19663
  • Punkerwork
    ha szereted az öngyilkos küldetéseket jelentkezz nálam gyalogos kiképzésre :)
  • Punkerwork
    de a Stuka szebb :)
  • Hupi
    Elég ha ismered és elfogagadod a Hunyadi Páncélos Ezred szabályzatát, és átestél az alapkiképzésen. :)
  • Hupi
    Íme a szövetséges CSODAFEGYVER, amit nem véletlenűl neveznek a németek csak egyszerűen F-15-ösnek:

DB-7/Havoc:

• pedrohsi
    no, én is előfizettem, szal ha monden igaz, legalább 1 hónapig szerencsétlenkedek majd a környéken:)
    hmm, kinek kell benyalnom csontig a tagságért?
  • Hupi
    Enemy aircraft near Mönchen G.

Na mondom elkapom. Amikor beléptem és beindítottam a motort (!) már a város felett volt egy DB-7 és éppen a zuhanóbombázást követően húzta fel a gépét a reptér közelében. Felhúzta jó magasra kb. 1000-1500m-re. Az Emilből ami a kipufogócsöveken ki fért toltam neki max rmp + wep. A távolság nem csökkent sőt még mintha növekedne, végig látóhatár közelében üldöztem. Közben felemelkedtünk 2500m-re, na itt visszintes repülésben majd enyhe 100-200 m-es süllyedést követően kihoztam a gépből a max speedet 470 km/h műszer szerinti sebességet, ami ebben a magasságban kb 550 km/h valós sebességnek felel meg. Tehát csúcssebességgel végre nagy nehezen utólértem a már a frontvonal körzetében, csak sajnos ezzel a joy-al és beállításokkal képtelenség finoman célozni szóval néhány 20-ast bekapott aztán elmenekült.
    Na és a lényeg: 45%-osan sérült Mönchen G.-i gyár ezt követően 90%-os sérült lett. LOL
    Nem csoda hogy mindíg le vannak bombázva a gyáraink.
  • Punkerwork
    :)))))))
  • Toko
    S! Most tudtam meg hogy a luxushajok kabinjaban van internet, raadasul korlatlan. Szoval most gozerovel elkeztem intezni a hajot. Qrvara hianyzik a jatek, szoval ne feledkezzetek meg rolam, fogunk mi meg egyutt gyakni! :))
  • Punkerwork
    :)
  • Random_
    Azért ott is dupláztál! :D

Vannak emberek akik nem olvasnak vissza.
  • Punkerwork
    vannak lusta emberek akik csak ezt nézik meg.....
  • Random_
    Ezeket a képeket két fórumba is nézegethetem, de csodás. Bár inkább át kellene mindenkit irányítani a modell fórumba.

Amúgy ma voltam a bankban. Ezt a Fotex kártyát nem kell aktiválni? Ott egy srác feltette a kérdést és nem tudtak rá válaszolni.
  • Hamlet
    Te az axelero-nál dolgozol és megbíztak a szélessávú internet népszerűsítésével? :)
  • Punkerwork
    na akkor az izelítő után irány a keleti front :)
  • Punkerwork
  • Punkerwork
  • Punkerwork
  • Punkerwork
  • Punkerwork
  • Punkerwork
  • Punkerwork
  • Hupi
    P38?? az is valami? Elbújhat a Spitfire MkV mellett, és akkor a IX-esről még nem is beszéltünk. Szóval ez A jó hír :)))

PzIVG Hát remek hogy a 80+30 mm-es páncélt kapjuk, csak az elfelejtetted hozzátenni hogy a torony mindössze 50 mm-es páncélvastagsággal rendelkezik. Szóval lesz ám anyázás bőven mert ezt még egy mezei Stuart,A13,47mm ATG is átviszi.
    Na ez a rossz hír. :(((

Szóval én inkább várom a StugIIIG-t. :)))
  • Joxy
    Pár makett:
    Hunyadisok reggelije
    Tigris koktél: Vodka, víz, tigris és egy kis jég
    Afrika, Lacusnak
  • LtVitez
    szépjóreggelt. álcázófesték? nyammm... :)) de várjunk csak... pz4g csak a keleti fronton teljesített szogálatot..
  • Punker

1943-at írunk. A keleti fronton az orosz csapatok hatalmas ellenoffenzívára készülnek, hogy a német állásokat áttörve meginduljanak Berlin felé. Az első vonalban szolgálatot teljesítő, feladatát remekül végző, ám a háborút és még inkább a nácikat gyűlölő Steiner őrmester és harcedzett csapata is készül a visszafordíthatatlanra: az elsöprő orosz támadásra.

Váratlanul új felettest kap a hithű náci és csak az előléptetésért taposó Kranksi százados személyében, aki aztán a hőn áhított, dicsőséget hozó Vaskereszt megszerzése érdekében bármibe képes belevinni a katonáit. A harcok során Steiner és társai végül elszakadnak a fő német erőktől és mélyen a front, az ellenséges vonalak mögött találják magukat. Tudják, hogy egy esélyük van a túlélésre: trükkökkel, csellel át kell törniük az övéikhez, ám ha még sikerül is a lehetetlennek tűnő akció, akkor is szembe kell majd nézniük legnagyobb ellenségükkel, a saját felettesükkel…

• Punker
    Megrendeltem DVD-n a Vaskeresztet DC-ről 1 év alatt se jön le :(
  • Shad01
    Tegnap este kicsit besokalltam.
    Marche-t próbáltuk megvédeni. A franciák legalább 10 tankkal támadták. Gondoltam, legalább könnyen találok célpontot a Stukámnak. Érdeklődök a védőktől van-e ellenséges vadász. A válasz nemleges volt. 2500 m-ről kezdtem a zuhanóbombázást azt a területet célozva, ahonnan a legtöbb tankot jelentették. Persze semmit sem láttam ott és sikerült a magasságomat is elveszíteni. Tettem egy kört a város felett és megláttam egy Chart. Ráfordultam, erre egy Spit nekiáll hátulról lőni. Vadászgéppel a hátsómban nem tudtam normálisan célozni, a 250kg-os bomba a Char elé esett, a többi mögé. Nagy nehezen haza tudtam vinni a gépet. Az eredmény 4 tank és 2 gyalogos megsebzése, kill nincs.
    2. forduló: Zuhanóbombázás, már megint nem találok célt. Legalább 20 kört tettem alacsonyan a város fölött, de saját egységen kívül semmit sem láttam. Egyszer csak felbukkan egy francia gyalogos, vércseként vetem rá magam, 2 bombát kap. Utána tévedésből a többi bombát egy bombatölcsérre dobtam. 1 percel később koccantam egy Havoc-kal, nem haltam meg, de a függőleges tengelyem körül megpörgetett. Ha lett volna magasságom kihozhattam volna a gépet a foregásból és túlélhettem volna. Az eredmény 1 gyalogos kill és megint 5 sebzés.
    Elég hülyén van megoldva a 64-es limit. Az jó, hogy a Stukával látom az ellenséges vadászokat, de az nagyon rossz, hogy a célpontjaimat, a földi egységeket egyáltalán nem látom. így teljesen haszálhatatlan a Stuka.
  • manohun
    Reggelt mindenkinek van egy jó és egy kevésbé jó hírem.

A rosszabb az hogy a franciák a P38F-et kapják szóval a repülőseinknek nem leszz künnyű dolga

A jó hogy mi a P4G-ből a 50+30 mmes pálcélzatú, álcázó szinezésűt kapjuk :)))
  • kincsed
    Nagyon köszönöm!Szükségem is van rátok.Bár nem játszhatom veletek WWII-t,de mindig veletek vagyok.Jaj,ma tele vagyok érzelmekkel.de hiába,előjön a női mivoltom.
  • Hupi
    Kitartás bajtársak, most beszélek a Führerrel hamarosan küldi az új CSODAFEGYVEREKET!!!

• Random_
    És ez fordítva is igaz! Ránk is számíthatsz bármikor!
  • kincsed
    MA azt mondtam valakinek,mert elfelejtettem valamit,HOGY SAJNA A MEMORIÁM,MINT RANDOM GEFORCE4-ES KÁRTYÁJÁÉ....persze a másik meg nem tudta,mi bajom van.
    De tudjátok,hogy én mindenben mellettetek állok,legyen az bármilyen lelki teher,vagy gyász,öröm...LELKISZENNYES SZIVESEN VAGYOK BÁRKINEK
  • kincsed
    Gyere,nézzük együtt a TV-t.
    Egyébkánt szép jó reggelt!!!
  • Random_
    Köszönöm a támogatást mély gyászomban különösen neked Kincsed!
    Úgy döntöttem a fizetésemből beújítok egy Radeon 9600XT képében. Már megrendeltem és 13-án kapom meg. Addig marad a TV nézés esténként.
  • Hupi
    Sajnos már nem.
  • pedrohsi
    A spec ajánlat már nem él (a 3 hónapos)?
  • lachun
    Ugy néz ki inen kell forditanunk meint:)
  • kincsed
    köszike édesem
  • Punkerwork
    megyek haza lepuffantok pár franciát
  • lachun
    Kicsikém szedd az antibiotikumokat azt jobban leszel.Ápropo tudtátok a memoriához csatlakozva ,egy akvárium hal 3 másod percig emlékszik utána uj helyen van:)