,vezetékes kontroller,wawebird wireless controller,RGB kábel,GBA összekötõ kábel,gyári memória kártya,Game Boy Advance+Tomb Raider+Chessmaster+Final fantasy tactics+Advanced wars 2,gyári GC lemezek:Eternal darkness,Metroid prime 1-2,Wawe race,ISS 2,Crash bandicoot,Time splitters 2,Metal gear solid twin snakes,Resident evil,Resident evil zero,Resident evil 4,Star fox adventures,Battalion wars,Zelda wind walker,Burnout 2,Die hard vendetta,James Bond everything or nothing,James Bond nightfire,NBA street v.2 egyben 80000ft.
Borgi

egy ilyen doboz nálkül valakinek?

porki fagyok fállalon

Sziasztok!
Van egy eladó, egy éves xbox 360-am, a mit szeretnék eladni. Premium csomag, az elsõk közül való, vagyis még adtak hozzá távirányítót. Van ezen kívül plusz egy vezeték nélküli irányítóm, és egy vga kábelem is. Két játékomtól is megválnék, név szerint a Kameo-tól és a Gears of War-tól. A gép nincs lehasználva, többnyire dvd lejátszásra használtam.
A kit érdekel, az küldjön privátot, vagy írjon a [email protected] címre, ott megbeszéljük az árat, meg az átvételt, illetve, a mi kérdés még esetleg felmerül ezeken kívül.

Keresek eladó eredeti, angol nyelvû Obliviont, GRAW-ot, R6Vt, LOTR:BFMEIIt X360ra.

[email protected]

ja akit érdekel az írjon a [email protected]
amugy még eladó pár eredeti játék is teljesen karc és hiba mentesen, kézikönyvvel:
-killzone (3000)
-GTA: San Andreas (3500)
-Splinter Cell: Chaos Theory (3000)
-Burnout3: Takedown (3000)
/Budapest/
CSÖCS!
Eladó ps2-höz egy 8mb-s memoriakártya,és egy szinte alig használt kontroller(fekete és szinte semmit nem volt használva) /3-3000ftért/
fishBNS
Zelda TWP-t keresek GameCube-ra!

guardian hero
Ninja Gaiden Black-et keresek.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sziasztok!

Olvastam hogy pár ember árulja/árulta a Dragon Ball Z budokai c. játékot.
Ha valaki eladná a Budokai valamelyik részét az lécci írjon, ugyanis mindenképp megvenném, persze ha eredeti. Fontos lenne!
E-mail címem: [email protected]

Sziasztok!

Olvastam hogy pár ember árulja/árulta a Dragon Ball Z budokai c. játékot.
Ha valaki eladná a Budokai valamelyik részét az lécci írjon, ugyanis mindenképp megvenném, persze ha eredeti. Fontos lenne!
E-mail címem: [email protected]

Fefe
Sziasztok
Keresem XBOX 360-ra a Test Drive Unlimited címû játékot eredetiben. Akinek van az kérem írjon [email protected]

Xbox 360 ra Fifa 07 eladó vagy elcserélendõ. Ezen kivül keresek még Burnout Revenge-t 360-ra és Formula 2006-ot ps2-re.
[email protected]
atlagember
Nem tudok róla semmit, mert nincs rajta matrica.
De itt a képe, hátha segít. A gép többi része jó, mert a képernyõ egyharmada mûködik, de van rajta ez a csúnya minta amitõl jobbra már nem jelenik meg semmi.
Mennyit lehet így kapni érte?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

CrucifX
dvd játék ;D

Okami Amaterasu
pc-s gamet mé itt reklámozod..a konzolosok forumán?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

eladó EREDETI Ghost Rescon Advanced Warfighter dvd játék!!!

tökélet állapotban!

itt találtok róla képet is:

EMAIL: [email protected]GhotsRecon

baggins
Gyûjtõknek, retro rajongóknak!
2 db eredeti klasszikus Nintendo Gameboy játék eladó!
- Super Mario Land
- The Legend of Zelda: Link's Awakening
4000 Ft/db (+postakltsg)
Érdeklõdõket priviben várom (mivel GBA/SP kompatibilis minden régi GB játék, így DS-en is játszhatóak).