WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kössz tündér én május elsején erre a harcra emlékszem😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Ejnye Manó, miket beszélsz hisz nekem legákis az XPm. 😊)))

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

majd megkeresem neked a progit ami legálissá teszi az XPd

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Nem engedem mert rossz a kulcs 😊))) crack rulez 😊)))

Hupi engedd hogy a windows fel tegye az összes javítást

A sasser semlegesítéséhez telepíteni kell az aktuális xp-s javítást, amit az microsoft honlapján találhatsz meg
majd lefuttatni a következõ programot
FxSasser.exe
w32.randex.gen <--- ja hogy ez a sasser-nek egy variánsa?!

... mármint a sasser semlegsítéséhez.

Ha tényleg így van hogyan/mivel semlegesítem?

letoltes.com-ról a nortonAV-t letöltöttem lefuttattam, tényleg talált vírust de nem sasser-t hanem w32.randex.gen -t.

Régebben halottam errõl de akkor még boldog 98 tul. voltam 😊
Akkor vmi olyasmit mondtak hogy elég valami dll. filet törölni.

kincsed
Lacus,ne hari,hogy nem vettem fel a telcsit😞((de nem voltam telefon közelben.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
a Sasser vírus ismertetõje😊visszaszámol.60,59,58,57,56,stb...Lacus ebben nagyon otthon van😊

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Icebird
benyelted a
Sasser:
-------
FxSasser (Cleaner)
KB835732-x86 (Patch)

vagy

Blaster:
--------
FixBlast
KB823980-x86

virusokat. Mindkettöt nézd meg és utánna rá a patch, mert vissza mászik.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Ez valoszinüleg egy virus. (ha jol emlékszem a Worm.Blaster valamelyik verzioja) Frissitsd a Windows-od a hivatalos honlaprol, és tegyél fel egy napi frisitésü virusölõt.
kincsed
Sajna mostanság nekem is szar az XP-m.És nálam is a fagyhalál veszélye áll fent,drága

Az a gond hogy net közben leááll a rendszer egy idõ után:

pl. a távoli eljáráshívás (RCP) váratlanul leállt. 60 mp múlva köv. ellenitézkedés történik: a számítógép leállítása.

na bumm mi ez valami biztonsági rendszer hogy ne használhassam az eredeti 😊 programomat???

Hupi ott akkor más gond van ajánlanék egy külön system particiót ahol csak az XP van meg elég hely swapnak nekem új nagyon stabil

Ja hát az rendben van hogy semmi crack,hack,segéd vagy felhasználói programot nem bír elviselni de hogy még a gyári viszonylag új Ati teleptõ driverek installálása közben is megfagyjon!!! Na most akkor ezek után ne legyenek vele szemben negatív hullámaim??? 😊)))

Ro***jon meg 😊))

kincsed

Reggelt neked is,és mindenkinek,akinek még reggel van😊

Reggelt

kincsed
ez nagyon tetszett😊

kincsed
Mindenki jusson el legalább idáig álmában akaár😊Aludjatok jól.

kincsed
Jó éjt mindenkinek!

0Fritz0
Nah jóccakát.

És ha valaki még nem ismerné: Nehéz napokra 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kincsed
jujuj,de jó!Én is örülök😊

Meg javult a géped Kicsim jujujuj de jóóóóóóóóóóóóóó😊!!!

kincsed
KÖszönöm Nektek.Magyarérettségi 3,3,3 de lehet hogy 4-es,mert egy másik tanár 4-est akart adni,de az én tanárom,meg 3-ast,és most nézi majd egy 3.tanár😊

JO topikban talán tudnak órvoslást!!!!!

ranGer2
Grat Kincs... 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Nah! 😞 nem enged játszani... valami... 😊
Akármilyen updatet töltök le,akármelyik serverre szeretnék kapcsolódni, akármilyen tüzfalat kapcsolok ki, be LÉNYEGTELEN mert MINDIG EZT IRJA KI!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Gratula Kincsed

KIncsed kitett magáért és Magyarból tovább lépet sÍkeresen!!!

Nagyon király Joxy 😊

Hupi a negatív hullámok miatt amit felé közvetítesz. Nekem már nem is tudom mikor fagyott le utoljára az XPm.

Joxy
Sej halászok halászok,
Mit fogott a hálótok...

Jó XP kaptál???

Telepítem ezt a hányás xp-t, má kétszer le állt ez a szar bblleeööhhh

!S jóestétt meg jöttem😊

ranGer2
Naa valakiiiii!! plz!

CarajoEsp
Aztmondják az növeli a rövidtávú memóriát és mivel holnap spanyolvizsgám van lehet ,hogy olyan 3 fele felnézek😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

ranGer2
Nah akkor valaki? Joint? 😄

fényár????? akkor én itt mitszóljak? 😄DDDDDDD

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

kincsed
Szia Manó!Lassan itt a depim vége,de mire elmúlik,már jön is a szóbeli érettségi😊Ma megyek a suliba konzultációra,talán kiderül az irodalom írásbelim.A tippjeim,1,2,1!Nem,ez nem a toto tipp,hanme az írásbelimé.

Valakik elég jó vannak 😊))

Lol az a japán 😊

kincsed
Igen,a japánok megvették tõlünk,és igy megörültek,mert persze ott is fényképeztem ám,nem csak téged😊És mi meg jót nevettünk rajtuk,és együtt indultunk el elinni a pénzt.És mikor haza értünk,lett aztán jaj!

0Fritz0
Kincs: Jah és el is adtuk a holdat egy csapat arra járó japónak, jól. Simán elhitték, hogy sajtból van a hold. Bár a pénz "felszívódott" az elsõ kocsmánál, de lagalább mostantól te vagy az új Vaslédi 😊

Vitéz: Látom jól kipihenték magukat a paksi hörcsögök, mert olyan fényár van itt, apám... 😉

Többiek: Nem aludni lusta bagázs, irány a csatatér! (Én is mindjárt indulok, hogy a sárga villám desszantegységgel bevegyem a melóhelyet).

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kincsed
Juj,csak piát ne,mert :VÖRÖSBORT ITTAM AZ ESTE ANGYALOM,GALAMBOM,SZERETEM A BORT.Meg amugy is jó a vashiányomra.

kincsed
Ja,gyönyörû reggelt mindenkimnek!!!

kincsed
Fritz! Most mért buktattál le,hogy az ûrben jártunk együtt?Mondtam,mikor kameráztál és én meg bukfenceztem,hogy ne mutasd meg majd senkinek!Ezért most én is beteszek rólad egy képet.

pálinkás jóóregge't 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

0Fritz0
Igen, fetünt...