Ha tudtok olyan oldalt,ahol meg lehet találni ezeket a gépezeteket,akkor írjátok ide!
  • petiz
    #36
    emberek!! motoros rollerozás 100%-ban szabályos, ha üléses,ha állós,ha elektromos,ha 3 kerekű stb. ki vezetheti? segédmotor kerékpáros (50ccm-ig vagy nemtomhány wattig) jogsival vezethető, akinek meg autó jogsia van,azzal is gond nélkül száguldozhat vele,40km/h-ig, bukó kötelező,és utast nem lehet rajta szállítani. pedig mókás. hehe. sztem szurop szabálytalan,mert úgy tudom hogy saját barkácsolt cuccot el kell vinni vizsgáztatni hogy mehessen forgalomban, ráadásul 2 km/h-val túllépted a sebesség korlátot :P. Turcsik ádám az enyém 50-60 megy, de a goped.hu-n kapható "normális árkategóriájú" értsd 60-110 e. ft optimális esetben olyan 30-35km/h körül.

    én amúgy imádom ezeket a járgányokat,mikor megyek vele az emberek mosolyognak és integetnek. bár van hátrány is, hogy nagyon hangos, és már többször volt hogy elzavartak...

    az üléses motoros roller, legegyszerűbb és legolcsóbb a veszprémi vagy a hatvani picac,én mindig látok ott,de ha az ember netán németországban jár ott is lehet jó áron újat kapni. mellesleg az enyémről ha leveszem a sárvádőt ott a helye az ülésnek,és bármilyen bicós ülés passzol rá.
    na remélem sok embernek segítettem.