Fergeteges nyereményjáték!
  • blackgamer
    #114
    "Na és akkor, mi is ez?

    Az Xpango weboldalon a kapcsolat link üres, így keveset tudni arról, mi a vállalat fő profilja. Az Xpango.com domént a délnyugat-angliai Dorset megye Christchurch városában jegyezték be 2005 őszén.

    Az Xpango oldal klasszikus multilevel marketing (MLM) rendszerben gyűjt felhasználókat, szinte azonos módon a Hoaxkábelen már szerepeltetett Gustonetworkhez. A multilevel (többfokozatú) marketingre épülő rendszerek célja, hogy a tagok minél több ember figyelmét irányítsák az üzleti lehetőségre, illetve az adatszolgáltatásra. A levélben elküldött link azonosítja az ügynökhöz kapcsolódó hálózati tagokat, a regisztrációkor adatbázisépítésre alkalmas személyes adatokat kérnek a felhasználótól.

    Az MLM lényege, hogy a forgalmazott termékek vagy hirdetések értékesítése nem a hagyományos, kis- vagy nagykereskedelmi csatornákon történik, hanem egy lépcsőzetesen kialakított ügynöki hálózaton keresztül. A tagok feladata a termék értékesítése mellett ezen ügynöki lánc folyamatos bővítése. Az MLM különbözik a törvényellenes piramisjátéktól, itt pénzt veszíteni nem lehet, azonban az elvileg nyereséges rendszerben keveseknek adatik meg az igazán magas kereset. Az ingyen hardver tehát kizárólag hosszú, fáradtságos és személyes kapcsolati hálózatunkat feláldozó módszerrel lehetséges."

    link