677
  • TORO
    Jó-jó, már rájöttem, hogy hol ba*tam el… Teljes páncélos haderő, meg 2 sniper a gyors jeep-be. A reptér előtti bázisra betörtem, majd jobbra haladtam a kerítés mentén. Így a 88-asokat oldalba támadva, egyesével, minimális veszteséggel elintéztem. A sniperek a jeeppel beszáguldottak a reptérre, és kilődözgették a felszálló gépek pilótáit. Nagyjából ennyi volt.

Most tobrukban vagyok a parti erődöknél. Az első könnyű volt, a másodiknál elvéreztem. Ma balról megyek be tobrukba és a tengerbe szorítom a németeket. Gondolkodtam légi csapáson is a második erőd ellen. Majd kipróbálom.
    :))
  • Creator
    Nem tudom mit kinlódtok ezzel a repteres küldetéssel. Megveszed a gyors jeep-et négy emberrel felküldöd jobb oldalt oda ahol a tankok parkiroznak, magadévá teszed és indulhat a támadás az első Tigrist érdemes megszerezni a tüzerő miatt /irányitott lövés a toronyra, ekkor kiugranak belőlle/ a 88-asokat meg egy felderitő és két Priest simán intézi, légi csapást nem is igazán érdemes venni.
  • TORO
    Köszi! Mennyire értesz egyet azzal, hogy ez egy szivatós küldetés? Eddig ezzel tököltem a legtöbbet... A többi milyen? A német küldetések már készen vannak, szinte 100%-osan sikerültek.
  • Timber
    igen ^.^ mind 3 kerdesedre ^.^
  • TORO
    Álljam el az útjukat tankokkal, vagy a sniperek kilövik a pilótákat? A tankok egytől egyig rongyá lövik a repcsiket...
  • Timber
    Csak ne hagyd felszallni ... nem kell beleultetni senkit.
  • TORO
    Sziasztok!
    Német repülőket kell ellopni a szövetséges 4. küldetésnél. Hogyan és kit tudok beleültetni? A puskás ember nem mer beszáéllni, lévén ő nem pilóta. De akkor ki?!
  • Creator
    Valaki próbálta már multiba, mi a tapasztalat?
    Mi hárman próbáltuk és állandóan leszakadtunk.
  • Timber
    LOL ... a cimet nezem ... ~reptile ... ^.^

gy.k.: csekk kredicc
  • TORO
    Több crackfix is van, melyik müxik?
  • olcsi
    olvass lejjebb, crackfix kell hozzá. Be van linkelve valahol.
  • TORO
    vkinek volt már olyan problémája hogy egyszerűen kilép a játékból? lenyomtam a német küldetéseket most az angolt csinálnám de a 3. küldetésnél lemegy az átvezető videó majd kilép a játékból. ha vki tud vmi 5letet szóljon
  • Curze
    Hagy ne soroljam fel hogy a csodálatos Microsoft termékek hány ezer féle képpen tudnak megsérülni... :) Sztem az a tuti, ha a directx9.0b-t felrakod újra. Egy próbát mindenképp megér!
  • Randal
    hogy a viharba? asszem a saját cd-jéről nyomtam fel.
  • Curze
    Akkor sérült. Ez könnyen előfordulhat!
    Tedd fel újra.
  • Randal
    directX 9.0b van fennt..
  • Curze
    Akkor tedd fel neki :)
    Lehet, hogy ami fent van megsérült, de az is lehet hogy a DirectX9b-t keresi.
    De ezek csak ötletek.
  • Randal
    sziasztok!
    van egy Gef 3ti 200-am, directX 9, meg a 53vlahanyas driver és azt nyomja ki, hogy directx9-es driver kell neki...
  • TORO
    Nálam hasonló a probléma. Van már valami megoldás?
    Előre is köszi!

Toro
  • Matheus
    mármint neked, Rover623, a mailt
  • Matheus
    nagyon thx
  • Matheus
    nem tom hol kell megadni a címet, úgyhogy itt van: [email protected], és lécci akkor küldd át, thx
  • robotnyk
    szivatósak, idő-, veszteség limit, egyéb nyalánkságok
  • TORO
    Szövetséges küldetések milyenek?
  • TORO
    TOBRUK:
    A megoldaás az én részemről a következő volt: csak páncélost vittem, no teherautó, no felderítő. Páncélosból meg a legjobbakat. Minden páncéloshoz választottam 1 felderítőt (nő a látótáv) 1 gránátost (nő az üteg ereje), 1 mesterlövészt (pontosabb célzás) és egy géppuskást (nő a másodlagos fegyver ereje). A tankok eredeti legénységét várattam, majd kilőtt egységekbe ültettem.
    A pályán a hegytetőnek adtam a Stukával, egész jól megszórta őket. Aztán a 16-17 páncélosból 6-ot felküldtem rendet tenni. Több nem kell, csak zavarják egymást. Hegytető veszteség nélkül. Középső úton Tobrukba, először kikötő, egy tankot (Crusader) hátrahagyva palota, előtte itt is Stuka, végül a depó. Na, ide a teljes palotát támadó egységet elvittem, de előtte Stuka. Ha kész, 4 tank vissza a palotához, egy Tigris pedig a kikötőbe. Kb. ennyi volt. Ja, Tobrukba az úton kell menni, aknák miatt.
    Jó háborút!
    TORO
  • Rover623
    Matheus!
    Természetesen!
    Privát üzibe add meg az e-mail címedet és küldöm!
  • Matheus
    én csak azt szeretném megkérdezni, hogy pl.: Rover623 azt mondta hogy átírta a Ak vs Dr. nyelvét, hogy nincs ékezet, de nincs is kocka, azt el tudná nekem küldeni ha adok mail címet? PLEASE HELP
  • tibor16
    Nem jáccottam vele, csak felraktam, de -
    a betűtipust le lehet cserélni. Tudom nem nagy ász, de én a következőt csináltam, -kerestem egy megközelítőleg hasonló keskeny!!! betűtipust, egy fontszerkesztőben átneveztem!!! a belső nevét is, majd kivettem a font mappából az eredetit és betettem helyette az általam kreáltat. A menüben volt egy kis összecsúszás, mert a sortávolságon is kellett volna változtatnom, de a szövegek már kiválóan jelentek meg. Ennyi..
  • Eisenhower
    vkinek volt már olyan problémája hogy egszerűen kilép a játékból? haverom lenyomta a német küldetéseket most az angolt csinálná de a 3. küldetésnél lemegy az átvezető videó majd kilép a játékból. ha vki tud vmi 5letet szóljon^.^
  • Rover623
    LSC!
    Egy verzión belül teljesen átjárhatóak a nyelvi változatok. Amennyiben a te verziódhoz létezik magyar nyelvű LockitText.txt, egyszerűen másold be a játék alkönyvtárán belül a Local\English könyvtárba!
  • pauly
    Hi

A multi műkodik nem eredetivel a neten?
  • LSC
    nem tudjátok megoldható e az hogy a német verzió magyar feliratait átrakni az angol verzió alá? Mert baromira rühellem a német nyelvet.
  • pauly
    Ah,sejtettem. :(
    Kösz
  • PREMIERE1
    Nem fog menni szerintem, csak az eredetivel. :(

Abból gondolom, hogy nekem az van, és azzal ment. :(
  • pauly
    Na senki nem probalta még?
  • pauly
    Hi

Kipróbálta már valaki a palyaszerkesztőt hozzá?
    Mert nekem nem mukodik,masik crack kene hozzá?
    Ha az kell,akkor van már hozzá?
    A magyar feliraots verzióhoz próbálktam,ha számit valamit.
    Előre is kösz!
  • lammaer
    Mielőtt hülyeséget irok: ez az a pálya, ahol durván a térkép bal alsó részéről indulsz, és a partvédelmi ütegeket kell szétszedni?

• BlackHawks
    Ja, és ne felejtsétek, hogy a jobb alsó sarokban is van 1 üteg, és vigyázzatok a FLAK88-okkal, Tigrist nekik!!!
  • BlackHawks
    Ja, és ne felejtsétek, hogy a jobb alsó sarokban is van 1 üteg, és vigyázzatok a FLAK88-okkal, Tigrist nekik!!!
  • BlackHawks
    Üdv!

Mivel nálatok nem jelentkezik a nálam tapasztalt hiba, kiderítem mi miatt lehet. A kérdéses tolatás, Tobruk városában, kisebb úton megállsz 1 kereszteződésnél, majd rákattintasz a tanknak háttal lévő útra, elkezd fordulni (most próbáltam ki) :(
    A magyarítást csak azért említettem ,mert ugye magyarok készítették, és nálam rohadt sokat dob a játék hangulatán, ha magyarok a hangok (az Imperium Galactica annak idején pont emiatt ragadt meg, kb 9x játszottam végig).
    És azért voltam csalódott, mert eddig nem ezt szoktam meg a DR-től, és én kiadtam érte 7000 HUF-t, ami nekem elég nagy összeg, szal. ennyiért már csak kritizálhatom a progit. Amúgy ma már kicsit lehiggadtam, azért nem kell temetni a játékot:)

nagykispeter: ha jól gondolom a szöv. küldetésben vagy elakadva, arra a tipp a köv.: az előző körben kell zsákmányolni 1 TIGRIS harckocsit, rakj a küldetés elején mellé 2-3 szervízkocsit, a többin vegyél harcskocsikat (légi támogatást,ill. felderítést ne kérj, mert azt pill. alatt szétlövik). Azért így sem könnyű :))