WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Trimmeld farnehézre a gépet, fékszárnyak ki, leszállósebesség 200km/h vagy az alatt, finoman szakaszosan fékezni közben tépjed a botot hátra ezerrel.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Egyébként repzivel mit kell mûvelni, hogy "szintet lépjek"? Repkedtem... meglõttem valami ellenséges repzit leszálltam 5% Juhééé... Megint perkedtem meglõttem valami ellenséges jármûvet, leszálltam 7%. Ehem... Igy sokáig fog tartani. És
leszállásnál mindig orra bukom. Enyén fékezek és közben húzom hátra a joyt de igy is borulok elõre mindig.
5300 ft gondolom elég 20 dollárra:)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
egyébként mikor aktiválják az accountot? már vagy 3 órája befizettem és semmi... SWG-nél fél perc alatt megvolt és abbana bank átutalás ideje is benne volt:)
DB-7/Havoc:

hmm, kinek kell benyalnom csontig a tagságért?
Na mondom elkapom. Amikor beléptem és beindítottam a motort (!) már a város felett volt egy DB-7 és éppen a zuhanóbombázást követõen húzta fel a gépét a reptér közelében. Felhúzta jó magasra kb. 1000-1500m-re. Az Emilbõl ami a kipufogócsöveken ki fért toltam neki max rmp + wep. A távolság nem csökkent sõt még mintha növekedne, végig látóhatár közelében üldöztem. Közben felemelkedtünk 2500m-re, na itt visszintes repülésben majd enyhe 100-200 m-es süllyedést követõen kihoztam a gépbõl a max speedet 470 km/h mûszer szerinti sebességet, ami ebben a magasságban kb 550 km/h valós sebességnek felel meg. Tehát csúcssebességgel végre nagy nehezen utólértem a már a frontvonal körzetében, csak sajnos ezzel a joy-al és beállításokkal képtelenség finoman célozni szóval néhány 20-ast bekapott aztán elmenekült.
Na és a lényeg: 45%-osan sérült Mönchen G.-i gyár ezt követõen 90%-os sérült lett. LOL
Nem csoda hogy mindíg le vannak bombázva a gyáraink.
Vannak emberek akik nem olvasnak vissza.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Amúgy ma voltam a bankban. Ezt a Fotex kártyát nem kell aktiválni? Ott egy srác feltette a kérdést és nem tudtak rá válaszolni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
PzIVG Hát remek hogy a 80+30 mm-es páncélt kapjuk, csak az elfelejtetted hozzátenni hogy a torony mindössze 50 mm-es páncélvastagsággal rendelkezik. Szóval lesz ám anyázás bõven mert ezt még egy mezei Stuart,A13,47mm ATG is átviszi.
Na ez a rossz hír. :(((
Szóval én inkább várom a StugIIIG-t. :)))
Gyõzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
1943-at írunk. A keleti fronton az orosz csapatok hatalmas ellenoffenzívára készülnek, hogy a német állásokat áttörve meginduljanak Berlin felé. Az elsõ vonalban szolgálatot teljesítõ, feladatát remekül végzõ, ám a háborút és még inkább a nácikat gyûlölõ Steiner õrmester és harcedzett csapata is készül a visszafordíthatatlanra: az elsöprõ orosz támadásra.
Váratlanul új felettest kap a hithû náci és csak az elõléptetésért taposó Kranksi százados személyében, aki aztán a hõn áhított, dicsõséget hozó Vaskereszt megszerzése érdekében bármibe képes belevinni a katonáit. A harcok során Steiner és társai végül elszakadnak a fõ német erõktõl és mélyen a front, az ellenséges vonalak mögött találják magukat. Tudják, hogy egy esélyük van a túlélésre: trükkökkel, csellel át kell törniük az övéikhez, ám ha még sikerül is a lehetetlennek tûnõ akció, akkor is szembe kell majd nézniük legnagyobb ellenségükkel, a saját felettesükkel…
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Marche-t próbáltuk megvédeni. A franciák legalább 10 tankkal támadták. Gondoltam, legalább könnyen találok célpontot a Stukámnak. Érdeklõdök a védõktõl van-e ellenséges vadász. A válasz nemleges volt. 2500 m-rõl kezdtem a zuhanóbombázást azt a területet célozva, ahonnan a legtöbb tankot jelentették. Persze semmit sem láttam ott és sikerült a magasságomat is elveszíteni. Tettem egy kört a város felett és megláttam egy Chart. Ráfordultam, erre egy Spit nekiáll hátulról lõni. Vadászgéppel a hátsómban nem tudtam normálisan célozni, a 250kg-os bomba a Char elé esett, a többi mögé. Nagy nehezen haza tudtam vinni a gépet. Az eredmény 4 tank és 2 gyalogos megsebzése, kill nincs.
2. forduló: Zuhanóbombázás, már megint nem találok célt. Legalább 20 kört tettem alacsonyan a város fölött, de saját egységen kívül semmit sem láttam. Egyszer csak felbukkan egy francia gyalogos, vércseként vetem rá magam, 2 bombát kap. Utána tévedésbõl a többi bombát egy bombatölcsérre dobtam. 1 percel késõbb koccantam egy Havoc-kal, nem haltam meg, de a függõleges tengelyem körül megpörgetett. Ha lett volna magasságom kihozhattam volna a gépet a foregásból és túlélhettem volna. Az eredmény 1 gyalogos kill és megint 5 sebzés.
Elég hülyén van megoldva a 64-es limit. Az jó, hogy a Stukával látom az ellenséges vadászokat, de az nagyon rossz, hogy a célpontjaimat, a földi egységeket egyáltalán nem látom. így teljesen haszálhatatlan a Stuka.
A rosszabb az hogy a franciák a P38F-et kapják szóval a repülõseinknek nem leszz künnyû dolga
A jó hogy mi a P4G-bõl a 50+30 mmes pálcélzatú, álcázó szinezésût kapjuk :)))
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"