• magillagorilla
    Tényleg jó volt a hadjárat, csak kar, hogy nem sikerült elérni a célt. :(
    Azért meg kell mondjam, hogy igencsak belefutottunk a csőbe az első körben! Eleve rosszul indult, mivel nem lettek meg a depók. Az opel nem jött fel velünk a hegyre. Abban a pillanatban, ahogy elindultunk lefelé a tankokkal, rögtön megjelentek az ellenség bombázói, mielőtt elértem volna valami fedezéket nyújtó lombozatú fáig, kirobbantották a motoromat, és úgy álltam meg, hogy a házaktól nem láttam a hidat, Mozambotól pedig a túlsó partot...
    Ekkor kellett volna jönni velünk a gyalogosainknak is. De nem emlékszem rá, hogy ott lettek volna. Egy ideig lövöldöztük a depót, de hát sok értelme nem volt, ha senki nem próbálta meg elfoglalni. Aztán jól megsappoltak minket, és kész...
    A második kör már jobban sikerült. Főleg, hogy kb. egy órát töltöttünk azzal, hogy tankot hozzunk magunknak (majdnem egyenesen a gyárból ). Aztán miután átmentünk a hidon, jöttek az újabb bonyodalmak. Először is mivel menet közben nem hallom a ts-t, nem tudtam, merre akarunk menni :) Másodszor (és ez a nagyobb baj) nem jött be az, hogy figyelem Mozambot és vele mozgok, mert amiatt a $%#^$@#^ 64 limit miatt pont Őt és Hupit nem láttam! Valahogy azért kihúztam egy ideig ott. Legalább pár tankkal kevesebbük lett. :)
    A többit majd ts-en elmondom.