141
milyen progival, hogyan?
  • xelag
    Ne szennyezzük azt a jó kis topicot
  • xelag
    ja,és gladiator,nem szeretném ha ez az after effects-es topicba is így lenne,ott más,ez meg már egy régi topic,amibe nem írnak olyan sokan.
  • xelag
    bocs,ne haragudj,amúgy meg én nem mondtam hogy te mondtad hogy az lsmaker jobb,én azt mondtam hogy más oldalakon jobbnak tartják az lsmakert,ami persze nem igaz

Ne haragudjatok,légyszives,én csak egy kisgyerekvagyok

(na most félre a viccel,bocsánatot kérek mindenkitől,legfőképpen lsmaker-től,és azoktól akik azt használják,nem szeretnék topic bannda háborút csinálni,császtok)
  • Gladiator
    "gladiator,te pedig inkább a combustiont csináld,mert szerinted az jobb,még a saját topicodban is sokkal többször vannak mások mint te magad."

Ja, szentem jobb a combo, de nem tom figyelted-e, hogy én ezt hogy modntam el. Nem úgy, hogy az AE csak fogyiknak való, akik nem képesek olyan fasza progikat megtanulni, mint a combo.
    Én azt mondta, hogy nem tetszik a kezelőfelülete, egyszerűen nem érzek rá, ezért próbálkozok comboval.
    Amúgy meg saját dolgom, hogy hova írok. Azért, mert nyitottam egy tzopikot majdnem egy éve nem fogok örök életembe oda írni.
  • Gladiator
    Nem tom sikerült-e felfogni, hogy mit próbálok kifejezni az üzenetemmel. NEm azt mondtam, hogy az LsMaker szebbet csinál, bár lehet egyszer majd annak is eljön az ideje, hiszen ez csak ilyet beta verzio vagy mi volt asszem.
    a fénykardot meg albundytól is kérdezted, még emléxem is vmi olyan is volt közte, hogy csa nagy feketeséget látok, és rajta a fénykardot, de nem ez a lényeg.
    ezzel volt igazándiból a bajom:

"Lsmaker csak fogyatékosoknak való,akik nemtudnak ilyen jó progikat,mint az after megtanulni."

Azzal van a bajom, hogy azt mondod, hogy a LsMaker fogyatékosoknak való és ezzel nem igazán tisztelet 'nemtudomanevét' munkáját, pedig örülhetnél, ha egyáltalán tudnád melyik programmal lehet ilyen programot csinálni.

Új kommentedben:

"nem akarom szegény lsmakert basztatni,de afterrel sokkal jobb dolgokat lehet művelni,úgyhogy jogodban áll hallgatni"

LsMaker fénykardra, meg ilyen robbanásra van, AE, meg majdnem minden kompozitálós munkára.

"MInden dicséretem lsmaker-nek,hogy ilyen jó kis progikat alkot,de nem szeretem azokat akik leálnak veszekedni velem (más oldalakon)hogy lsmaker sokkal szebb meg ilyenek,amikor fogalmuk sincs hogy mi az az after"

Van fogalmam mi az az AE, még ha nem is vagyok akkora guru, mint te. Még mindig nem értem hol olvastad te azt, hogy én azt írtam LsMaker szebb, de már 20adjára hozod fel ezt...

Na, utolsó:

"Ja és tudom hogy nem mindenki afterrel kezdi,ottvan a photoshop,imageready stb,de elkell szomorítanom titeket hogy még azok is jobbak az lsmaker-nél."

Abba is gondolj bele, hogy a Photoshop meg az AE több százezer cash, Ls meg ingyenes.
  • xelag
    Ja és nem mindent tutorialokból,és albundytól tanultam,persze ő nagyon sokat segített nekem,ugyan úgy mint nektek,de ha sokat foglalkoztok vele akkor egyre több dologra és effect-re jöttök rá,és igy tanulja meg az ember a legkönnyebben,amit szinte sosem felejt el.

gladiator,te pedig inkább a combustiont csináld,mert szerinted az jobb,még a saját topicodban is sokkal többször vannak mások mint te magad.

mindegy(ÉN CSAK AZ AFTERT VÉDEM)
  • xelag
    először is,én nem mondtam hogy mester vagyok,másodszor pedig nem albundy-tól tanultam a fénykard készítést,tőle csak ilyen egyéb efekteket ,stb,ja és nem akarom szegény lsmakert basztatni,de afterrel sokkal jobb dolgokat lehet művelni,úgyhogy jogodban áll hallgatni.(MInden dicséretem lsmaker-nek,hogy ilyen jó kis progikat alkot,de nem szeretem azokat akik leálnak veszekedni velem (más oldalakon)hogy lsmaker sokkal szebb meg ilyenek,amikor fogalmuk sincs hogy mi az az after(én csak az aftert védem)Ja és tudom hogy nem mindenki afterrel kezdi,ottvan a photoshop,imageready stb,de elkell szomorítanom titeket hogy még azok is jobbak az lsmaker-nél.

De annak megfelel aki csak úgy hip hop összeakar dobni egy fénykardos filmet sec perc alatt,csak nem lesz olyan szép az eredmény.
  • Darkboy
    Akkor mutasd be hogy mit alkottál!Amúgy én is most az after effects-ben próbálkozok több-kevesebb sikerrel...
  • Gladiator
    nanana, azért nem kéne így elszállni magadtól. úgy beszélsz, mintha neked hip-hop ment volna a fénykard készítés. ha jól emléxem hetekig nyavajogtál az AE topicban albundynak, hogy segítsen. Szal ne állítsd be magad úgy, mint egy nagy AE mestert, mert van egy olyan érzésem, hogy tutorial, meg albundy nélkül nem igazán tudnál látványosat alkotni.
    Másrészt meg neked nem áll jogodban az LsMakert fogyatékosok compozitáló programjának nevezni.
    Röviden ennyi.
  • xelag
    hát ez van skacok
  • xelag
    csak nem hitték el,ők akkor is azt állítoták hogy az Lsmaker,pedig az csak fogyatékosoknak való,akik nemtudnak ilyen jó progikat,mint az after megtanulni.
  • xelag
    jaja,ezt már rég tudtuk
  • neloO
    na most már tok after effects el csinálni fénykardot és az a meglátásom h szebbet csinál mint az LSMaker!!!!

Tök Jó a progi!!
  • Darkboy
    LSMAKER!!
  • neloO
    akkor most mivel csináljak fénykardot??? HAHHAAAAHHA???????
  • Gladiator
    kár, hogy a photoshop elég nehézkesen kezeli a videófájlokat.
  • Darkboy
    jah, azzal a legegyszerűbb, videót LSMAKER-el
  • IlluminatoR
    Egyértelműen Photoshop.
  • neloO
    Tom h azzal is lehet csinálni de nemtom használni !!! Kerestem már hozzá tutorialt az sincs!!!
    Mit CSINÁLJAKK?????
  • Gladiator
    csak macerásabb.
  • cyberboci
    na kezdő gyermekek az LSMAKER-nél van sokkal jobb program az adobe after effects azzal százszor jobb és élethübb!!!!
  • neloO
    az nekem is megvan de nem tom belltalálni a megfelelö penge nagyságot meg kard nagyságot és igy nem élethü!
  • Darkboy
    tudok egy fasza progit:

LSMAKER, KLIKK IDE :D
  • neloO
    akkor nem tudz mondani címet ahonnan le lehet tölteni fénykard csinálásról szóló tutorialt????
  • Darkboy
    az nehéz
  • neloO
    Valaki tud segíteni h hogyan csináljak after efects el fénykard effeket????
    Az naon jó lenne!!!!!!4
  • Darkboy
    LSMAKER Rulz :)
  • Vislor
    Pontosabban már 96 hang.
  • Vislor
    Érdeklődve olvasom a leírtakat és igen érdekesek. Én is csináltam ilyen filmet, ott AlamDV 2-t használtam és egész jó lett. Van egy-két (95) hangom,ha még érdekel valakit.
  • kovikti
    Na igen. Aztán Lukas bácsi beperel... Vagy valaki más nagy hal...
    A fórumon van pár link...
  • galmat
    CSá! Naon állat, csak egy kicsit csiszolsz a progin és 1. soztályt fogja verdesni. Bár még nem próbáltam.
    A hangkészítősnél nincsenek hangok? Ez szégyen. Ha már letölti az ember, tehetnél hozzá hangokat kiegészítőképpen. Előre is THX.
  • kovikti
    Hello!

Tettem fel új programot, van több új funkció.
  • Venom
    váá na ijet kerestem má énis az oldaljó, progit nempróbáltam még de minnyá letépem. a bemutató videót te csináltad? mit használtatok fénykardnak?
  • kovikti
    Hello!

Tettem fel az LSMaker-hez magyar irományt!

Üdv
    LSMaker
  • kovikti
    Avi-t tud megnyitni és az import menüponttal próbálkozz!

A hangcsináló lényege, hogy a billentyűzeten a billentyűkhöz wav-okat rendelhetsz (fontos, hogy 44kHz-es, 16bites sztereó kell, hogy legyen!, csak azzal jó, és tömörítetlen!). Játszogatod a videót, és ha pl összeütődnek a kardok, ezt érezni lehet, lenyomod a billentyűt és paff!
    Ha felhangosítottad a videót (kész), akkor exportálhatod a wav-ot, majd pl. VirtualDubbal össze lehet rakni egybe aaviba a képet és hangot. 1000x gyorsabb, mint Premiere-ben szöszmötölni...
    A hangokra még egyenként dinamikus hangerőt és balanszt is lehet állítgatni, meg ilyenek...
    Hangokat találsz a neten, vagy ki lehet lopni SW játékból. Persze ilyet nem szabad...
  • xelag
    ja és hogy működik ez a hang csináló?
  • xelag
    most hogy leírtad mostmár igen:)
    Az hogy lehet hogy nem tudok ebbe a lightsaberkészítő programba megnyitni egy filmet sem?
  • kovikti
    Azt az határozza meg, hány képkockából áll a videó. Ha sok képkockából, vagyis hosszú, akkor lassan megy. Ha rövid, akkor gyorsan.
    Az options menüre ha kattintasz, bejön egy ablakocska tele semmitmondó beállításokkal.
    Ott van egy olyan, hogy Clip length: ez mondja meg, hogy hány frame-es legyen a videó (képkocka).
    De már biztos rájöttél:)
  • xelag
    kovikti ezen a textes programnál amit csináltál,hol lehet beállítani a sebességet hogy milyen gyorsan menjen a szöveg felfelé?(tudod a star wars-ps text program)
  • Gladiator
    nekem vmi hibát ír ki. lehet hogy csak el kéne olvasnom a tutorialt, de olyan lusta vagyok. odáig eljutottam, hogy avit beimportálom, aztán alulról felfele kijelölöm őket. de innen már lusta voltam fordítani, szal csak simán nyomtam egy ok-t. ekkor vmi hibát jelzett. majd egyszer elolvasom. sok van még a végéig?:)