• Hamlet
    Élménybeszámoló: Tegnap gyalogosként nagyon állatot védekeztünk. A várost nyugatról több támadás is érte, ezért páran kimentünk járőrözni. Nem jutottunk messzire, én kicsit lemaradva követtem a többieket. Be is ásták magukat szépen egy dombnál, mikor észrevettem, hogy az egyik kis hasaló alak furcsán összekakilta magát a félelemben. Hmm.... persze hamar rájöttem, hogy ellenség van a soraink között, gyakorlatilag két hasaló társam között, mindegyiktől cirka 5m-re feküdt és épp célba vette az egyiket. Hasravetettem magam és 2 jól irányzott lövéssel végeztem vele. Elfoglaltam én a fedezéket és kémleltem a horizont, semmi mozgás hosszú időn át, egyedül egy Daimler(?) állt meg 2m-re tőlünk, az egyik sapperünk itt hősi halált is halt, miközben fel akarta robbantani :( Szerencsére a Daimler továbbállt. Ekkor jött a gyalogság. Sajnos nem szemből hanem hozzánk képest balról, emiatt rögtön voltak áldozatok a sorainkban. De nem kellett félteni minket sem, egyedül én 6 infantry-t szedtem le, de a többiek is élvezték a céllövöldét. Persze csapódtak be körülöttünk is a golyók szépen.
    Mikor lecsendesedett a környék elindultunk abban az irányban ahonnan az ellenség jött. Az első fáig sem jutottam el, valószínűleg a már rég hátunkba kerültek.