• Punkerwork
    Tegnap este Flavion-ból indulva mentünk FB-t robbantani, 2 tank fedezetével indultunk el
    már elértük az FB-vel szemközti hegygerincet mikor váratlanul kilőtték az egyik tankunk
    Fritz-el gyalog indultunk az FB felé, a többiek a gerincről fedeztek minket folyamatosan
    lőve az FB-t, lerohantunk a völgybe és megindultunk a dombra, az FB-t előlünk eltakart a
    gerinc, már pont felértünk mikor egy S-35 robbogott ki a jármű spawn-ból, gyorsan hasra
    vágtuk magunkat és fedező tüzet kértünk, sikerült a jármű spawn hátába kerülnünk így nem
    látott minket az ellenség, gyorsan leadtuk a szeretet csomagokat, a spawn pont összeomlott
    de még működő képes maradt. 2 percen belül 3 légvédelmi ágyút és 1 gyalogost lőttünk ki ám
    ekkor előkerült 1 Stuart ami végzett velünk.
    A bázisról új felszereléssel indultunk, a tankok fedezete mellett délről kerültünk a gyalogos
    spawn pont felé, egy tank elhárító ágyú mozgott a spawn pont mögött de nem takarásban voltunk
    1 fa csoport mögött bújkáltunk egy ideig, majd átrohantunk a spawn ponthoz. Leraktam az első
    csomagot a falra mikor megláttam ahogy az ágyú csöve épp felém fordul, beugrottam a kiindulsái
    pontba és kidobtam 3 gránátot, leraktam a csomagokat és vártam hogy Fritz is ezt tegye, a kiindulási
    pont megsemmisült a jármű spawn viszont még állt, ekkor Safi futásnak eredt a többiek fedezete alatt
    Fritz-el kilőttünk amíg Safi megadta a kegyelem döfést a jármű spawn-nak.
    A küldetést sikeresen teljesítettük, és a lemenő nappal a hátunk mögött haza indultunk.