• Random_
    Utolsó hadjáraton nem voltam mert a gépemet újra kellett telepíteni, de az elött voltam és én azt sajnálom, hogy hamar elfogyunk. Jó lenne ha mindenki szépen megmondaná neki mikor alkalmas egy hadjárat. Persze ez nem szent írás lenne mert bárkinek közbejöhet valami, de azért próbálkozni lehetne.

Mi van ha nem vagyunk elegen akkor marad az FB robbantás ami szerintem is hasznos:
    1. megtanulunk különböző környezetben lévő célpontot hatékonyan megtámadni vagy megvédeni ami később városok támadása/védése esetén hasznos lehet.
    2. csapatjáték erősödik persze mindig van egy kevés aktív mag és van pár időnként játszó így páran nagyon összeszoknak a többség meg csak elvan.

A TS használata kulcsfontosságú lenne amit én úgy tapasztalok, hogy azért van még mindig aki nem csatlakozik fel. Szerintem a 66-os csatorna is fontos lenne, de ez mások szerint nem jó. Úgy érzem akkor amikor csatában vagyok sokkal jobb ha írják a híreket mert nem nyomja el a csata zajait a beszéd. (ezek nagy része BF-es tapasztalat és ott beváltak persze nehéz volt betartani az elképzeléseket)

Szintén BF-ből vett tapasztalat a hadjárat elötti eligazítás ami nem ritkán térképes volt. Úgy érzem annyira nem pörögnek az események, hogy fél/háromnegyed órával a kezdés elött ne tudjuk mit támadjunk. Esetleg arról lenne egy vázlat szerű támadási elképzelés. Persze ennek alapvető feltétele, hogy tudjuk kire számíthatunk.

Szerintem nem áll mesze a squad működése egy más játékbeli klánétól és a siker érdekében olyan eszközöket kéne alkalmazni mintha egy profi klán lennénk.

Persze lehet, hogy full hülyeséget írok én csak a saját tapasztalataimból indulok ki.