19663
-
#6133 ha szereted az öngyilkos küldetéseket jelentkezz nálam gyalogos kiképzésre :) -
#6132 de a Stuka szebb :) -
Hupi #6131 Elég ha ismered és elfogagadod a Hunyadi Páncélos Ezred szabályzatát, és átestél az alapkiképzésen. :) -
Hupi #6130 Íme a szövetséges CSODAFEGYVER, amit nem véletlenűl neveznek a németek csak egyszerűen F-15-ösnek:
DB-7/Havoc:
-
pedrohsi #6129 no, én is előfizettem, szal ha monden igaz, legalább 1 hónapig szerencsétlenkedek majd a környéken:)
hmm, kinek kell benyalnom csontig a tagságért? -
Hupi #6128 Enemy aircraft near Mönchen G.
Na mondom elkapom. Amikor beléptem és beindítottam a motort (!) már a város felett volt egy DB-7 és éppen a zuhanóbombázást követően húzta fel a gépét a reptér közelében. Felhúzta jó magasra kb. 1000-1500m-re. Az Emilből ami a kipufogócsöveken ki fért toltam neki max rmp + wep. A távolság nem csökkent sőt még mintha növekedne, végig látóhatár közelében üldöztem. Közben felemelkedtünk 2500m-re, na itt visszintes repülésben majd enyhe 100-200 m-es süllyedést követően kihoztam a gépből a max speedet 470 km/h műszer szerinti sebességet, ami ebben a magasságban kb 550 km/h valós sebességnek felel meg. Tehát csúcssebességgel végre nagy nehezen utólértem a már a frontvonal körzetében, csak sajnos ezzel a joy-al és beállításokkal képtelenség finoman célozni szóval néhány 20-ast bekapott aztán elmenekült.
Na és a lényeg: 45%-osan sérült Mönchen G.-i gyár ezt követően 90%-os sérült lett. LOL
Nem csoda hogy mindíg le vannak bombázva a gyáraink. -
#6127 :))))))) -
Toko #6126 S! Most tudtam meg hogy a luxushajok kabinjaban van internet, raadasul korlatlan. Szoval most gozerovel elkeztem intezni a hajot. Qrvara hianyzik a jatek, szoval ne feledkezzetek meg rolam, fogunk mi meg egyutt gyakni! :))
-
#6125 :) -
#6124 Azért ott is dupláztál! :D
Vannak emberek akik nem olvasnak vissza. -
#6123 vannak lusta emberek akik csak ezt nézik meg..... -
#6122 Ezeket a képeket két fórumba is nézegethetem, de csodás. Bár inkább át kellene mindenkit irányítani a modell fórumba.
Amúgy ma voltam a bankban. Ezt a Fotex kártyát nem kell aktiválni? Ott egy srác feltette a kérdést és nem tudtak rá válaszolni. -
Hamlet #6121 Te az axelero-nál dolgozol és megbíztak a szélessávú internet népszerűsítésével? :) -
#6120 na akkor az izelítő után irány a keleti front :) -
#6119 -
#6118 -
#6117 -
#6116 -
#6115 -
#6114 -
#6113 -
Hupi #6112 P38?? az is valami? Elbújhat a Spitfire MkV mellett, és akkor a IX-esről még nem is beszéltünk. Szóval ez A jó hír :)))
PzIVG Hát remek hogy a 80+30 mm-es páncélt kapjuk, csak az elfelejtetted hozzátenni hogy a torony mindössze 50 mm-es páncélvastagsággal rendelkezik. Szóval lesz ám anyázás bőven mert ezt még egy mezei Stuart,A13,47mm ATG is átviszi.
Na ez a rossz hír. :(((
Szóval én inkább várom a StugIIIG-t. :))) -
#6111 Pár makett:
Hunyadisok reggelije
Tigris koktél: Vodka, víz, tigris és egy kis jég
Afrika, Lacusnak -
LtVitez #6110 szépjóreggelt. álcázófesték? nyammm... :)) de várjunk csak... pz4g csak a keleti fronton teljesített szogálatot.. -
1943-at írunk. A keleti fronton az orosz csapatok hatalmas ellenoffenzívára készülnek, hogy a német állásokat áttörve meginduljanak Berlin felé. Az első vonalban szolgálatot teljesítő, feladatát remekül végző, ám a háborút és még inkább a nácikat gyűlölő Steiner őrmester és harcedzett csapata is készül a visszafordíthatatlanra: az elsöprő orosz támadásra.
Váratlanul új felettest kap a hithű náci és csak az előléptetésért taposó Kranksi százados személyében, aki aztán a hőn áhított, dicsőséget hozó Vaskereszt megszerzése érdekében bármibe képes belevinni a katonáit. A harcok során Steiner és társai végül elszakadnak a fő német erőktől és mélyen a front, az ellenséges vonalak mögött találják magukat. Tudják, hogy egy esélyük van a túlélésre: trükkökkel, csellel át kell törniük az övéikhez, ám ha még sikerül is a lehetetlennek tűnő akció, akkor is szembe kell majd nézniük legnagyobb ellenségükkel, a saját felettesükkel…
-
#6108 Megrendeltem DVD-n a Vaskeresztet DC-ről 1 év alatt se jön le :( -
Shad01 #6107 Tegnap este kicsit besokalltam.
Marche-t próbáltuk megvédeni. A franciák legalább 10 tankkal támadták. Gondoltam, legalább könnyen találok célpontot a Stukámnak. Érdeklődök a védőktől van-e ellenséges vadász. A válasz nemleges volt. 2500 m-ről kezdtem a zuhanóbombázást azt a területet célozva, ahonnan a legtöbb tankot jelentették. Persze semmit sem láttam ott és sikerült a magasságomat is elveszíteni. Tettem egy kört a város felett és megláttam egy Chart. Ráfordultam, erre egy Spit nekiáll hátulról lőni. Vadászgéppel a hátsómban nem tudtam normálisan célozni, a 250kg-os bomba a Char elé esett, a többi mögé. Nagy nehezen haza tudtam vinni a gépet. Az eredmény 4 tank és 2 gyalogos megsebzése, kill nincs.
2. forduló: Zuhanóbombázás, már megint nem találok célt. Legalább 20 kört tettem alacsonyan a város fölött, de saját egységen kívül semmit sem láttam. Egyszer csak felbukkan egy francia gyalogos, vércseként vetem rá magam, 2 bombát kap. Utána tévedésből a többi bombát egy bombatölcsérre dobtam. 1 percel később koccantam egy Havoc-kal, nem haltam meg, de a függőleges tengelyem körül megpörgetett. Ha lett volna magasságom kihozhattam volna a gépet a foregásból és túlélhettem volna. Az eredmény 1 gyalogos kill és megint 5 sebzés.
Elég hülyén van megoldva a 64-es limit. Az jó, hogy a Stukával látom az ellenséges vadászokat, de az nagyon rossz, hogy a célpontjaimat, a földi egységeket egyáltalán nem látom. így teljesen haszálhatatlan a Stuka. -
manohun #6106 Reggelt mindenkinek van egy jó és egy kevésbé jó hírem.
A rosszabb az hogy a franciák a P38F-et kapják szóval a repülőseinknek nem leszz künnyű dolga
A jó hogy mi a P4G-ből a 50+30 mmes pálcélzatú, álcázó szinezésűt kapjuk :))) -
#6105 Nagyon köszönöm!Szükségem is van rátok.Bár nem játszhatom veletek WWII-t,de mindig veletek vagyok.Jaj,ma tele vagyok érzelmekkel.de hiába,előjön a női mivoltom. -
Hupi #6104 Kitartás bajtársak, most beszélek a Führerrel hamarosan küldi az új CSODAFEGYVEREKET!!!
-
#6103 És ez fordítva is igaz! Ránk is számíthatsz bármikor! -
#6102 MA azt mondtam valakinek,mert elfelejtettem valamit,HOGY SAJNA A MEMORIÁM,MINT RANDOM GEFORCE4-ES KÁRTYÁJÁÉ....persze a másik meg nem tudta,mi bajom van.
De tudjátok,hogy én mindenben mellettetek állok,legyen az bármilyen lelki teher,vagy gyász,öröm...LELKISZENNYES SZIVESEN VAGYOK BÁRKINEK
-
#6101 Gyere,nézzük együtt a TV-t.
Egyébkánt szép jó reggelt!!! -
#6100 Köszönöm a támogatást mély gyászomban különösen neked Kincsed!
Úgy döntöttem a fizetésemből beújítok egy Radeon 9600XT képében. Már megrendeltem és 13-án kapom meg. Addig marad a TV nézés esténként. -
Hupi #6099 Sajnos már nem. -
pedrohsi #6098 A spec ajánlat már nem él (a 3 hónapos)? -
lachun #6097 Ugy néz ki inen kell forditanunk meint:) -
#6096 köszike édesem
-
#6095 megyek haza lepuffantok pár franciát -
lachun #6094 Kicsikém szedd az antibiotikumokat azt jobban leszel.Ápropo tudtátok a memoriához csatlakozva ,egy akvárium hal 3 másod percig emlékszik utána uj helyen van:)