Az volt a gond, hogy későn eszméltünk és nem tudtuk kialakítani a támadó félkört amit térképen megbeszéltünk. Nem akkor kell helyezkedni szerintem amikor már lőnek az első tankok hanem már fálúton szét kell oszolni mert ha au úton észreveszi egy szerencsétlen a teljes haderőt vonulni akkor vége a meglepetésnek viszont ha már félúton elhelyezkedünk úgy hogy a várost keleti és déli irányból viszonylag egyszerre érjük el akkor a védők nehezebb helyzetbe kerülnek mert megoszlik a figyelmük.
Szerintem a lehető legtöbb gyalogost érdemes lenne bevetni valami gyors opel-es akcióval más irányból érkezve mint a tankok. Mert a tankokra már nagyon figyel az enemy viszont egy másik irányban elsuhanó opelre, nem nagyon.
Levetítve ezt a 22-én rendezett éjszakai támadásra.
Páncélosok 2 részletben támadnak keletről és északról gyalogosok besurrannak délről. Persze minimális gyalogos védi a tankokat, de csak amennyi szükséges.
Én a csata során megkerültem a várost és foglaltam egy depot a kutya se vett észre mert mindenki rohant a páncélos csetepaté irányába a depókból.