Ha tudtok olyan oldalt,ahol meg lehet találni ezeket a gépezeteket,akkor írjátok ide!
-
petiz #46 hát nagy kavar van az biztos. nekem eddig 3 rendőrrel az a tapasztalatom hogy amint megjelenek, a bajuszával együtt vigyorog. a negyedik meg villogva megállt mellettem megkérdezte hogy ez meg mi fán terem,hol vettem? és megjegyzésként mondta h őt ienekről nem tájékoztatták,de azért jó lenne a fejemre csapni egy bukót. nekem az a tanácsom hogy vegyetek bukót elkél az,ráadásul úgy tuti hogy nem fognak beléd kötni a fakabátok mert általában a bukó a mániájuk. ha meg mégis megállít egy és jogsi meg ienek iránt érdeklődik akkor mondd nyugodtan hogy ahol vetted azt mondták hogy nem kell. max kiokosít hogy ez kéremszépen nem így van te meg elnézést kérsz hogy ezután majd hordassz segédmocis jogsit aztán úgy is futni hagy mert már a jelentés megírásától is megőszül... a másik szuper ám de pofátlan dolog az,hogy ha megállít megnyomod az off gombot és rollerezel. akkor néz egy nagyot hogy akkor az ott mi hátul,csak nem egy motor? te meg azt mondod,hogy de te azt nem használod,csak rollerezel. kurvanyázva elenged...