19663
  • Hupi
    Ha van Zrinyis változat az sem baj :))))
  • LtVitez
    wooooooow
    ez nagyon metáááááál :)
  • Hupi
    Elég lesz csak a Hupi :))
  • Hypo #8850
    irjam ra hogy hupihun?:}
  • Punkerwork
    ok
  • Punkerwork
  • Hupi
    Ma este várost fogunk támadni ha leszünk elegen.
  • Hupi
    Egy névre szólót pls
  • Hupi
    grat
  • Hypo #8844
    hátha tetszik:}
  • Punkerwork
    ma este FB robbantás? utászok gyertek gyakorolni
  • LtVitez
  • Punkerwork
  • 0Fritz0
    Tegnap elég mókás volt a helyzet, amikor a várost támadtuk:
    Hupi már a deponál kolbászolt, mikor mi is beértük őt valamelyik bokorugró társammal. Nagyban kúszunk, erre egyszer csak tőlem kb. 20 centire elém lép egy enemi és elkezdi hesszőlni a messzeséget. Nah több se kellett, piff neki. Erre meg a szemközti bokorból kinézet egy másik franci, durr oda a gránátot. Gyorsan elfutottam a tett helyszinétől -mert ugyebár kilépéskor látják a közelben tartozkodó tettest- egy ásik bokorsorba. A köv. percekben sorra jöttek a csigazabálók, mind elöttem álltak meg, nekem meg csak a ravaszt kellett nyomkodni.
    A poén az volt, hogy közben szóltatok hogy ne olyan hangosan, mert meghallanak minket... bocsi de a késelés szemből még nem igazán megy...
  • Punkerwork
    Tegnap este Flavion-ból indulva mentünk FB-t robbantani, 2 tank fedezetével indultunk el
    már elértük az FB-vel szemközti hegygerincet mikor váratlanul kilőtték az egyik tankunk
    Fritz-el gyalog indultunk az FB felé, a többiek a gerincről fedeztek minket folyamatosan
    lőve az FB-t, lerohantunk a völgybe és megindultunk a dombra, az FB-t előlünk eltakart a
    gerinc, már pont felértünk mikor egy S-35 robbogott ki a jármű spawn-ból, gyorsan hasra
    vágtuk magunkat és fedező tüzet kértünk, sikerült a jármű spawn hátába kerülnünk így nem
    látott minket az ellenség, gyorsan leadtuk a szeretet csomagokat, a spawn pont összeomlott
    de még működő képes maradt. 2 percen belül 3 légvédelmi ágyút és 1 gyalogost lőttünk ki ám
    ekkor előkerült 1 Stuart ami végzett velünk.
    A bázisról új felszereléssel indultunk, a tankok fedezete mellett délről kerültünk a gyalogos
    spawn pont felé, egy tank elhárító ágyú mozgott a spawn pont mögött de nem takarásban voltunk
    1 fa csoport mögött bújkáltunk egy ideig, majd átrohantunk a spawn ponthoz. Leraktam az első
    csomagot a falra mikor megláttam ahogy az ágyú csöve épp felém fordul, beugrottam a kiindulsái
    pontba és kidobtam 3 gránátot, leraktam a csomagokat és vártam hogy Fritz is ezt tegye, a kiindulási
    pont megsemmisült a jármű spawn viszont még állt, ekkor Safi futásnak eredt a többiek fedezete alatt
    Fritz-el kilőttünk amíg Safi megadta a kegyelem döfést a jármű spawn-nak.
    A küldetést sikeresen teljesítettük, és a lemenő nappal a hátunk mögött haza indultunk.
  • Random_
    szerintem van hasznos infó amit fel lehetne használni
    pl ami szerintem rajta legyen az egy jelvény, channel szám, hp címe, magyar korabeli zászló és nekem jobban tetszene egy arhív kép háttérben mint egy játék beli bár lehet játékból vett kép is kicsit megsárgítva vagy fekete fehérben
  • Hypo #8837
    Én ezt nem polora szantam csak ugy:}}
    Ami a bannereket illeti hat izlesek es pofonok, nekem tul eroltetett. De ha akartok ilyen bannert szivessen csinalok egy parat csak mondjatok meg mi legyen rajta a szoveg
  • Punkerwork
  • Random_
    T.Szücs Sándor szakaszvezető története pl. filmbe illő!
    A többi is nagyon szép teljesítmény bár még csak néhányat olvastam el.
  • Hamlet
    Érdekesek! Érdemes elolvasni.
  • LtVitez
    jóreggelt!
  • Random_
    Magyar hősök
  • Random_

A Puma vadászrepülő alakulat pilótája (százados)

Repülő altiszt (őrmester), nyári társasági öltözetben
  • Random_
    Hát szerintem fekete.

Légierőnek nem volt gallér jelzése csak vállapon volt rangjelzés az viszont fekete alpon léteztett.
    Így szerintem a fekete lehetne.
    Sajnos elég kevés infó van. Még azért van egy emberkém aki utánnanéz. Meg én is elnézek könyvtárba. A lenti képen látható galléron a rangjelzés kék alapszíne.
  • Hupi
    Jó kis bannerek:

Jó reklám :)))

• Hupi
    és a légierő?
  • Random_
    Szerintem 1 példányban lehetne fegyvernemi színekben Hunyadis póló :)

Zöld: gyalogság
    Búzavirág kék: páncélosok
    Vörös: tüzésrég és tábornokok
  • Random_

Gépkocsizó-lövész szakaszparancsnok menetöltözetben, 1944-1945
  • Punkerwork
    3. nagyfröccs után :)
  • Hupi
    Nem rossz ötlet, Manonak mint parancsnoknak vérpirosat adunk, azon kevésbé látszanak a sebesülései :))))
  • Random_

Honvéd, 1942 M páncélos öltözetben
  • Hupi
    Hypo ezredjelvényt tudsz készíteni?
  • Random_
    Akár a fegyvernemi színeknek megelelő színű pólók lehetnének?

Legalábbis egy példány. A másik szabadon választott. :)
  • Punkerwork
    szürke lenne a legjobb :)
  • Hupi
    Hát a színes dolgoknak csak ez az egy hátrányuk van. Nem mindegy milyen háttérszín van mögötte, de ezteket ki lehet választani előtte. Fekete jó lenne a páncélosoknak :)))
    Csak azon ez az ábra nagyon világít ill. belevesződnek a kép árnyékainak egyes részei...
  • Random_
    !S

A rangjelzésekkel éjfélig bíbelődtem és ma reggel is.
    Reggel kialakult a megoldás így ma estére csak kivitelezni kell.
  • Punkerwork

így jó, de milyen lesz fekete-szürke-stb. alapon?
  • Hupi
    Hypo így gondoltam, csak nagyobb ill. olvashatóbb fontkészlettel. (bár nekem ez is tetszik de többen lehurrogták :) )

• Punker
    ATI CATALYST Windows XP 4.8
  • Punker
    reggelt