Fergeteges nyereményjáték!
  • Barbiedoll201
    #1168
    Sziasztok!

    Aki szereti a nyereményjátékokat annak itt a helye!

    Az AEGON Direkt megint egy fantasztikus nyereményjátékot hozott létre, amivel felturbózhatod autódat vagy motorodat!

    Gyere és regisztrálj hidd el megéri :-))
    Katt a linkre és regizz be :-))

    http://utonhazafele.aegond​irekt.hu/?ref=bb3zp4




    A regisztrációkor kiválasztott maximum 150.000 Ft értékű ajándékokat nyeri az, akit kisorsolunk és az ő meghívója is megnyeri a saját választása szerinti ajándékokat.

    Választható ajándékok:

    MOL üzemanyag utalvány
    Segítünk, hogy ne legyen üres a tank. Ezzel az utalvánnyal tankolhat 50.000 Ft értékben.

    MARSO autógumi, autófelszerelés vásárlási utalványt
    A MARSO autógumi és gyorsszervízben vásárolhatod le ezt az 50.000 Ft értékű utalványt nyári vagy téli gumi vásárlásakor vagy egyéb autófelszerelés beszerzésekor. Náluk megtalálod a minőséget, amire szükséged lehet!

    Espiro Optima biztonsági gyerekülés
    Kényelmes és biztonságos utazás a család legkisebb tagjának is! Az egyik legnépszerűbb biztonsági autósülés a 0-25 kg-kategóriában. Már újszülött kortól használható felsőkategóriás babatermék.

    Autós monitorok DVD lejátszóval
    Újíts be és tegyél fel 2 darab DVD lejátszós monitort! Imádni fogják a hátsó üléseken lévő utasok. Csak úgy repül az idő út közben!

    Tetőbox utalvány
    Válogass kedvedre az 50.000 Ft-os utalvánnyal a Tetőbox Shop webáruházban! Bővítsd csomagtartódat akár egy tetőbox segítségével. Ne hagyd otthon, ami kell!

    GPS navigáció + Európa térkép
    Irány a nagyvilág... Dobd ki a régi autóstérképet a kesztyűtartóból! Ez a Navon GPS előre telepített IGO 8 teljes Európa térképpel rendelkezik.

    LG Autórádió
    Ez a CD-s autórádió CD/MP3/WMA lejátszásra is alkalmas. Igazi élmény vele hallgatni a legújabb nyári slágereket! Lehajtható és levehető előlappal és 3 soros LCD kijelzővel az autó igazi gyöngyszemévé válhat.

    Motoros utalvány
    Legyen az bukósisak vagy akár egy új motoros dzseki, amire régóta vágytál most tiéd lehet, hiszen egy 50.000 Ft-os utalványról van szó, amit egy motoros webáruházban vásárolhatsz le.

    Motoros GPS + Európa térkép
    Kifejezetten a motorosoknak készült a Garmin Zumo 220 GPS, ami strapabíró kialakítása mellett optimális felhasználást biztosít. Vízhatlan és egyben a benzin cseppekkel szemben is ellenálló. Interfészét még kesztyűben is könnyedén navigálhatod!

    Extra ajándék
    25.000 Ft értékű üzemanyag utalványt sorsolunk a TOP 10 meghívó között. Megéri a tíz legtöbb regisztrált ismerőssel rendelkező játékos közé kerülni.
    Ne felejtsd el, hogy meghívottodat csak úgy tudjuk azonosítani, ha az egyedi linkedről regisztrál játékunkba!

    +1 ajándék
    50.000 Ft értékű üzemanyag utalványt sorsolunk ki azok között 2011.szeptember 22-én, akik segítették munkánkat és kitöltötték regisztrációjuk után az online kérdőívünket.

    A kérdőív kitöltését e-mailben kapott egyedi linkkel lehet elkezdeni.