mozambo#9744
Olvasgatom itt a fórumot visszamenőleg és teljesen elszomorodom:-(((.Sokan nem értik mi is az a Hunyadi,mit is szeretnénk elérni.Rendszeres a hadjáratok kritizálása, amely önmagában nem is próbléma hiszen építő jellegű kritika nélkül nincs is haladás.De ha ez a kritika állandóan arról szól, hogy:
-miért nem FB-t robbantunk???
1,Azért mert az esetek töbségében az FB robbantás sem stratégiailag sem taktikailag nem EREDMÉNY!
2,Azért mert ha elolvasuk a Hunyadi szabályzat idevágó részét itt!rögtön láthatjuk, hogy céljaink eléréséhez ez édes kevés.
3,azért mert ehhez nem kell hadjárat, elég hozzá egyéb játékidőben akár 3 ember is és megvan a játék öröme és némi eredmény is.
4,azért mert csak és kizárólag érdemleges tettek sokaságával lehetünk elismertek ami a késöbbiekben rengeteg elönyt jelent majd nekünk.De gyakorlás és öszzeszokotság kell söt kudarcnak látszó dolgok kövezik ezt az útat.
5,azért mert nem tudunk bevenni egy várost ma az még nem jelenti azt, hogy holnap sem fogjuk tudni.Egy biztos ha meg sem próbáljuk akkor valóban nem fog menni.
-Kevesen vagyunk???
azért mert ez teljesen igaz.Mégis ez több olyan ember kritikája akit még szinte nem is láttam hadjáraton.Tudják egyáltalán mikor van?Hadjárat idején hajlandóak megjelenni a Ts-en olvasták már a szabályzatot!?
azért mert 27 ember az aki tagsággal büszkélkedhet, mégis laszóval kell az embereket fogni a hadjáratra.Tudom, hogy mindenkinek van magánélete de akkor beszéljük meg ,hogy a legtöbb embernek mikor jó!Többek közöt erre is jó ez a fórum ha már más nem ide tartozó dolgokra is rendszeresen használjuk.Máris többen leszünk.
azért mert ilyen kevés létszámmal is néha többet vagy pont annyit érünk el mint nagytesonk tízszeres létszámmal.
Így tudunk lenni alövünkmindenkiredegyorsanmindegyholvan squad.Én többet szeretnék!Ismert játékformáló erőként duzzadó Hunyadit.És ti?