• Lola.
    Oh ne viccelj, én vagy Qrva okos, amikor neked egy msword szintű progi megirása nem nagy szám? Istenkirály géniusz lehetsz, komolyan mondom bálványként tisztellek mostantól. :)))

"miért fizessen egy állami cég az én, és mások adoibol csak 100e Ftot M termékre "

Örülök, hogy megkérdezted, ugyanis nagyon egyszerű az oka hogy miért fizet. Ahogy az otp-nél mi, minden nagyfelhasználó folyamatosan mérlegel, megnézi hogyan tudna spórolni. A kulcsszó a tco. Hiába töltheted le ingyen a linuxot és mellég egy openoffice-t az üzemeltetése jóval többe fog kerülni mintha wint használnál. (természetesen ez függ az adott környezettől, lentebb már irtam róla)

Programozó szem és a winek teljesitménye. Tcp teszteket ismered? Légyszi áruld el nekem, hogy lehet, ha a winek ilyen pazarlóan bánnak az erőforrásokkal, mert szarul vannak megirva, hogy a bánatba nyerhetik sorra a teszteket, akár skálázhatóságot akár ár/teljesitmény mutatót nézünk? Ezt sehogyan sem tudom megérteni, de te majd megmagyarázod nekem.

"Meg, a szoftware ára annyi legyen mint a gép ára? Ez vicc."

Emberek, ti hol vásároltok?? Mert vagy a szoftverrel nyomják át csúnyán a fejetek, vagy ingyen vásároltok hardvert... :))
    xp home 22e ft. Ha te ennyiért veszel ma egy gépet, könyörögök az infoért, hogy hol... :))
    Egy kis statisztika állami és nagyvállalati költségekről: A szoftverbeszerzések összköltsége általában a hardverbeszerezések 10-20%-át sem éri el. Nahát... (természetesen nem open source termékek esetén)

Amigás profi újságszerkesztő 3 mb-ban. Huh, de szeretnék azzal dolgozni ma, profi dtp cuccok helyett. :))