19663
-
#5362 Ez távolság függő.
De mindenképpen jobban elé kell célozni (8-10 mm) minél távolabb annál jobban. Gyakorolni kell ha szerencsés vagy figyeld a golyó becsapódási helyét és láthatod, hogy elötte vagy mögötte érte-e. Én sok hasznát vettem a BF-es tapasztalataimnak, de azért itt más a balisztika. -
#5361 I m á d l a k !!!!Most ugy megnevetettél!Ezt a mondatot senki sem tudja ugy mondani,mint TE!!!Millió pusz érte!!! -
Hamlet #5360 Nem vállalja be valaki profi, hogy csinál screenshotot, a távoli mozgó emberre lövésről? Tök gáz, hogy 5 lövésből nem találok el egy futó alakot. Ha a távolban van cirka 0.5-1mm-el célzok elé. -
Hupi #5359 Csak hogy el ne felejtsd a hangomat:
F..r..a..n..c..i..a .... t..a..n..k..o..k .... j..ö..n..n..e..k .... é..sz..a..k..r..ó..l...
-
#5358 Szia Hupi!!!És szia vidám Hupi!Rég hallottam a hangod.Már fel sem merek menni Ts-re,nehogy valakinek a helyét foglaljam.De majd eljön az idő,mikor a repülőgépvezetői tudományomat be tudom nektek mutatni. -
manohun #5357 a 38nak nyitott a vezető nyilása szóval vigyázni kell rá -
Hupi #5356 El kell taposni, mielőtt be tudna lőni a figyelőrésen kersztül :) -
#5355 hogy? -
Shad01 #5354 Egy angol SMG meg tudta ölni a Pz38T sofőrjét!!! -
manohun #5353 A nevével jelzi de ahhoz alacsonyra kell szállnod -
manohun #5352 Akit érdekel az előfizetési kedvezmény az a szombati hadjárat előtt jöjjön fel TS-re és megbeszéljük a módját
-
Hamlet #5351 Kösz! A saját földi egységet nem jelzi sehogy, vagy igen? itt is van kék karika? -
Shad01 #5350 Alapvetően az az ellenség, aki fölött nincs kiírás.
Repülvel észrevenni a földi célokat nem könnyű. Itt támpontot a lövések adhatnak. Ha lő az ellenség, akkor a helyzete könnyen meghatároznató. Ha saját egység lő valakit, azt kicsit nehezebb megtalálni, valahol a lövedékek repülésének vonalán helyezkedik el. (ha nem talál a lövés 100m-eket is tovább repülhet)
Mozgó célpontot a legkönnyebb észrevenni. A méret is számít a tankok és a bofors elég nagy ahhoz hogy ne lehessen összetéveszteni mással. Az at és aa ágyúkkal már más a helyzet, főleg ha bokrok takarásában vannak.
Célpontok találásában a chat figyelése is segít, de ha más a küldetésed célja mint a földön harcolóké, akkor nem fogod látni mit írnak.
Célpontot legkönnyebben az ellenséges AB-ken és az FB-ken találhatsz. (mivel onnan indulnak) -
#5349 Szép napot minden kis katonámnak!!!Remélem minden,és mindenki túlélte a tegnapi orkán erejű vihart. -
#5348 captain -
Hamlet #5347 Jön du a joyom :) Valami Genius F23 akármi. -
Hamlet #5346 Jah távcső az nagyon kellene néha. -
#5345 Milyen rangtól van távcső? -
#5344 Tegnap sajna en egyedul harcoltam mint magyar de eleg jo kis buli volt, fb ellen es depot ellen, vegre sikerult is a dolog, 5kill de aztan engem is utolert a vegzet, de most mar van tavcsovem mert eloleptettek:}}} -
Hamlet #5343 Még mindig alig tudok eltalálni futó embert. Fingom sincs, hogy mennyivel kell elé lőni. -
Hamlet #5342 Élménybeszámoló: Tegnap gyalogosként nagyon állatot védekeztünk. A várost nyugatról több támadás is érte, ezért páran kimentünk járőrözni. Nem jutottunk messzire, én kicsit lemaradva követtem a többieket. Be is ásták magukat szépen egy dombnál, mikor észrevettem, hogy az egyik kis hasaló alak furcsán összekakilta magát a félelemben. Hmm.... persze hamar rájöttem, hogy ellenség van a soraink között, gyakorlatilag két hasaló társam között, mindegyiktől cirka 5m-re feküdt és épp célba vette az egyiket. Hasravetettem magam és 2 jól irányzott lövéssel végeztem vele. Elfoglaltam én a fedezéket és kémleltem a horizont, semmi mozgás hosszú időn át, egyedül egy Daimler(?) állt meg 2m-re tőlünk, az egyik sapperünk itt hősi halált is halt, miközben fel akarta robbantani :( Szerencsére a Daimler továbbállt. Ekkor jött a gyalogság. Sajnos nem szemből hanem hozzánk képest balról, emiatt rögtön voltak áldozatok a sorainkban. De nem kellett félteni minket sem, egyedül én 6 infantry-t szedtem le, de a többiek is élvezték a céllövöldét. Persze csapódtak be körülöttünk is a golyók szépen.
Mikor lecsendesedett a környék elindultunk abban az irányban ahonnan az ellenség jött. Az első fáig sem jutottam el, valószínűleg a már rég hátunkba kerültek. -
#5341 Ezt szerintem csak gyakorlással lehet megtudni. Meg rárepüléssel. Amelyik lő az ellenség. :) Csak kövest a lövések forrását.
Tegnap én is követtem a lövések forrását és egy ha jól tudom angol páncéltörő lövegre bukkantam amit egy gránáttal hatástalanítottam is. Majd később egy újabbat már sokkal tapasztaltabban mint az elsőt. Megjegyzem boldogság töltötte el kicsiny szívem mikor az első elég távoli futó ellenséget sikerült leszednem elsőre. Először azt gondoltam lehasalt mert hallotta, hogy lövök. :))) De aztán nem mozdult többet. Remélem sikerül a balisztikát minél előbb kiismernem.
A tizedesi rangal jár valami előny vagy plusz ami közlegényként nincs? -
Hamlet #5340 Na tegnap repültem egérrel :) Na jó sikerült felszállnom és egy ideig fennmaradni :) Be is néztem live szerverre is, de halvány sejtelmem se volt fentről, hogy ki az ellenség és ki a barát, erre van valami tipp? -
Hamlet #5339 Hip-hip-... Hippopotamus! :) -
#5338 Végre Corporal lettem tegnap este már csak egy hajszál választott el tőle így ma reggel megújult erővel vetettem bele magam a csatába. :) -
#5337 WORLD WAR II ONLINE
--------------------------------------------------
RESUBSCRIBE NOW AND SAVE
--------------------------------------------------
We hope your return to the virtual battlefield has been successful and we'd like to thank you for coming back. As a reminder, free play ends Friday, June 18th.
ACTIVATE YOUR ACCOUNT NOW AND GET 3 MONTHS OF
WORLD WAR II ONLINE FOR JUST $19.95
We've put together a special offer for all 'Welcome Back Soldier' players. Activate your account now and you can get 3 months of play for just $19.95- you save more than $19.00! ($12.99/mo x 3 mo = $38.97 >> you pay only $19.95)
Whether you are a returning pay-for-play subscriber or a promotional offer player, all you need to do is visit your account management page, select this 3 month pre-pay offer and keep playing!
-
#5336 jó éjt drága!Magadnak meg ne üzengess:)))) -
lachun #5335 na ez igyvan nekedment nem magamnak:)tényleg megyek:) -
lachun #5334 megyek aludni remélem holnap tudlak híni édeske jócakát mindenkinek:) -
lachun #5333 nálunk is volt haddelhad akkorákat vilámlott, hogy az na de nem addtam fel netnélkül nem jó -
#5332 Juhuj,sikerül gépnél lenned?
Nagyon durva volt ma a szél.Kivágta az ablakomat,és nem volt áram,sem net.Kicsit beparáztam,de csak ugy kötelezően,mert nő vagyok.Remélem,mindenki jól van.Én még ilyen szélt nem éltem meg:(((( -
lachun #5331 be volt dugva de mégis olyan fura eza 98 nem eggyértelmü itt semmi:) -
manohun #5330 Lacus azért dugd be a kábelt is mert a lehelet az hamar el illan :)))) -
lachun #5329 !S tzársaim na apám gépébe beleleheltem a netett végre de remélem holnap az én gépemen sokkal jobblesz:) -
#5328 dettó itt is durva vihar volt, és a virusirtó nekem is rinyált -
manohun #5327 ha a keypress.dllel van baj akkor ne aggódj az valami elba..ás a vírusírtóban -
Hamlet #5326 Nem tudtam jönni TS-re, mert a Teamspeakben volt egy trójai, aztán meg jött a vihar és szélsebesen kikapcsoltam a gépem. -
manohun #5325 na mentem holnap 8 körül megint leszek ha valakinek van még kérdése -
#5324 Srácok ma csak később leszek mert be kell üzemelnem az új DVD íróm, de szerintem 22 után azért felnézek úgyis finomítanom kell a configot még. -
#5323 ezt nem értem,pedig vörös a hajam