• Random_
    ha teljesíted a küldetésben foglaltakat
    ott le van írva az indulási hely a célállomás és a feladat

ha defense van akkor védened kell a térképen nyíllal jelölt részt (2 nyíl van az egyik az ahonnan a küldetés indul a másik a cél lehet, hogy a kettő ugyan az)

legalább 10 percig életben kell lenned a küldetésben és kilépni a küldetésből csak a célterületnél szabad kilépéssel

ha meghalsz bukik a küldi és nem lépsz rangot

eleinte egyszerűbb küldetést érdemes csinálni pl point vagy area defense ahol 10 percig védenet kell a területet ha ekkor ölsz az még plusz előny 10 perc után kilépsz és akkor kapsz pontot így léphetsz egy idő után rangot

point vagy area attack esetén a start helyről kell támadni a célt és akkor sikeres a küldi ha 10 percig benne vagy a célnél lépsz ki és megsebesítesz valakit vagy valamit (jármű, ember, épület)

A point attack/deffense esetén egy konkrét épületet kell védeni az area esetén egy nagyobb részt.

Én első időkben még csak védekeztem és figyeltem mit hogy csinálnak a nagyok persze magyarokkal csapatban sokkal jobban megy.

A rank gombnál tudod megnézni mennyi százalékban teljesítettél küldiket a köv rangig. Ha eléri a 100-at akkor előléptetnek. :D

Magasabb rangnál tudsz új fegyvereket használni küdetéseket indítani távcsövet kapsz stb.