Mivel nálatok nem jelentkezik a nálam tapasztalt hiba, kiderítem mi miatt lehet. A kérdéses tolatás, Tobruk városában, kisebb úton megállsz 1 kereszteződésnél, majd rákattintasz a tanknak háttal lévő útra, elkezd fordulni (most próbáltam ki) :(
A magyarítást csak azért említettem ,mert ugye magyarok készítették, és nálam rohadt sokat dob a játék hangulatán, ha magyarok a hangok (az Imperium Galactica annak idején pont emiatt ragadt meg, kb 9x játszottam végig).
És azért voltam csalódott, mert eddig nem ezt szoktam meg a DR-től, és én kiadtam érte 7000 HUF-t, ami nekem elég nagy összeg, szal. ennyiért már csak kritizálhatom a progit. Amúgy ma már kicsit lehiggadtam, azért nem kell temetni a játékot:)
nagykispeter: ha jól gondolom a szöv. küldetésben vagy elakadva, arra a tipp a köv.: az előző körben kell zsákmányolni 1 TIGRIS harckocsit, rakj a küldetés elején mellé 2-3 szervízkocsit, a többin vegyél harcskocsikat (légi támogatást,ill. felderítést ne kérj, mert azt pill. alatt szétlövik). Azért így sem könnyű :))