na hát ma játszottam több helyszínen is és belekerültem olyan durva csatákba mint a huzat :) amikor spawnoltam és arra lettem figyelmes, hogy néhány katonatársam van még az épületben örültem. Viszont amikor láttam, hogy tankokkal körül vagyunk véve és lőnek mint a huzat akkor kicsit elkeseredtem főleg mikor a gyalogság is jött támadni. :)
Volt olyan hely ahol szintén nagyon körbevettek minket és hatalmas védekezédbe kezdtünk ki is lőttem egy tisztet és egy éppen másfele koncentráló közkatonát de ekkor megkallottam körülöttem a lépteket és mivel jól tudtam, hogy nem lehet barát csak ilyedten kapkodtam a fejem, de ez nem segített. :)
Ja és nagyon láma voltam mert nem szedtem ki az egérkurzort a setupban és eléggé nehézkesen játszottam, de az imént azt is beconfigoltam. :) Nagyon súlyos ez a game tényleg vigyáznia kell az embernek a bőrére. Éjszaka azt se tudom mi merre hány méter csak lapulok és figyelek. :)
Az elején kiírta a játékos neveket a game, de azután elhagyta lehet, hogy valamit elnyomkodtam? Valaki erről tud valamit?