• Shad01
    Tegnap este kicsit besokalltam.
    Marche-t próbáltuk megvédeni. A franciák legalább 10 tankkal támadták. Gondoltam, legalább könnyen találok célpontot a Stukámnak. Érdeklődök a védőktől van-e ellenséges vadász. A válasz nemleges volt. 2500 m-ről kezdtem a zuhanóbombázást azt a területet célozva, ahonnan a legtöbb tankot jelentették. Persze semmit sem láttam ott és sikerült a magasságomat is elveszíteni. Tettem egy kört a város felett és megláttam egy Chart. Ráfordultam, erre egy Spit nekiáll hátulról lőni. Vadászgéppel a hátsómban nem tudtam normálisan célozni, a 250kg-os bomba a Char elé esett, a többi mögé. Nagy nehezen haza tudtam vinni a gépet. Az eredmény 4 tank és 2 gyalogos megsebzése, kill nincs.
    2. forduló: Zuhanóbombázás, már megint nem találok célt. Legalább 20 kört tettem alacsonyan a város fölött, de saját egységen kívül semmit sem láttam. Egyszer csak felbukkan egy francia gyalogos, vércseként vetem rá magam, 2 bombát kap. Utána tévedésből a többi bombát egy bombatölcsérre dobtam. 1 percel később koccantam egy Havoc-kal, nem haltam meg, de a függőleges tengelyem körül megpörgetett. Ha lett volna magasságom kihozhattam volna a gépet a foregásból és túlélhettem volna. Az eredmény 1 gyalogos kill és megint 5 sebzés.
    Elég hülyén van megoldva a 64-es limit. Az jó, hogy a Stukával látom az ellenséges vadászokat, de az nagyon rossz, hogy a célpontjaimat, a földi egységeket egyáltalán nem látom. így teljesen haszálhatatlan a Stuka.