19663
-
#9773 Azért nem akarok én nagyon belefolyni a véleményezésbe mert itt nálam sokkal tapasztaltabb játékosok játszanak én egy ujonc vagyok és nem érzem jogosnak ha én "beszólok" a vén rókáknak.
Na meg én nagyon tudok vitákat szítani példa erre az előző klánom. -
Shad01 #9772 Ha valaki hülyeséget ír kritizálás során az sem olyan nagy baj. Majd lesznek olyanok, akik kijavítják, és ebből nem csak ő, hanem mások is tanulnak. Most nem arra gondolok, hogy nem ír többet hülyeséget, hanem arra, hogy lehet hogy eddig valamit rosszul tudott vagy gondolt. -
#9771 Rendben ,de pont elszaladtam egy fél órára szóval ezek az új komentek még nem jelentek meg:DDD
Ezért még nem láttam az újakat. -
#9770 Az volt a gond, hogy későn eszméltünk és nem tudtuk kialakítani a támadó félkört amit térképen megbeszéltünk. Nem akkor kell helyezkedni szerintem amikor már lőnek az első tankok hanem már fálúton szét kell oszolni mert ha au úton észreveszi egy szerencsétlen a teljes haderőt vonulni akkor vége a meglepetésnek viszont ha már félúton elhelyezkedünk úgy hogy a várost keleti és déli irányból viszonylag egyszerre érjük el akkor a védők nehezebb helyzetbe kerülnek mert megoszlik a figyelmük.
Szerintem a lehető legtöbb gyalogost érdemes lenne bevetni valami gyors opel-es akcióval más irányból érkezve mint a tankok. Mert a tankokra már nagyon figyel az enemy viszont egy másik irányban elsuhanó opelre, nem nagyon.
Levetítve ezt a 22-én rendezett éjszakai támadásra.
Páncélosok 2 részletben támadnak keletről és északról gyalogosok besurrannak délről. Persze minimális gyalogos védi a tankokat, de csak amennyi szükséges.
Én a csata során megkerültem a várost és foglaltam egy depot a kutya se vett észre mert mindenki rohant a páncélos csetepaté irányába a depókból.
Lehet kritizálni. -
mozambo #9769 Carajo kérlek figyelmesebben olvasd el azt amit írtam, mert már az ötödik olyan választ kapom amiröl én is beszélek.FONTOS SZERINTEM IS AZ FB ROBBANTÁS.DE........irtam már róla eleget. -
mozambo #9768 nem -
mozambo #9767 Random!
Némi sértettséget érzek a mondataid mögött.Nem értem miért.Nem kiokitani akarunk senkit.Kicsit a morált probáltam rendbeszedni.Kiváncsiak vagyunk a kritikára.Én az alaptalan általános kritikák ellen ágálok nem az épitő jellegű értelmes hozzászolások zavarnak.MÉGEGYSZER MONDOM AZOKRA IGEN IS SZÜKSÉG VAN!!! -
#9766 Mozambo ebben (sőt mindenben) igazad van. Tényleg nem kell kritizálni(eddig énis tettem, ezennel befejeztem). viszont úgy gondolom az Fb robbantás igenis fontos.
Én idáig egy hadjáraton kívül mindegyiken ott voltam és úgygondolom van keresni valónk. Tény ,hogy nem vagyunk legen ,de szerintem ha igazán összeszokunk ,akkor bizony tudunk majd eredményeket elérni. -
#9765 ezt nekem mondod? :) -
mozambo #9764 A hadjárat kritikákhoz még annyi,hozzá kell szokni a veszteségekhez egy városostrom mindig is nagy veszteségekkel fog járni és igen ritka lesz a karcmentes páncélos vagy a fitti gyalogos.Ezzel együtt kell élni el kell fogadni enélkül elkedvtelenedés van siker nincs. -
#9763 igazán az lenne jó ha letudnánk rohanni 1 várost FB-t szétkapjuk és rögtön a városban is megjelenünk. -
#9762 Leírtam a javaslatom, de nem érzem magam méltónak, hogy kritizáljak. Inkább átgondolom még egyszer nehogy butaságot írjak. -
mozambo #9761 Ezt még egyszer leírom nem akarom megszüntetni az FB robbantásokat nincs hozzá jogom sem hatásköröm és NEM IS AKAROM.Tisztában vagyok a jelentöségével és szükségeségével is.De változatlanul úgy érzem nem egy hadjáratnak való cél.Persze ritka kivételek adodhatnak.
Punker nem bántani akarlak ÉN IS IMÁDOK FB ROBBANTANI de ez más kérdés. -
#9760 szerintem jó volt a város ostrom, addig amíg mindenki ott volt (aki jött) jól haladtunk, a városba veszteség nélkül törtünk be aszem és a depot is megszereztük, utánna kicsit széthullottunk, eljutottunk oda hogy a gyalogság volt kevés és nem a tankok (ilyen is ritkán van). aztán sajnos a támadás kifulladt :( -
Shad01 #9759 Én is várom a városostrom kritikát. -
mozambo #9758 Fritz!
Jelenj meg a főparancsnokságon,vedd át a menetleveled és holnap irány az Orosz front:-)))))))) -
mozambo #9757 Szívesen várom a városostrom kritikát legyen ez a kezdő lépés ahhoz, hogy ne csak általánoságokban beszéljünk a dolgokról"szar volt a hadjárat PL" hanem konkrétan kiemeljük a valós hibákat. -
mozambo #9756 Félreértesz mindenkinek joga van a kritikához le is írtam.És legyen is kritika mert kell anélkül nincs haladás ezt is leírtam.De valamit az asztalra is le kell rakni.Tudjátok hadjáratokon való megjelenés Ts megfelelő használata stb stb.Kérek mindenkit ne vegyen semmit személyes sértésnek nem célom a sértegetés én egyet akarok:egy erős Hunyadit! -
mozambo #9755 Nem írsz hülyeségeket!
De egy FB robbantás/nem ostrom!/nem igényel komoly "szaktudást".Az ugynevezet harcos FB pedig igen ritka és véletlenszerű és mire kiderül,hogy ez egy harcos FB addigra hős sappereink rég alulról szagolják az ibolyát.Lehet elöröl felálni,kikönyörögni a gyülekezöt stb,stb.Ne érts félre nem akarom elbagatelizálni az FB robbantás fontoságát és az is igaz, hogy gyakorlásnak is megteszi de a nehezen összehozott hadjárat idejét, létszámát vétek sokszor erre pazarolni.Az megint más kérdés ha az adott szituációban szükség van rá menni kell.De ezt döntse el Mano,vagy Hupi adjuk meg nekik már ezt a jogot:-).Végezetül ezredünk létrejöttének célja magáért beszél és ez sajnos FB robbantásokkal nem megvalósitható. -
Shad01 #9754 Kell a kritika és a vita itt a fórumon. Játék alatt kell vasfegyelemnek lennie.
A vitákra azért van szükség, hogy a felmerülő problémákra közösen találjunk mindenki számára megfelelő megoldást. -
#9753 Megjegyzem nekem lenne pár építő jellegű kritikám a város támadásokat illetően. Ha van rá igény megjegyezném. -
#9752 Elvtársak, azért ebből a világmegváltó lelkesedésből hagyjatok a szövikre is... -
#9751 4-5 FB gyorsan egymás után felrobbantunk azért az megzavarja őket rendesen -
#9750 Ok akkor nem kritizálok! Bár szerintem ezt a játékot pont nem olyanok játszák akik csekély értelemmel rendelkeznének így talán lehet kritikájuk is.
Vagy lehet katonás vezetés de ahhoz is kell egy pár dolog viszont ott akkor kritikának nincs helye, de nem is jutna eszébe senkinek. -
Shad01 #9749 Az fb felrobbantása szerintem csak abban az esetben indokolt, ha meg akarjuk támadni az ellenséges várost.
Védekezés céljából támadni, őrültség, mivel mindíg a támadóknak lesznek nagyobbak a veszteségeik.
Az fb robbantásban viszont az a jó, hogy a jelenlegi létszámunkkal meg tudjuk oldani, és így föleg az új játékosok számára sikerélményt jelent. Punkernek igaza van abban, hogy az ilyen támadások során össze tud szokni a csapat, vagyis gyakorlásnak nagyon jó. -
mozambo #9748 Van itt egy ember akinek RENGETEG! munkája van ebben az egészben.Kitalálta, megvalósitotta a Hunyadit a mai napig a játék rovására sokat foglakozik a HUNYADIVAL.Ő is szívesebben játszana elhihetitek.Tegyünk érte mi is többet!Nem túl nehéz feladat.Tele vagyunk jó játékosokkal, többet tudunk elérni mint amit létszámunk jelen pillanatban indokol.Egy titka van összefogni,jelen lenni,toborozni kevesebbet kritizálni inkább tenni a HUNYADIÉRT! -
#9747 Utolsó hadjáraton nem voltam mert a gépemet újra kellett telepíteni, de az elött voltam és én azt sajnálom, hogy hamar elfogyunk. Jó lenne ha mindenki szépen megmondaná neki mikor alkalmas egy hadjárat. Persze ez nem szent írás lenne mert bárkinek közbejöhet valami, de azért próbálkozni lehetne.
Mi van ha nem vagyunk elegen akkor marad az FB robbantás ami szerintem is hasznos:
1. megtanulunk különböző környezetben lévő célpontot hatékonyan megtámadni vagy megvédeni ami később városok támadása/védése esetén hasznos lehet.
2. csapatjáték erősödik persze mindig van egy kevés aktív mag és van pár időnként játszó így páran nagyon összeszoknak a többség meg csak elvan.
A TS használata kulcsfontosságú lenne amit én úgy tapasztalok, hogy azért van még mindig aki nem csatlakozik fel. Szerintem a 66-os csatorna is fontos lenne, de ez mások szerint nem jó. Úgy érzem akkor amikor csatában vagyok sokkal jobb ha írják a híreket mert nem nyomja el a csata zajait a beszéd. (ezek nagy része BF-es tapasztalat és ott beváltak persze nehéz volt betartani az elképzeléseket)
Szintén BF-ből vett tapasztalat a hadjárat elötti eligazítás ami nem ritkán térképes volt. Úgy érzem annyira nem pörögnek az események, hogy fél/háromnegyed órával a kezdés elött ne tudjuk mit támadjunk. Esetleg arról lenne egy vázlat szerű támadási elképzelés. Persze ennek alapvető feltétele, hogy tudjuk kire számíthatunk.
Szerintem nem áll mesze a squad működése egy más játékbeli klánétól és a siker érdekében olyan eszközöket kéne alkalmazni mintha egy profi klán lennénk.
Persze lehet, hogy full hülyeséget írok én csak a saját tapasztalataimból indulok ki. -
#9746 Tökjó hogy átlógnak a németek a Channel Sectorba!
Ez mióta van így? -
#9745 szerintem hasznos az FB robbantás (és nem csak azért mert ez a hobbim) sokkal jobban összeszokunk/tunk legalábbis én így érzem. -
mozambo #9744 Olvasgatom itt a fórumot visszamenőleg és teljesen elszomorodom:-(((.Sokan nem értik mi is az a Hunyadi,mit is szeretnénk elérni.Rendszeres a hadjáratok kritizálása, amely önmagában nem is próbléma hiszen építő jellegű kritika nélkül nincs is haladás.De ha ez a kritika állandóan arról szól, hogy:
-miért nem FB-t robbantunk???
1,Azért mert az esetek töbségében az FB robbantás sem stratégiailag sem taktikailag nem EREDMÉNY!
2,Azért mert ha elolvasuk a Hunyadi szabályzat idevágó részét itt!rögtön láthatjuk, hogy céljaink eléréséhez ez édes kevés.
3,azért mert ehhez nem kell hadjárat, elég hozzá egyéb játékidőben akár 3 ember is és megvan a játék öröme és némi eredmény is.
4,azért mert csak és kizárólag érdemleges tettek sokaságával lehetünk elismertek ami a késöbbiekben rengeteg elönyt jelent majd nekünk.De gyakorlás és öszzeszokotság kell söt kudarcnak látszó dolgok kövezik ezt az útat.
5,azért mert nem tudunk bevenni egy várost ma az még nem jelenti azt, hogy holnap sem fogjuk tudni.Egy biztos ha meg sem próbáljuk akkor valóban nem fog menni.
-Kevesen vagyunk???
azért mert ez teljesen igaz.Mégis ez több olyan ember kritikája akit még szinte nem is láttam hadjáraton.Tudják egyáltalán mikor van?Hadjárat idején hajlandóak megjelenni a Ts-en olvasták már a szabályzatot!?
azért mert 27 ember az aki tagsággal büszkélkedhet, mégis laszóval kell az embereket fogni a hadjáratra.Tudom, hogy mindenkinek van magánélete de akkor beszéljük meg ,hogy a legtöbb embernek mikor jó!Többek közöt erre is jó ez a fórum ha már más nem ide tartozó dolgokra is rendszeresen használjuk.Máris többen leszünk.
azért mert ilyen kevés létszámmal is néha többet vagy pont annyit érünk el mint nagytesonk tízszeres létszámmal.
Így tudunk lenni alövünkmindenkiredegyorsanmindegyholvan squad.Én többet szeretnék!Ismert játékformáló erőként duzzadó Hunyadit.És ti? -
#9743 Mennyit lehet úszni? Van olyan, hogy egy idő után elkezd az ember kifulladni vagy megfulladni? :) -
#9742 Hát igy hónap végén igen a számlákkal:}}} -
#9741 Lesz ma valami érdemlges csata? -
KMeyer #9740 Üdv!
A repülőterekre a 110-esek milyen gyakran töltődnek fel?Úgy,mint a riflék,vagy azért ez kicsit hosszabb? -
#9739 #9736 úúúúú -
Hamlet #9738 Biztos... :) Nekem ez magas. -
#9737 -
Hupi #9736
PRESS PLAY ON TAPE
-
#9735 Tévedés. Ez a játék bizony kiszámolja azt, ami mögötted van. Tény ,hogy nem rajzolja ki ,de ez a hibája is. Ugyanis így akármikor hátrafordulsz a videómemóriából ki kell törölnie és újra be kell írnia az adatokat. Emiatt lesz ilyen lassú. + A Területekre felosztás nem menne alá Morrowind. Nagy és területekre van felbontva. Emiatt ha én lőnék egy Spitet, az akár 3méter múlva eltünne ,mert átlép egy másik zónába. -
#9734 #9730 ÁÁÁÁÁÁ commodore 64 en volt mostmár leesett mennyit játszottam vele anno :D