milyen progival, hogyan?
  • Gladiator
    #97
    Nem tom sikerült-e felfogni, hogy mit próbálok kifejezni az üzenetemmel. NEm azt mondtam, hogy az LsMaker szebbet csinál, bár lehet egyszer majd annak is eljön az ideje, hiszen ez csak ilyet beta verzio vagy mi volt asszem.
    a fénykardot meg albundytól is kérdezted, még emléxem is vmi olyan is volt közte, hogy csa nagy feketeséget látok, és rajta a fénykardot, de nem ez a lényeg.
    ezzel volt igazándiból a bajom:

    "Lsmaker csak fogyatékosoknak való,akik nemtudnak ilyen jó progikat,mint az after megtanulni."

    Azzal van a bajom, hogy azt mondod, hogy a LsMaker fogyatékosoknak való és ezzel nem igazán tisztelet 'nemtudomanevét' munkáját, pedig örülhetnél, ha egyáltalán tudnád melyik programmal lehet ilyen programot csinálni.

    Új kommentedben:

    "nem akarom szegény lsmakert basztatni,de afterrel sokkal jobb dolgokat lehet művelni,úgyhogy jogodban áll hallgatni"

    LsMaker fénykardra, meg ilyen robbanásra van, AE, meg majdnem minden kompozitálós munkára.

    "MInden dicséretem lsmaker-nek,hogy ilyen jó kis progikat alkot,de nem szeretem azokat akik leálnak veszekedni velem (más oldalakon)hogy lsmaker sokkal szebb meg ilyenek,amikor fogalmuk sincs hogy mi az az after"

    Van fogalmam mi az az AE, még ha nem is vagyok akkora guru, mint te. Még mindig nem értem hol olvastad te azt, hogy én azt írtam LsMaker szebb, de már 20adjára hozod fel ezt...

    Na, utolsó:

    "Ja és tudom hogy nem mindenki afterrel kezdi,ottvan a photoshop,imageready stb,de elkell szomorítanom titeket hogy még azok is jobbak az lsmaker-nél."

    Abba is gondolj bele, hogy a Photoshop meg az AE több százezer cash, Ls meg ingyenes.