• Hypo #7902
    Hát ha nem csal az emlékezetem a kelly hőseiben látott 2db tigrisből egyik se volt valódi, de legalább egy az egyben ugy néztek ki mint az eredeti, talán bár nem vagyok szakértő a festése az gond lehetett nem hiszem hogy hasznaltak ezt a festest ott. Lényeg hogy ezek a kulső vázak lettek ráépitve mukodo tankokra hogy milyenekre azt mar nem tudom, de legalabb ugy neztek ki mint az eredeti, az egyetlen dolog ami santitott de azt nem vette eszre a nezo, hogy a lanctalpak es a kerekek elarultak a szakavatotnak hogy az nem tigris.
    A halál 50 óraja mai szemmel nézve siralmas volt, gyerekként szerettem de most észre vettem azt a sok bosszanto hibát. Kedvencem amikor a nemet tisztet felulrol lefotozzak, de a képen amit mutatnak szembol van fotozva ahogy felfele nez:}}

A másik nagyon zavaró dolog de ez majdnem minden ilyen tipusu filmben benne van a nemet katona ruhaja, hat látva nem egy dokumentum filmet, azert nem makulatlan oltonyszeru cuccban fetrengtek, sehol egy alcazo ruha semmi, bezzeg az amcsi katona az mocskos meg minden de o a maccso:}}