Big Game Hunter 2004
  • CS@
    #2
    Szerintem : A játék kegyetlen jól néz ! Frankón tükröződik a víz(ha a videó kártyád is úgy akarja) szépen hajlongnak a fák ,jók a hangok. Minden pályán tetszés szerint választhatsz évszakot ami szintén nagyon hangulatosra sikeredett.
    Végigjátszás : A kiválasztott állatokat le kell vadászni. Ha az adott pályán kilőtted az összes(se több se kevesebb) megadott állatot akkor választhatsz egy másik pályát ,ha az összes pályán túl jutottál akkor vége a játéknak és gratulálnak. A játék befejezése után játszhatsz bármelyik pályán (az eddig megvásárolt tárgyak megmaradnak).
    Ha a sok futástól a kék csík lemegy akkor lelassulsz és fokozatosan fogy a HP-d a kék csík rövidke pihenővel (járgányokon is pihen) visszatölthető ,a HP visszatöltéséhez fel kell állítanod a sátrat és aludni vagy medikit -et használni. A kék csík gyorsabban fogyhat a cipeld dolgoktól mennyiségétől és az igénytelen öltözködéstől (nem ajánlott nyár közepén bélelt ruhát télen szellős ruhát hordani). A pályák nagy részén található egy fajta állat ami bizonyos körülmények között megtámadhat !
    Campaning : A kilőtt állatokért pénz kapsz ,amin a boltban fegyvereket és egyéb hasznos holmikat vehetsz. Minden állat kilövéséhez engedély kell ,ezt szintén a boltban lehet megvenni.
    Klassz a házikó ,ahol az általad kilőtt állatok trófeái találhatók.
    Csúnya dolgok amikért kezdetben figyelmeztetés majd pénzbírság később hazaküldés is járhat : Állatok járművel való elütése , Vadászházhoz túl közel való lövöldözés ,Olyan állat kilövése melyre már nincs engedélyed ,A megadott időn kívül a fegyver elsütése(ez pályánként változhatsz általában 20h-8-h ig) ezt megnézheted a pálya megkezdése előtt.
    Igaziból soha életembe nem lőttem le semmilyen állatot (valószínűleg nem is fogok) tehát a szimuláció részéről nem sokat tudok mondani.
    Ezen játék előtt úgy gondoltam volna ,hogy egy efféle játékkal sosem játszanék egy percet sem ,de ez most megdőlt.
    Persze jobban örülnék ha valami egész másra használták volna ezt a remek terepet (PL.:kis elf harcos fejbe veri botjával a nagy csúnya orkotSTB).
    Kódokat nem tudok de nincs is szükség rá.
    Nálam (1200TB512Mb TI200) 1024x768ban minden fullon (árnyékok és fű kikapcsolva) tökéletesen fut ,de ha a füvet bekapcsolom teljesen játszhatatlanná válik !

    Cabela’s GrandSlam Hunting2004Trophies :
    Ha már majdnem egy időben jelentek meg és még egy stílus is akkor már írok egy kicsit erről is : Ez a játék szerintem egy sz@r !