19663
-
Shad01 #7653 Ts-re nem tudok most felmenni, mert most (mint ahogy látod ) dolgozok, a céges tűzfel csak az explorert engedi.
Offlinet úgy tudod elindítani, hogy lefuttatod a játék könyvtárában lévő WWII.exe-t.
Off-ban ki lehet próbálni az összes járművet és gyalogos fegyvert. Van külön lőtér a tankoknak és a gyalogosoknak. Ellenséget ne keress, mert nincs. -
Shad01 #7652 A légierő tevékenysége a hadjárat alatt:
A légierő sajnos csak 2 Stukából és az őket kísérő 110-esekből állt.
Felszállás után a Charlevilletől keletre 2500 m-en várakoztunk a támadás megindítására. Hamarosan kaptuk a jelzést, hogy az FB-t 2 Stuart tartja tűz alatt. Lacust átrakták a mi csatornánkra, így megfelelő célrairányítás kaptunk a földről. A Stuartokat időközben kilőtték (vagy elmenekültek), nekem csak rongálást sikerült elérnem az egyiken. Ezután viszzaemelkedtük várakozó pozícióba.
A szárazföldi támadás megindulása után folyamatosan kaptuk a célokat. Sajnos szembesülnünk kellett azzal, hogy az erős légvédelmi tűz miatt a város közeli célokat nem lehet megkeresni és megtámadni, ezért kiadtam a parancsot az AB-ben felállított légvédelmi ütegek támadására.
Ellenséges repülőgépekkel sokáig nem találkoztunk, mire megjöttek addigra a 110-esek kifogytak a reptérről. Vadászfedezet hiányában fel kellett hagyni a bombázással, 109F-ekkel tértünk vissza.
A következő feladatul a második nagyobb szárazföldi támadás előtti légi felderítést kaptuk. Összesen 3 Stuartot vettünk észre, ígyekeztünk őket gépágyútüzzel megjelölni a szárazföldi csapatok számára. (A murphi törvények itt is érvényesültek, mikor biztonságosan támadható ET-ket találunk biztos nem Stukával repülünk. )
A későbbiekben az erősődő ellenséges légi aktivitás, és a lecsökkent létszám (2 gép) miatt nem tudtunk lényegesen beavatkozni a csata menetébe.
A légierő által megsemmisített egységek:
9 légvédelmi üteg
2 antitank ágyú
1 Panhard
1 DB7-es bombázó
4 vadászgép (Remélem a Naderpin nevű srác megnézi a statiszikát, mivel lőtték le a D520-át. Stuka forever !!!)
Jól lett volna ha:
Több Stukánk lett volna, 5-tel kipucolhattuk volna az AB-t.
A pumások rendes vadászgéppel tudtak volna repülni, ekkort az hiszem a szövetségesek légiereje nem okozott volna gondot.
Az FB lett volna felállítva normális légvédelem, ennek hiágyában a szorongatott helyzeteknek mindíg elhalálozás lett vége. -
#7651 fel jönne vki ts-re?
-
lachun #7650 !S jóreggelt mindenkinek!!! -
#7649 Segítsetek fiúk!
Honnan lehet elindítani a TS-t?
És honna lehet elindítani az offline játékot?
Ezeddig még egyik sem sikerült...:( -
Robert5 #7648 Hi! Mikor lesz legközelebb valami hasonló hadjárat? -
Shad01 #7647 Kincs, a fotón mintha borostás lenne az állad. -
#7646 szép jó reggelt mindenkimnek -
#7645 reggelt még mindig esik :((((((( -
#7644 utaztunk a pokolba egy opel platón :) minta sertések a vágóhídra -
#7643 most végeztünk :)
én még egy depot befoglaltam amikor jött egy kis légitámogatásunk, de tankok tömege körbevett és nem menekülhettünk végül Sedan-t védtük. -
#7642 Igen.és köszönöm neked,nektek...én sem felejtem el soha!Na,és a kezdet!A franciáknál kezdtem...ja,és tudjátok hogy kezdődik az emailcímem?WW.2kincs@ -
lachun #7641 Na anagy szenzácio nekem maradt EZT nem felejtem ell soha!!!!
-
#7640 nekem volt idom 30 percet utaztam:}}} -
#7639 Mivan a Gyalogos Urak nem értek rá fényképezgetni? :) -
lachun #7638 Ah de gyönyörű szép!!!! -
#7637 -
lachun #7636 -
#7635 Nade megsüketülni sem akarok! :) Meg az se jó, ha a beszédtől nem hallom az ellenséget. :) -
lachun #7634 Avval eggyüt hogy nem tudtunk feljönni ütös kis gárda jöt létre szerintem és kellene az ütö képes légi fedezet ami alakul ahogy elnézem:)))
Ja és idegenek opeljére ne száljunk fel ha 2xer be rak az et elé a város sarkában:)))) -
lachun #7633 Magilla nehari de a tsen lehet hangeröt állitani igaz beszarsz oilyan hangosra kell rakni:DDDDD -
#7632 Tényleg jó volt a hadjárat, csak kar, hogy nem sikerült elérni a célt. :(
Azért meg kell mondjam, hogy igencsak belefutottunk a csőbe az első körben! Eleve rosszul indult, mivel nem lettek meg a depók. Az opel nem jött fel velünk a hegyre. Abban a pillanatban, ahogy elindultunk lefelé a tankokkal, rögtön megjelentek az ellenség bombázói, mielőtt elértem volna valami fedezéket nyújtó lombozatú fáig, kirobbantották a motoromat, és úgy álltam meg, hogy a házaktól nem láttam a hidat, Mozambotól pedig a túlsó partot...
Ekkor kellett volna jönni velünk a gyalogosainknak is. De nem emlékszem rá, hogy ott lettek volna. Egy ideig lövöldöztük a depót, de hát sok értelme nem volt, ha senki nem próbálta meg elfoglalni. Aztán jól megsappoltak minket, és kész...
A második kör már jobban sikerült. Főleg, hogy kb. egy órát töltöttünk azzal, hogy tankot hozzunk magunknak (majdnem egyenesen a gyárból ). Aztán miután átmentünk a hidon, jöttek az újabb bonyodalmak. Először is mivel menet közben nem hallom a ts-t, nem tudtam, merre akarunk menni :) Másodszor (és ez a nagyobb baj) nem jött be az, hogy figyelem Mozambot és vele mozgok, mert amiatt a $%#^$@#^ 64 limit miatt pont Őt és Hupit nem láttam! Valahogy azért kihúztam egy ideig ott. Legalább pár tankkal kevesebbük lett. :)
A többit majd ts-en elmondom. -
lachun #7631 !S isteni volt és nagyok kösz mindenkinek ki tettünk magunkért !!! Én igazán meg probáltam a gyalogosokat jó helyen le rakni ,de sajna ezek minden kül bokorban ott voltak:)))) -
#7630 hadjárat:
-
#7629 Ja köszönet mindenkinek a hadjaratert, en elveztem, ennyit meg nem mentem tankkal:n jo lenne ha gyakrabban lenne ilyen -
#7628 Kincsed: lehet ez az oldal választás ilyen freudi volt nem?:}}} de ugyi vagy gratula és hajrá -
Hupi #7627 -
manohun #7626 Bazza ha kell segítség gyere fel TSre és minden kérdésedre válaszolunk
A csapatjátékhoz úgy is kell a TS szóval az a legjobb hely a kiképzésre is. -
#7625 -
#7624 Ja,az első WWII magyar lány!!!Bocs -
#7623 Addig leírom a ma történteket.Szóval,lebutítottam Lacussal a gépemeet.És nagy izgalommal vártam,hogy bejutok-e a játékba.És mikor megláttam a patkányt...hát,sosem örültem még igy ennek az állatnak.
És végre bejutottam.A gyakorló lőtéren 500 m-ről is eltaláltam a figurákat.Aztén jött az éles.Na,nagyon boldog voltam,hogy végre bejutottam,és ott vagyok,ahová régóta vágytam.És mondja Lacus,hogy irjak a közös chetbe.Hát igen,irtam isSZIASZTOK!ITT VAN AZ ELSŐ WWII LÁNYErre Lacus mondja,mért nem írok már.Mondom,hát irtam.És akkor döbbentünk rá:ÉN A FRANCIÁK CSAPATÁBAN KÖTÖTTEM KI.Ezért le is tiltott 1-2 órára.Hát ugy röhögtünk,hogy csak na.
Ennyi a rövid történet.Értitek,egyszer végre bejutok,és a másik oldalra állok.... -
#7622 Sajnálom,hogy nem játszhattam veletek tovább, de ledobott megint a net.Nem akartam vissza menni,mert nem akartalak zavarni titeket...de legközelebb már kicsit tapasztaltabban állok elétek igérem. -
#7621 AZ JÓHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THENK JÚ FOR KORPORÉSÖN!!!!!!! -
#7620 úgy jöhetsz, csak nem leszel papíron is tag -
#7619 Nah jól állunk! Legalább azt mondja meg valaki, hogy akkor sem játszhatok a magyar Hunyadiak oldalán, ha nem fizetek elő a játékra? Nem muszáj, hogy csaoattag legyek, de legalább mint "szövetséges" szeretnék velük játszani! -
#7618 bocs de most megyünk várost foglalni -
#7617 már 27-en vagyunk -
#7616 És magyarokkal hadjáratban? -
#7615 amíg van freetrial játszhatsz ingyen -
#7614 óhhh...Akkor sosem lehetek tag :(((((((((((((
És akkor hogyan játszhatok?