• Random_
    Jó reggelt!
    Hosszú betegeskedés után elhunyt a GeForce4 -es kártyám tegnap. Az első tüneteket már hónapokkal ezelött észleltem rendellenes fagyások keretében az állapota szerdán romlott.
    Szerdától kezdve csak elvétve volt működőképes a videókártyám, de a memóriája folyamatosan romlott. Próbáltam életmentő műtétet elvégezni a kártyán és ventilátort cseréltem rajta, de már késő volt. Végül a szervátültetés jött. A donor egy GeForce2 volt. Sajnos a rendszer nem volt életképes és újraélesztés közben elhunyt a gépem.
    Jelenleg videókártya nélkül vagyok és várnom kell a fizetésre, hogy vásároljak egy új kártyát.

Felhívom a figyelmét minden másfél éves Geforce4 4200 tulajdonosnak, hogy figyeljék a kártya viselkedését mert sajnos nem egyedi eset az enyém. Haverom hasolnó kártyája egy hónapja adta meg magát szinte azonos korú volt a két kátya mondhatni percre pontosan egyfomán haltak meg. Természetesen az első tünet a ventilátorok kimúlása volt ami szintén azonos időpontban történt pontosan fél éve.

A kártyám Abit Siluo volt.