19663
  • magillagorilla
    Na, mostmar ok. Tenyleg csak par percig nem ment.
    Viszont! A hurrinak milyen gepagyuja van, hogy ketszer ramrepult es lerobbantotta a PzIIIF tornyat??? Ilyen aljassagot meg senki nem kovetett el ellenem!
    Mondjuk az is igaz, hogy en meg kilottem 2 A13-at ket lovessel, ilyen aljassagot meg nem kovettem el senki ellen! Na, mindegy...
  • lachun
    jaj bocs Random ez Epernek ment:D
  • lachun
    az biztos nem ugra-bugra játék Manoékkal volt hogy fél orát gubbasztottunk egy töltés aljában mire meg indulhatott a gyalogság,addig a hatalmas légi csatákat meg tüzérségi csatákat élveztük:)
  • Random_
    Az egész kulcsa az életben maradás. Inkább lapulj és kússz minden méteren mint bekapj egy lövést több kilóméter séta után.

Bokortól bokorig rohansz susnyásokból mindig körbenézel merre van enemy vagy merre haladt tovább és kész.

A rifle nagyon jó fegyver szeretem használni. Később meg ott az smg, lmg, puskagránát, sapper.
  • Random_
    ha teljesíted a küldetésben foglaltakat
    ott le van írva az indulási hely a célállomás és a feladat

ha defense van akkor védened kell a térképen nyíllal jelölt részt (2 nyíl van az egyik az ahonnan a küldetés indul a másik a cél lehet, hogy a kettő ugyan az)

legalább 10 percig életben kell lenned a küldetésben és kilépni a küldetésből csak a célterületnél szabad kilépéssel

ha meghalsz bukik a küldi és nem lépsz rangot

eleinte egyszerűbb küldetést érdemes csinálni pl point vagy area defense ahol 10 percig védenet kell a területet ha ekkor ölsz az még plusz előny 10 perc után kilépsz és akkor kapsz pontot így léphetsz egy idő után rangot

point vagy area attack esetén a start helyről kell támadni a célt és akkor sikeres a küldi ha 10 percig benne vagy a célnél lépsz ki és megsebesítesz valakit vagy valamit (jármű, ember, épület)

A point attack/deffense esetén egy konkrét épületet kell védeni az area esetén egy nagyobb részt.

Én első időkben még csak védekeztem és figyeltem mit hogy csinálnak a nagyok persze magyarokkal csapatban sokkal jobban megy.

A rank gombnál tudod megnézni mennyi százalékban teljesítettél küldiket a köv rangig. Ha eléri a 100-at akkor előléptetnek. :D

Magasabb rangnál tudsz új fegyvereket használni küdetéseket indítani távcsövet kapsz stb.
  • Punker
    ha 10 percet túlélsz és visszatérsz 1 bázisra akkor kapsz pontot 100 pontonként vannak a rangok
  • Eper
    és mikor kapok rangot? :))pár megölt ellenség után?vagy ha egy város elfoglalásának részese voltam?
  • Punker
    persze ha meg van a rangod hozzá :)
  • Eper
    Távcsőt is lehet szerezni valahogy?
  • manohun
    most volt egy kis leállás néhány perc és menni fog
  • Hupi
    Szarakodik a honlap.
  • Eper
    Nálam megy
  • magillagorilla
    Igen, az csak offlineban van.
    Más: nem megy a szerver???
  • Eper
    Csak azt nem értem hogy amikor tankkal megyek,nem tudok külső nézetre váltani,peddig amikor offlineban gyakoroltam,akkor lehetett,le van tiltva?
  • Eper
    Az a gagyi fx5200-es sajnos :(
  • Eper
    Úristen,sikerült!!!Lelöttem egy embert puskával!!!!
  • lachun
    Figyú nem egyszerű a fos szinű ruhásokat meg találni de ha meg izleled a vérüket akkor azt meg látod mindig kergetni fogod!!!Amugy milyen video karid van????
  • Eper
    Na,hát én is elkezdtem tegnap játszani,reggel 3-ig toltam,nem sok sikerrel,kb 30* meghaltam és semmit sem tudtam kinyirni.Egyszerűen ellenfelet sem látok :)ill látok,de az csak repűlő volt.. :)
    na mind1 majd belejövök..jól jönne egy távcső azért...
  • Kit--Kat
    Ja meg Matildát is rég kerülgettetm
  • kincsed
    Csak tudnám,hogy melyik a jó közüle
  • kincsed
    Jó reggelt!!!
    Nem vagyok én ám szégyenlős:)
  • lachun
    !S Suni.régen toláattál a franciáknak opelell
  • lachun
    !S Jóreggelt:))
  • lachun
    Lacus (178-059-555)
  • Punker
    ennyi ember elött? :)
    nem tom mit keresel de ha a fönt lévő gombok között rányomsz a letöltésekre ot találsz sokmindent
  • Kit--Kat
    Vitéz, Lacus plíz majd adjátok meg a ICQ számotokat, mert a winchesterem elszállt....
  • Kit--Kat
    HE??
  • magillagorilla
    Kiprobaltam, es kb. 5 perc utan kuldtek a mailt.
  • kincsed
    Beraknád légyszi nekem????
    Juj,ez hülyen hangzott!!!
    Köszike
  • kincsed
    szia Joxy!Hagytam emailt!!!
  • lachun
    Ésa mockok a tetöröl fognal lőni
  • 0Fritz0
  • lachun
    !S üdv Joxy !!!
  • Joxy
    Le vonták az e havi pénzt, és csak 2633Ft volt!!!
    De jó, hogy gyengül a dollár
  • Punker
    kit fizettél le?: )
  • Hupi
    41-EDIK VAGYOK A TOP OPEL RANGLISTÁN!!! JUHÚÚ!!!
  • Punker
    ok
  • lachun
    Vagyok !!!
  • Punker
    itt SG-n a letöltések között akad pár.
  • kincsed
    Bolond lukból bolond szél fúúúúúúúúú