19663
  • lachun
    !S jo estétt!!!
  • CarajoEsp
    Nah elküldtem mano a pénzt. Remélem megkapod az SMS-t és minden király lessz.
  • Hamlet
    Most meg nagyon legyaknak minket. Biztos jó a csigaszezon.
  • kincsed
    bye-bye
  • Punkerwork
    cső
  • manohun
    Na elindultam haza! Néhány nap múlva leszek.
    Csá
  • Punkerwork
    az 1 éve volt majdnem :)
  • kincsed
    természetesen,Imádlak Hupi,de ezt mindek is hangoztatom,ugyis tudod:))
  • Hupi
    Régen már akkor is újjongtunk ha fel tudtunk robbantani egy FB-t. :)))
  • Punkerwork
    ehhez még kevesen vagyunk, mondjuk foglaltam el én is 2 depót gond nélkül egymásután rögtön csak aztán a 3.-nál hátbalőttek
  • Hypo #6083
    Hu jol hangzik. Sorry srácok hogy a hetvegen nem mentem, de sajnos levelet kaptam a keleti frontról a Századomtól hogy szükségük van rám, igy hetvegen napi 15 bevetésen vettem részt több kevesebb sikerrel.
  • Shad01
    Az ideális lerohanásos városfoglalás 4 depó és 1 AB esetén:

Depók elfoglalása
    2 Opel 8 SMG-vel elindul depót foglalni. Minden depóra 2 SMG jut, az elfoglalás után ott maradnak védeni a zászlót. A 2 Opel azért kell, hogy gyorsabban szét lehessen osztani a gyalogosokat.
    A foglalást csak a megbeszélt jelre szabad elkezdeni, így a szövetségesek egyszerre vesztik el a depókat és már csak az AB-be tudnak bejönni.
    Az Opelesek a gyalogosok lerakása után egyből kilépnek, és 232-esekkel gyorsan visszajönnek a városba.

AB elfoglalása
    A csapat második felének az AB-t kell elfoglalni. Az AB 2 sarkán felállított 4 LMG-vel elérhető, hogy az AB-ről egyeteln egy gyalogos se tudjon kijutni. A többieknek a garázst és a barakkokat kell tűz alatt tartani. 2 SMG a bunkert biztosítja.
    A Char vagy a Matilda leküzdéséhez feltétlenül szükség van egy 88-asra, vagy Stugokra és Pz4-esekre. Az ellenséges ágyúkat a garázs felső szintjén helyet foglaló SMG-sek könnyedén megsemmisíthetik.
    A többi tank a barakkokat kell, hogy figyelje, valamint a saját tankokat kell a Sapperektől megóvniuk.

Ha minden jól megy 30 perc alatt miénk lehet a város.
    Összesen kb 30 emberre van szükség:

2 Opel
    8 SMG

4 LMG
    4 SMG
    1 flak36
    1 vontató
    2 Stug vagy Pz4
    4 egyéb tank
    4 gyalogos
  • LtVitez
    köszi!
  • Hupi
    Két kitétel van, az egyik hogy a depoval szomszédos városnak sajátnak kell lennie ill. a hozzá tartozó FB-t birtokolnunk kell.
    Természetesen misszióba lépés előtt tájékozódni kell a térképen a spawnolható depok ill. egyáltalán a depok elhelyezkedését illetően.

Van légi felderítési térkép is az is nagyon sokat segít.

a 91-esek légi felderítési képei
  • LtVitez
    na most hogy így faszán szétoffoltam a fórumot elhúzok ebédelni és jövök irtani az "untermenscheket" :))
  • LtVitez
    Egy kérdés százados bajtárs!
    Honnan tudom én azt h melyik foglalható depó,és melyik nem?
  • LtVitez
    mondjuk ez hála égnek inno 3d-s... de ez is van már egy éves,kicsit több
  • LtVitez
    uristen csak 4200-es Titánium???????
    olyan van nekemis!
  • LtVitez
    jóóóóreggelt,most ébredtem. merre jártok? :)
  • Shad01
    Annyit tennék hozzá Hupi remek leírásához, hogy a lerohanásos technika alkalmazásakor az AB könnyű elfoglalása érdekében jó ha 2-3 SMG-s belopózik a bunkerbe is. Ott szépen kivárhatják, míg megjelenik a rádió.
  • Hupi
    Mármint a GeForce 4-esnek, hiszen másról nem lehet szó.
  • Hupi
    Röhej, de egyedül lehet a legjobban depot foglalni. Ugyanis az a legkevésbé feltünő, elaltatja a védőket: Áhh nincs itt senki már negyed órája figyelek és nem történik semmi. Erre ki fog lépni vagy elmegy kávézni :)

Depot többféleképpen lehet foglalni:
    1. amit az alant (felent) leírtam
    2. izomból: ez nagyon nehéz és sok embert igényel. A lényeg hogy páncélosokkal és sok gyalogossal lerohanjuk a kívánt depot és kempeljük hogy moccannni sem tudjanak. Ha be van védve a város általában nem működik.
    3. Lerohanás: A lényeg hogy olyan várost kell megtámadni amit még előtünk senki más, tehát nincs gyalogos ill. tank ikon kint. Ilyenkor gyakorlatilag nincs védelem, és a riasztást követően is idő kell míg (kellő számban) belépnek védeni a depokat (missiont generál, belép, legyalogol a depohoz stb.) Ez a reakcióidő változó, napszaktól és hadjárattól függően 1-5 perc. A holt időt ki lehet használni a foglaláshoz.
    4. Multi Cap: ua mint a 3. csak minden depohoz desszantolunk egy-két embert foglalni. Így néhány perc alatt akár 3-4 depot is el lehet foglalni. A siker az ellenfél reakcióidején múlik, minél nagyobb annál jobb az esély a foglalásra.

Sikeres város elfoglalás alapfeltételei:
    - túlerő
    - szervezettség
    - gyalogos és(!) páncélos fegyvernem (lehetőleg kötelék) megléte a városban (egyik utalva van a másikra, és fordítva is igaz)
    - légifölény (elhagyható ha nincs számottevő ellenséges légierő, de ez ritkán fordúl elő)
  • kincsed
    Én is lassan természetes halált halok.MA ujra dolgozni mentem,de haza zavartak,mert majd meg fulladtam.Elküldött az orvos arc-és tüdőröntgenre.Na,ott közölték,hogy tüdőgyulladásom van.nem feküdtem ki a hörghurutot,talán némelyikőtök hallotta a napokban sexuális rekedségű hangomat.
    Bár ha meghalok,nem vetekedhetek egy GeForce4-es kártyával,de remélem,majd engem is kellően elbúcsúztattok.Egy kívánságom lenne csak,hogy a halotti beszédetHUPI mondja majd...a többiek pedig csak bólogassanak...köszönöm...
  • kincsed
    Ma 20.00-kor EGY PERCES NÉMA CSEND Random,GeForce4-es kártyájának tiszteletére.
  • Punkerwork
    ok :)
  • Hamlet
    Köszönöm az infot. Akkor azt hiszem nem nagyon fogok egyedül várost foglalni :) Legközelebb 2-en megyünk :)
  • manohun
    Hupit figyeljétek ő mondja a frankót :)

Amúgy 30. percben :)
  • Hupi
    Zászló foglaláshoz: Csak spawnolható depokat szabad elfoglalni kezdésként!!! Ha nem olyat foglasz el akkor csak felhívod a figyelmet és egy csomó enemy fog belépni. Depot sose közelíts meg az FB irányából, mert oda figyelnek a legtöbben. A legjobb ha az átellenes oldalról befutsz a városba. Lőni nem szabad, felhívja a figyelmet: ide süssetek itt vagyok! Csak futva (vagy lopózva) közlekedni, utánna hasra. Látni és látszani ugyanaz, ha nem muszály ne nézelődjünk feleslegesen. Figyeljünk arra nehogy kilógjon a lábunk valamely épületből. Az AB-ben az asztal az első zázlófoglalást követő 20-adik percben jelenik meg.

AI: csak gránáttal lehet kinyírni.
  • Random_
    A memóriáját folyamatosan elvesztette.
    Az utolsó percekben már fél percnél régebbi dolgokra nem emlékezett szegény pára. Talán mondhatni elérte az öregség. :)

Bár most kicsit bánkódok, de időszerű lett volna a csere. Jobban örültem volna ha eladom és másnál megy tönkre. :)
  • manohun
    Szóval akkor természetes halált halt? :)
  • manohun
    Jó reggelt
  • Random_
    Jó reggelt!
    Hosszú betegeskedés után elhunyt a GeForce4 -es kártyám tegnap. Az első tüneteket már hónapokkal ezelött észleltem rendellenes fagyások keretében az állapota szerdán romlott.
    Szerdától kezdve csak elvétve volt működőképes a videókártyám, de a memóriája folyamatosan romlott. Próbáltam életmentő műtétet elvégezni a kártyán és ventilátort cseréltem rajta, de már késő volt. Végül a szervátültetés jött. A donor egy GeForce2 volt. Sajnos a rendszer nem volt életképes és újraélesztés közben elhunyt a gépem.
    Jelenleg videókártya nélkül vagyok és várnom kell a fizetésre, hogy vásároljak egy új kártyát.

Felhívom a figyelmét minden másfél éves Geforce4 4200 tulajdonosnak, hogy figyeljék a kártya viselkedését mert sajnos nem egyedi eset az enyém. Haverom hasolnó kártyája egy hónapja adta meg magát szinte azonos korú volt a két kátya mondhatni percre pontosan egyfomán haltak meg. Természetesen az első tünet a ventilátorok kimúlása volt ami szintén azonos időpontban történt pontosan fél éve.

A kártyám Abit Siluo volt.
  • kincsed
    Drágaságaim!!!Mindenkinem szép jó reggelt kívánok!!!
  • LtVitez
    inkább tankkal kell lőni őket,az hatásosabb :)
  • Hamlet
    az ai machinegunnerekre gránát kell? de én karral 3x fejbelőttem, az csak hat rájuk, legalább egy migrént kaphattak volna :)

ma egy depot védésénel, riflevel 7 rohamozó enemy-t szedtem ki cirka 2 perc alatt :)
  • Punker
    gránát kell az ágyúnak inkább, ab-t csak akkor foglalhatsz ha minden depo megvan
  • Hamlet
    Na szóval, hogy is van ez:

Beosontam a francia városba. Útközben kiszedtem 1 at-t, pár ei-t. Elfoglaltam 2 depot és berohantam az army base bunkerbe, de ott nem volt asztal. AB-t csak akkor lehet elfoglalni, ha az összes depot a miénk a városban? A másik: Az ai-kra nem nagyon akart hatni a kar98 lövés. Közvetlen közelről. Legalábbis nem tűntek el, ez miért van?
  • lachun
    Lehet, hogy az
  • Punker
    ami a The Wall-ban is van? ha mondod hogy kell már rég elküldtem volna :)
  • lachun
    Na végre hatalmas trofeát szereztem ma !!!!
    Meg van a Pink Floyd-tól a Tigers dal!!!!