fénykard készítése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xelag
csak nem hitték el,õk akkor is azt állítoták hogy az Lsmaker,pedig az csak fogyatékosoknak való,akik nemtudnak ilyen jó progikat,mint az after megtanulni.
xelag
jaja,ezt már rég tudtuk
na most már tok after effects el csinálni fénykardot és az a meglátásom h szebbet csinál mint az LSMaker!!!!

Tök Jó a progi!!<#beka2><#alien2>
LSMAKER!!

akkor most mivel csináljak fénykardot??? HAHHAAAAHHA???????
<#nemtudom>
Gladiator
kár, hogy a photoshop elég nehézkesen kezeli a videófájlokat.

jah, azzal a legegyszerûbb, videót LSMAKER-el

IlluminatoR
Egyértelmûen Photoshop.

Tom h azzal is lehet csinálni de nemtom használni !!! Kerestem már hozzá tutorialt az sincs!!!
Mit CSINÁLJAKK?????
Gladiator
csak macerásabb.

na kezdõ gyermekek az LSMAKER-nél van sokkal jobb program az adobe after effects azzal százszor jobb és élethübb!!!!
az nekem is megvan de nem tom belltalálni a megfelelö penge nagyságot meg kard nagyságot és igy nem élethü!
tudok egy fasza progit:

LSMAKER, KLIKK IDE 😄

akkor nem tudz mondani címet ahonnan le lehet tölteni fénykard csinálásról szóló tutorialt????
az nehéz

Valaki tud segíteni h hogyan csináljak after efects el fénykard effeket????
Az naon jó lenne!!!!!!4
LSMAKER Rulz 😊

Pontosabban már 96 hang.
Érdeklõdve olvasom a leírtakat és igen érdekesek. Én is csináltam ilyen filmet, ott AlamDV 2-t használtam és egész jó lett. Van egy-két (95) hangom,ha még érdekel valakit.
Na igen. Aztán Lukas bácsi beperel... Vagy valaki más nagy hal...
A fórumon van pár link...
galmat
CSá! Naon állat, csak egy kicsit csiszolsz a progin és 1. soztályt fogja verdesni. Bár még nem próbáltam.
A hangkészítõsnél nincsenek hangok? Ez szégyen. Ha már letölti az ember, tehetnél hozzá hangokat kiegészítõképpen. Elõre is THX.

Hello!

Tettem fel új programot, van több új funkció.
Venom
váá na ijet kerestem má énis az oldaljó, progit nempróbáltam még de minnyá letépem. a bemutató videót te csináltad? mit használtatok fénykardnak?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Hello!

Tettem fel az LSMaker-hez magyar irományt!

Üdv
LSMaker
Avi-t tud megnyitni és az import menüponttal próbálkozz!

A hangcsináló lényege, hogy a billentyûzeten a billentyûkhöz wav-okat rendelhetsz (fontos, hogy 44kHz-es, 16bites sztereó kell, hogy legyen!, csak azzal jó, és tömörítetlen!). Játszogatod a videót, és ha pl összeütõdnek a kardok, ezt érezni lehet, lenyomod a billentyût és paff!
Ha felhangosítottad a videót (kész), akkor exportálhatod a wav-ot, majd pl. VirtualDubbal össze lehet rakni egybe aaviba a képet és hangot. 1000x gyorsabb, mint Premiere-ben szöszmötölni...
A hangokra még egyenként dinamikus hangerõt és balanszt is lehet állítgatni, meg ilyenek...
Hangokat találsz a neten, vagy ki lehet lopni SW játékból. Persze ilyet nem szabad...
xelag
ja és hogy mûködik ez a hang csináló?
xelag
most hogy leírtad mostmár igen😊
Az hogy lehet hogy nem tudok ebbe a lightsaberkészítõ programba megnyitni egy filmet sem?
Azt az határozza meg, hány képkockából áll a videó. Ha sok képkockából, vagyis hosszú, akkor lassan megy. Ha rövid, akkor gyorsan.
Az options menüre ha kattintasz, bejön egy ablakocska tele semmitmondó beállításokkal.
Ott van egy olyan, hogy Clip length: ez mondja meg, hogy hány frame-es legyen a videó (képkocka).
De már biztos rájöttél😊
xelag
kovikti ezen a textes programnál amit csináltál,hol lehet beállítani a sebességet hogy milyen gyorsan menjen a szöveg felfelé?(tudod a star wars-ps text program)
Gladiator
nekem vmi hibát ír ki. lehet hogy csak el kéne olvasnom a tutorialt, de olyan lusta vagyok. odáig eljutottam, hogy avit beimportálom, aztán alulról felfele kijelölöm õket. de innen már lusta voltam fordítani, szal csak simán nyomtam egy ok-t. ekkor vmi hibát jelzett. majd egyszer elolvasom. sok van még a végéig?😊

Gladiator
amúgy amikor újat kezdessz mik azok a robbanások a fénykard kinézet között?

Gladiator
ja, én nem láttam, hogy angol van. majd akkor megnézem. de ez jó ötlet, hogy csak egy gombot kell megnyomni, és már ott is van.
ha gondolod leszek a személyes tesztelõd, aztán mondom min kéne javítani.

xelag
akkor írj már légyszives egy magyar leírást mind a háromhoz.please
Na most elárultam magam 😊
UW.hu-ra tehetsz föl mindenfélét. Vagy van ingyen tárhely a streamload.com meg hasonlók.
Bizony én írtam. 😊
Az enyém sajna framerõl-frame-re típusú 😞, de nagyon gyorsan lehet dolgozni, ha már megy, még kattintani sem kell, csak a bot egyik végére teszed az egeret és a billentyûzeten megnyomsz egy gombot, és már ugrik is a következõre. Persze nem ez az alapbeállítás, de akár ilyet is lehet.
Azzal van a baj, hogy angol leírás van, vagy azzal, hogy béna a leírás?
xelag
csináltam egy képet de avi-ba lessz mert afterrel csináltam.
hova küldjem?
xelag
azt hogy kell,nekem pro van
Gladiator
jesszus mária! miért nem próbálod meg motion trackinggel? AE is tudja. Mármint a Pro

xelag
képkockánként rajzolom be de nem olyan nehéz.
akkor küldök egy képet.
Gladiator
nekem elég egy kép is.

Gladiator
ok. amúgy motion trackinggel csinálod, vagy framenként?

xelag
de hova rakjam majd fel?
xelag
csinálok egy lézerkardot az after effects-el csak egy fekete háttéren ok?Úgy nem nagy a fájl.
xelag
nincs valami tutorial ezekhez a hang csináló,lézerkardkészítõ,text programokhoz?
xelag
amúgy rendes vagy hogy olyanoknak csinálsz ilyen programot akik lézerkardot akarnak csinálni,ezt dicsérem
Gladiator
ja, hogy az a te progid?
gratulálok. elképzelni nem tudom hogy lehet ilyen programokat csinálni.

amúgy azt a videót láttam is. a vednégkönyvedbe meg írtam, hogy csinálj tutorialt, mert nem nagyon vágom.

xelag
kovikti ezt a programot te csináltad?amúgy én after effectsel csinálom.
Hogy mûködik a programod mert nem értek hozzá,és ki akarom próbálni
xelag
nemtudok felrakni videót sehova,mert nagyon nagy a fájl,1 percnyi cucc 500 mb-t.Igaz hogy letudnám tömöríteni 50mb-ra de akkor is hova raknám fel?
userid=978864980: Van egy pár másodperces videjó az oldalamon. Ha nekem szólt a beírás... Meg egy picit javítottam is a progin...

xelag: mivel csinálod?
Gladiator
mûködik már rendesen a tied? multkor még vmit nem sikerült megcsinálni.
egy pár mp-s videót tegyél már fel pls, iváncsi vagoyk milyet tudsz csinálni, mert majd lehet nekem is kéne help.

xelag
én jobbat csinálok,de azért ez egyszerûbb