2471
Szal...
-
FECOKING #1671 te mennyire tartod??
-
sarabi #1670 Van még xbox alapgép minden tartozékával 30000k ért
[email protected] -
sarabi #1669 PLaystation 3 gép(új) + 4 db winyora telepitett teljes verziójú játékkal 155 k
érdeklődni: [email protected] -
#1668 Gyöngyházfehér GameCube, 2 kontrollerrel, egy 50 és egy 250-es memókarival (asszem, nem tudom pontosan a méretet de ilyesmi), Xenoval okosítva, rengeteg backup lemezzel, RGB kábellel, minden tartozékával, kifogástalan állapotban dobozában talán eladó, ha jó árat mond rá valaki.
Valaki?
:)
-
turho #1667 7 kazival, gyári eredeti ATARI vászontokkal adom mondjuk 20-ba. Korához képest igen szép állapotú, igazi retro, szerintem a Game Gearnél is régebbi valamivel. -
#1666 Külön-külön mennyi a játékok ára és mi a címük??? -
zsalesz #1665 Sziasztok!
Eredeti (nem platinumos) God Of War játékot keresek!
Akinek esetleg van vagy tudja hol lehet beszerezni az kérem írjon nekem az alábbi e-mail címre:
[email protected]
Üdv. -
budokai #1664 Sziasztok!
Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi eladó. Tokkal
papírral kitűnő állapot. Ha érdekel írj.
-
Kpierre #1663 Hi! Engem érdekelne a Lynx, mennyiért adnád? -
fretyusz #1662 Eladó Playstatyon2 slim!Dobozával,memóriakártyával,7db gyári játékkal!A gép nincs átalakítva!Ár:30.e huf!Az ár fix! E-mail:[email protected] Msn:[email protected] Tel:70/619-5003 -
FECOKING #1661 NINTENDO WII ELADO 3PROGIVAL 2 WIIMOTTAL MEG 1 ROUTERREL IRJON MINDENKI KI MIT GONDOL RÁ.ESETLEG X-BOX360 ÉRDEKEL.
-
#1660 Szerintem a firmware is érdekli az embereket, azt is említsd meg... -
FoReWeR #1659 Hali valakinek nincs meg véletlenül az NBA BALLERS ez a játék nagyon kellene nekem -
larini #1658 Eladó egy 1 éves Sony PSP Value pack, teljesen hibátlan, karcmentes géppel, gyári dobozzal.
Ár: 42 000 Ft.
Továbbá: GTA LCS, Splinter Cell, teljesen újszerűek. 8000/ db.
Okosított XBox szép esztétikai és hibátlan műszaki állapotban, 1 kontrollerrel, RGB kábellel 32 000 Ft.
[email protected] -
#1657 ryu,
árak? -
Ryu #1656 Eladó N64 játékok: dobozban, nagyrészben kézikönyv nélkül, jó/remek állapotban.
Mario Kart 64
Banjo Kazooie
Banjo Tooie
Donkey Kong 64
Zelda Ocarina of time
Super Mario 64
Resident Evil 2
Paper Mario
GoldenEye
Perfect Dark
Conker's Bad Fur Day
Lylatwars
info: [email protected] -
turho #1655 Bocs lemaradt: Beszámítok Motorstorm, Resistance PS3 kifogástalan állapotú gamékat, vagy más exkluzívot de csak ebben a stílusban (autós v. fps). -
turho #1654 Eladó Philips HDD100 (use google) zeneszerszámom, szép külső állapotban (a hátlap karcos de nem nagyon), frissen upgradelt akkumulátorral (a gyári speckója 8 óra játékidő a gyári akksival, ezt tudta is a készülék, de lecseréltem egy vadiúj IPOD akksira, neten talált tuning, így csupán 18 órát szól egyfolytában). Nagykijelzős, inverz, többsoros grafikus monochrome display. Tudok adni mellé DRM hack programot, melynek segítségével minden zene átmászik a lejátszóra (HDD playereknél van jogvédelmes marháskodás ugyanis többnyire). Plusz kiváló gyors 15 gigás háttértárnak is. Rögzíteni is képes a készülék, optikai toslink bemenete is van!!!, illetve line in. Ezenfelül beépített mikrofon, diktafonfunkciókra. A töltője 230 voltos, de a honi 230-as aljzathoz való dugó+hosszabbítókábel lett ráépítve. Hangban igen jól teljesít, szépen szól, a gyári fülesével is, és eddig minden mp3-at lejátszott amt rátettem (cbr, wbr, joint stereo, wma-t is visz asszem) . Eladás oka: nincs kihasználva, megvettem kéztől, de hallgattam max 40 órát. Doboza megvan.
Irányára: 32 k (alkudj)
(adom a régi akksit is, visszatehető ha úgy alakul, forrasztással, az is kifogástalan.)
[email protected] ill. privi
Itt is látható a jószág... (tényleg fasza, de még a melóhelyem is 10 perc gyalog, nem használom...) -
#1653 Eladó játékok PlayStation 2-re:
Getaway: Black Monday 2500Ft
Matrix: Path Of The Neo 4000Ft
Yakuza 5000Ft
Mindegyik játék PAL-os,tok,kézi könyv megvan a játékokhoz és ami a legfontosabb a DVD-k karcmentesek.Csere nem érdekel.Érdeklődni: [email protected] -
koTOM #1652 HI!Eladó egy fekete,eredeti,sony kontroller ps2-höz 3500ft-ért!!
Alig volt használva,tökéletes állapotban van!!!
Érdeklődni lehet a [email protected] e-mail címen!!
(ezenkivül eladó egy 8mb-os eredeti sony kék memoriakártya ps2höz 3000-ért,az első konkrét jelentkezőnek adom el)
Légyszives csak privit küöldjetek vagy emailt!! -
Piko888 #1651 Eladó Crackdown, érd [email protected] -
#1650 Megveszem 80 forintért :) -
FECOKING #1649 wii elado 80ezer forintért 3 progival 2 wiimottal meg 1 routerrel ha kell valakinek irjon ja meg garancia még 2 évig. -
Puntigamer #1648 mire? -
Foxhound1980 #1647 PS2-re gyüjteményböl Shadows of The Colossus eladó, bolti állapot. 10e huf
Resident Evil 4 Limited Edition, fémdoboz, karcmentes zsír állapot, igazi ritkaság. 10e huf
Érd itt privi ill 06204362900 -
#1646 Alapjában véve másoltan is jó... -
#1645 Van valakinek egy ps2-es Forbidden Siren 2-je? -
FoReWeR #1644 Halio ha valaki akkar játékokat cserélni akkor én ftp-n játék-játékot cserélek. az NBA Ballers érdekelne legjobban de sehonan nem tudom leszedni:(
van kb 15 játékom ilyen Okami;God Of War 2 ha valaki érdekkel írjon
[email protected] -
FoToS #1643 Logitech Driving Force pro eladó tökéletes álapotban 5 órát volt hazsnálva dobozában 15.000 eladó az ár fix!!Plusz ajándékba kapsz egy eredeti PS2 táskát! -
Stinger 576 #1642 Sziasztok,
Vadonat új, bontatlan fóliás USA (NTSC) Resident Evil 4 Gamecube-ra eladó. Ár: 6.000 HUF. Postai csomagküldés megoldható, csere nem érdekel. Érdeklődni a [email protected] email címen lehet. -
#1641 Eladó játékok PlayStation 2-re:
Driver: Parallel Lines 5000Ft
Getaway: Black Monday 2500Ft
Silent Hill 4 The Room 3500Ft
Mindegyik játék PAL-os,tok,kézi könyv megvan a játékokhoz és ami a legfontosabb a DVD-k karcmentesek.Csere nem érdekel.Érdeklődni: [email protected] -
#1640 Keresek eladó eredeti Sony memóriakártyát Ps2-höz 8MB-ost, jó az utángyártott is,csak működjön.2-3e Ft körül érdekel. -
turho #1639 18 k... -
#1638 Sziasztok! Megfelelő ajánlat esetén megválnék Cheapboy-tól kb. másfél éve vásárolt chippelt fekete slim PS2-őmtől (+ 8MB memkari,1 gyári joy + talp,amivel fel lehet állítani). Nem sokat volt használva,ezért nem látom értelmét,hogy itt álljon. -
#1637 Alighasznált karcmentes Gears of War eladó.8000Ft
Írjatok privátot,vagy msn/email:[email protected]
Ha az ár nem tetszik üzletelhetünk:D -
rahstah #1636 ELADÓ!
Gears of war(magyar doboz és kézikönyv, angol a játék) 8000,-
Ninety-nine Nights(angol, dobzában kézikönyvvel) 7000 huf
PGR3 (német borító+kézikönyv, ANGOL NYELVŰ MENU és JÁTÉK) 5000 huf
Final Fantasy XI (1hónap ingyen játékkal) 6000 huf
Hitman: Blood Money 6000 huf
Lord of the Rings - The Battle for middle earth II. (fóliás) 7000 huf
Battlefield 2(fóliás!) 7000 huf
Burnout Revenge(fóliás!) 7000 huf
Kameo(fóliás!) 6000 huf
Gun(fóliás!) 7000 huf
NFS: Most Wanted 6000
Ridge Racer 6(fóliás!) 6000
Perfect Dark Zero(fóliás!) 7000
X-Men 3 6000
Quake 4 6000
[email protected]
-
dez #1635 Eladó egy nagy tudású DMS4 Lite (nem slimhez való) 8e, vagy jutányos áron be is építem. info
Érdeklődni csakis privát üzenetben! -
#1634 Alighasznált karcmentes Gears of War eladó.8000Ft
Írjatok privátot,vagy msn/email:[email protected]
Ha az ár nem tetszik üzletelhetünk:D -
tukko #1633 PS2 modding burkolat 50004-es géphez!
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=22337531
Érd. PÜ-ben! -
#1632 A vezetékes joy milyen állapotban van, Budapesten átvehető?