Írd le!
-
na, én ezt álmodtam ma:
(nagyon kusza, értelmetlenség!)
Nyaralni voltunk az én családom, meg egy haver család. Jöttük haza horvátból. Egy fekete Nissan Micraval, ami néha sárga lett, emg egy fekete Peugeot 206-al.
Előszőr a ocsiban arról beszélgettem én, tesóm, a másik családból egy csaj, meg annak az apja, hogy hogy szeretjük leginkább lelegelni a salátát. Megállapodtunk abban, hogy ha cukros akkor a legjobb. Aztán mentünk én apám lement az autopályáról, hogy megnézzen egy kastélyt, másik családfő pedig vele ordibált. Aztán hirtelen vmi nagy autopályán mentek, és el kezdtek versenyezni, hogy melyikőjük a jobb sofőr. kurva gyorsan mentek, én meg be voltam szarva. Aztán Az atópálya egy óceá, vagy mi mellett ment el, ahol a haver családnak éppen búvárkodott a felesége, de hogy hogy került oda, azt nemtom. Mind1, megvártuk, amíg feljön. hozott nekem egy szem cseresznyét. Aztán ott puszlkottunk meg minden, és mentünk tovább síléccel. Éppen O'Neil síverseny volt, és a sok síelőtől alig tudtam menni, és ezért a családból, meg a másik családból midnenk megelőzött jó, utolértem őket, aztán találkoztunk egy ismerőssel, kérdeztük, hogy merre mentek többiek. beszétlek vmit, én nem vártam meg, hanem elmentem. Aztán voltak ott vmin agy zsilipes ajtók. egyiken bementem és egy farmra érkeztem, ahol kisgyerek azzal szórakozott, hogy olyan kapával, vagy mivel golfozott, vagyis belevágta a földbe, és a föld az meg íy ősszevissza repült, és azzal célozgette a csirkéket meg a bárnyányokat. Aztán Az egyik csirke besokealt, és ő kezdett el dobálni mindenkit, meg támadt engem is. én olyan erősen dobtam meg földel, hogy kettészakadt. utána a kisfiú elmesélte nekem hogy melőbb evett meg három bárányt. jó, következő zsilipesajtó után vmi borzalams helyre kerültem, horvátország egyik sikátorába. onnan nem sokra emléxem, gyorsan leléptem, a következő ajtó után a dzsungelben találtam magam, ahol egy anakonda próbált megenni, meg egy krokodil. onnan gyorsan léptem le, de üldözőbe vett egy csirke. na, ennyire emléxem, még párszor visszatértem a farmra, de anyumékat nem találtam meg.
jó hüje egy álom:-DDD