19663
-
#7933 miért vagy ennyire biztos benne? -
#7932 de 1-ből akkor is sokkal több van mint 7. -
#7931 Vitéz, nyilatkozz:)) -
#7930 Haditechnika topic-ot nézd meg, csak pár TigrisI van, Tigris II-ből összesen kb 480 darab készült abból tuti nincs még felújított se. -
#7929 engem gázolt már el tank, rám tolatott :( -
#7928 Az tuti, hogy 7-nél több Tigris van. -
#7927 Én azt olvastam. -
Hupi #7926 Shad szerintem túl sokat nézed a híradót. Ezek baromi jól hangzanak, csak éppen semmi értelmük a játékban, a saját munkádat nehezíted meg vele.
Ha felrakod az opelre a csomagokat, majd mondod az opelnek hogy go! kb. 100-200m-ert halad az opel aztán BUMM. Nem egyszerűbb bedobni 4 gránátot az AB-be? Arról nem is beszélve hogy az opelnek kampec, és valymi keveset tud pusztítani. Legjobb esetben is néhány gyalogos kill/sebzés.
Alákúszni a tanknak megint értelmetlenség, mert ki is kell kúszni onnan a sapp csomagod meg nem fogja megvárni hogy bizonságos távolságba vagy már? Ehelyett felrobbansz vele együtt. Ráadásként ha a tank elindul kampec.
-
#7925 Hmm, ezt nem hiszem el, akkor, hogy picsázták volna ki a Dögoll shermanjeit a Párducok Párizsból???
-
#7924 TigrisII-ből nincs működőképes -
#7923 Hmm. a TigrisII-ből maradt 6-7 és abból van 1 restaurált működőképes Maybach motoros.
Szerintem akkor már az 1.-ből tuti több van. -
Shad01 #7922 Rá tudtad tenni a tank aljára? -
pedrohsi #7921 Nocsak Shad, csak nem terrorista kiképző tanfolyamon voltál?
Javasolnám a Kamaz teherautók használatát, elég robosztusak:D -
#7920 én 2 nappal ezelott bekustram egy tank ala mert megforditto a tornyot es ott bujtam el aztan amikor elore nezet raktam is ra a csomagot:} -
Shad01 #7919 Próbált már valaki bekúszni ellenséges tank alá? Saját tank alá már másztam, de annak összeakadás lett a vége. -
lachun #7918 szerintem meg nagyon gyagyi meg volt tiltva a németeknek "Tankal városba pláne szük utcákba tilos volt bemenni" -
#7917 Nem jön vki jáccani? És hol van Lacc? -
Hamlet #7916 Nem rossz! -
Shad01 #7915 Eszembe jutott egy jó ötlet, amit le kellen tesztelni valamikor.
Kamikaze Opel:
Sapperek az Opelt körberakják robbanószerrel, majd az nekirohan a célnak. Lehetne használni FB-k ellen, valamint AB-kba beszáguldva az ott lévők ellen. Némi szerencsével az Opel túl is élheti. -
Hupi #7914 Nem kaptam meg a killt, de az első csomagnál felrobbant az egész char.
Ell. tankjába nem tudsz bekerülni még véletlenül sem mert ott van ütközésvizsgálat. -
#7913 6 darab TigrisI maradt és 1 darab müködőképes Discovery-n nem rég mutatták, amúgy a Haditechnika topic-ban eléggé kiveséztük a témát. -
#7912 Valószínű, hogy nem igazi Tigrisekről volt szó, mivel, hogy a Tigris1-ből azért maradtak fölt többen szerencsére, de nem tom abból a mondjuk 20 darabból hány működik.
Már rég láttam a filmet, de ény úgy emlékszem a filmben is átfedésesek voltak a görgői.
A lényeg az, hogy a Kelly hőseiben úgy minden a helyén volt. Amikor nem tud megfordulni a Tigris tornya, mert beleütközil a romosház oldalába az nagyon konkrét:)))
-
#7911 Jajj!Szép jó napot! -
Shad01 #7910 Megkaptad utána a killt? Elméletileg a tankokpáncélzata az aljukon és a tetejükön a legvékonyabb. Számomra az volna a logikus, hogy ott egy csomagnak is elégnek kell lennie.
Tegnap rásetem egy 232-esre. Összeakadtunk, nem bírtam kijönni belőle. Rendesen láttam a belsejét. Szerintetek egy ellenséges tanknál így összeakadva le lehet-e lőni a személyzetet puskával, vagy le lehet-e tenni belülre a csomagot? -
#7909 Odament hupi jol alarugott es az megfekudt!!:} -
#7908 Hogy borítottad fel? :))) -
lachun #7907 Számomra a reál filmek ww2-en ott kezdödnek hogy: Stalingrad, Ryan közlegény meg Fegyverek szava!!!!! -
Hupi #7906 Azt hiszem ezt érdemes lesz berakni a galériába.
-
#7905 esik az eső és egy rakás meló van :( -
#7904 de ez nem a mumusságról szar hanem a nemtorodomsegrol -
lachun #7903 Mamaerikai filmekben a németek a mumusok:DDDDD -
#7902 Hát ha nem csal az emlékezetem a kelly hőseiben látott 2db tigrisből egyik se volt valódi, de legalább egy az egyben ugy néztek ki mint az eredeti, talán bár nem vagyok szakértő a festése az gond lehetett nem hiszem hogy hasznaltak ezt a festest ott. Lényeg hogy ezek a kulső vázak lettek ráépitve mukodo tankokra hogy milyenekre azt mar nem tudom, de legalabb ugy neztek ki mint az eredeti, az egyetlen dolog ami santitott de azt nem vette eszre a nezo, hogy a lanctalpak es a kerekek elarultak a szakavatotnak hogy az nem tigris.
A halál 50 óraja mai szemmel nézve siralmas volt, gyerekként szerettem de most észre vettem azt a sok bosszanto hibát. Kedvencem amikor a nemet tisztet felulrol lefotozzak, de a képen amit mutatnak szembol van fotozva ahogy felfele nez:}}
A másik nagyon zavaró dolog de ez majdnem minden ilyen tipusu filmben benne van a nemet katona ruhaja, hat látva nem egy dokumentum filmet, azert nem makulatlan oltonyszeru cuccban fetrengtek, sehol egy alcazo ruha semmi, bezzeg az amcsi katona az mocskos meg minden de o a maccso:}} -
lachun #7901 !S jóreggelt!!! -
LtVitez #7900 jóreggelt -
Shad01 #7899 Nézd meg itt a videókat:
http://www.panzerlexikon.de/
Ezek kismérettű, rövid videók. Kedvencem közülük az amelyikben a Sturmtiger lő a 380 mm-es "ágyújával". -
#7898 Esik az eső, szal tényleg jobb hogy eltoltuk az offenzívát. -
manohun #7897 Ha1 gyere fel este TSre és akkor mindent megbeszélünk mert így egy kicsit hosszú lenne. -
ha1 #7896 Az lenne a kérdésem, hogy miért nincs nálam egyetlen zászlo sem a játékban? sem a miénk sem a szöviké nem látszik -
#7895 Mondtam én, hogy Pershing general:)))
Azt, hogy nem tudnak Tigrist, meg más német tankot berakni a Halál 50 órájától-a Híd túl messzevan-ig, azt még keserű szájízzel lenyelem, de hogy a saját, 1957-ben még nem is olyan öreg tankjaikat nem tudták berakni...
Azért A híd túl messzevan-ba legalább a szövetséges járművek az eredetiek voltek.
Ez bosszantó.
Bezzeg a Kellybe minden a helyén volt a Tigris szépen átment a házon meg minden. -
#7894 Hat eddig a legeredmenyesebb napom, 3 varos, 2 fb szoval ma jo kis muri volt, köszönöm mindenkinek, aki segitett, kulon koszonet lachun-nak, nala keves jobb scoud van, olyan a fule mint a denevernek:}}